Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ - (ΜΕΡΟΣ 2ον)

Δείπνο Ροδοσταύρων Κρήτης..


Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος

Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία

ΜΕΡΟΣ 2ον

Ροδόσταυροι, οι δυνάμεις καταδρομών του Σιωνισμού

Οι Σιωνιστές, αφού κατάφεραν να δημιουργήσουν τον τακτικό τους στρατό, τους μασόνους, προχώρησαν και στην σύσταση ειδικών ομάδων, οι οποίες θα αναλάμβαναν ειδικές αποστολές, που λόγω του βαθμού δυσκολίας θα έπρεπε να εκτελεστούν από άτομα με ιδιαίτερο ζήλο και ικανότητες, αντίστοιχα με τον ρόλο που έχουν στον στρατό ξηράς οι ειδικές δυνάμεις καταδρομών. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τις ροδοσταυρικές αδελφότητες, που προϋπήρχαν στην Ευρώπη.



Οι Ροδόσταυροι ήταν μια παράξενη ομάδα ανθρώπων, που προσπάθησαν να συνδυάσουν χριστιανισμό και μαγεία, κάτι που ασφαλώς είναι ασυμβίβαστο. Ασχολήθηκαν φανατικά με τον ερμητισμό, την αρχαία αιγυπτιακή μαγεία, την οποία υποτίθεται ότι δίδαξε ο Τρισμέγιστος Ερμής, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα, αλλά είναι ο αιγυπτιακός θεός Θωθ (Thoth).


Tα ερμητικά κείμενα έφτασαν στα χέρια των Ευρωπαίων μέσω του πρώτου Έλληνα καμπαλιστή, του Γεωργίου Πλήθωνος Γεμιστού, τον 15ο αι.μ.Χ. Το 1614 δημοσιεύονται επίσημα αυτά τα κείμενα στο Kassel της Γερμανίας, από την ροδοσταυρική αδελφότητα που υπήρχε εκεί, με τον τίτλο Fama Fraternitatis (Φήμη της Αδελφότητος).

Προέκταση της ερμητικής μαγείας είναι και η αλχημεία, ο οποία προσπαθεί να συνδυάσει μαγεία και επιστήμη. Παράλληλα, πολλοί ροδόσταυροι μελετούσαν και την Καμπάλα, εκτός από την αλχημεία, με αποτέλεσμα να συνδεθούν άμεσα με τους καμπαλιστές Εβραίους.


Από το 1766 και έπειτα αρχίζει η επίσημη ένωση ροδόσταυρων και μασόνων, δηλαδή οι ροδόσταυροι άρχισαν να γίνονται μαζικά και μασόνοι, και αντίστοιχα πολλοί μασόνοι εισήλθαν σε ροδοσταυρικές αδελφότητες. Ωστόσο, στους ροδόσταυρους ανατέθηκε το μεγαλειώδες έργο να αγωνιστούν να επαναφέρουν στην Ευρώπη την λατρεία των αρχαίων θεών, σε βάρος του Χριστιανισμού, να αναβιώσουν τον ξεχασμένο πολυθεϊσμό. 




Και αυτό θα γινόταν, πάντα με την καθοδήγηση των Σιωνιστών, από το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (The Hermetic Order of Golden Dawn)!

Ιλλουμινάτοι, οι πεφωτισμένοι πρόδρομοι του κομμουνισμού

Οι Σιωνιστές βρήκαν στην Ευρώπη τόσο τις μασονικές στοές, όσο και τις ροδοσταυρικές αδελφότητες, διείσδυσαν και στους δύο χώρους και κατάφεραν με μαεστρία να τους ελέγξουν πλήρως, μετατρέποντας μασόνους και ροδόσταυρους σε ακούσιους μαχητές του Σιωνισμού.

Η μόνη ομάδα, που δημιουργήθηκε απ' ευθείας από τους Σιωνιστές, χωρίς να προϋπάρχει στην Ευρώπη, ήταν το τάγμα των ιλλουμινάτων (illuminati), δηλαδή των (πε)φωτισμένων, που ιδρύθηκε στην Βαυαρία την 1η Μαΐου του 1776, με επικεφαλής τον Βάισχαουπτ (Adam Weishaupt). 





Επιφανειακά. οι ιλλουμινάτοι ήταν μια κλειστή λέσχη μορφωμένων διανοουμένων, που επιδίωκαν να αλλάξουν προς το καλύτερο την Ευρώπη. Η ηγεσία τους, βέβαια, ήταν φανατικοί καμπαλιστές, που διψούσαν να εφαρμόσουν στην Ευρώπη το σιωνιστικό όνειρο: να συντρίψουν τον Χριστιανισμό, να διαλύσουν τα παραδοσιακά ευρωπαϊκά κράτη και να υποτάξουν τους πάντες και τα πάντα σε μια πανίσχυρη ηγεσία Σιωνιστών, η οποία δεν θα επιτρέπει στους Ευρωπαίους ούτε να σκέφτονται.


Ασφαλώς, προς τα έξω οι ιλλουμινάτοι, όπως και οι μασόνοι, κήρυτταν ακριβώς τα αντίθετα: δίψα για δημοκρατία, για ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα, δικαιοσύνη! Να επαναστατήσουμε για όλα αυτά τα υπέροχα ιδανικά!


Κάπως έτσι οι Σιωνιστές άρχισαν να ξεσηκώνουν τους ταλαίπωρους Ευρωπαίους, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά ήταν το δόλωμα, για να ξεκινήσει η επανάσταση εναντίον του Χριστιανισμού και των κρατικών θεσμών, που υπήρχαν στην Ευρώπη μέχρι τον 18ο αιώνα. 


Όσο και να προσπαθούσαν, όμως, οι Σιωνιστές να κρατήσουν μυστικούς τους αληθινούς στόχους που έθεταν, τελικά αποκαλύφθηκαν τον Ιούλιο του 1785, όταν ένας ιλλουμινάτος αγγελιαφόρος χτυπήθηκε από έναν κεραυνό και τα απόρρητα έγγραφά τους περιήλθαν στα χέρια της Βαυαρικής αστυνομίας.


Η κυβέρνηση της Βαυαρίας έπειτα κήρυξε διωγμό στους ιλλουμινάτους, οι περισσότεροι από τους οποίους κατέφυγαν στην Αγγλία και την Γαλλία, προετοιμάζοντας το έδαφος για την Γαλλική επανάσταση και την εμφάνιση του Κομμουνισμού.

Τραπεζίτες, οι νέοι βασιλιάδες της Ευρώπης

Σε όλη την διάρκεια του 18ου αιώνα, οι Σιωνιστές δούλευαν με θαυμαστή πονηρία και επιδεξιότητα, προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε να ισοπεδώσουν τα πάντα στην Ευρώπη. Είχαν αποκτήσει αξιόλογα και μαχητικά στελέχη σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, κυρίως με την εξάπλωση των (καμπαλιστικών πλέον) μασονικών στοών. Ένα μόνο τούς έλειπε, το χρήμα!

Και αυτό το βρήκαν στην ίδια περιοχή, που κάποτε εμφανίστηκαν οι ροδόσταυροι, κοντά στο Kassel της Γερμανίας, όπου γεννήθηκε ο αρχιστράτηγος του Σιωνισμού, ο μεγάλος χαγάνος, ο γερμανόφωνος Ασκεναζί Ρότσιλντ (Mayer Amschel Rothschild, 1744 – 1812), ιδρυτής μιας πανίσχυρης οικονομικά οικογένειας τραπεζιτών και επιχειρηματιών. 



Mayer Amschel Rothschild


Ο Ρότσιλντ χρησιμοποίησε την δύναμη του χρήματος, όχι απλά για να ελέγξει ανθρώπους, αλλά κράτη και κυβερνήσεις, μέσω των τραπεζικών δανείων. Κατάλαβε ότι δανείζοντας υψηλότοκα και μακροχρόνια δάνεια σε κυβερνήσεις, όχι σε απλούς ιδιώτες μόνο, αποκτάς αργά ή γρήγορα τον έλεγχο ολόκληρων λαών!

Γεννημένος στην Φρανκφούρτη (Frankfurt am Main), την εποχή που η Γερμανία ήταν χωρισμένη σε κρατίδια ή και μεγαλύτερα κράτη, όπως η Πρωσία, κατάφερε να διεισδύσει στην αυλή του τοπικού ηγεμόνα Φρειδερίκου ΙΙ (Landgrave of Hesse – Kassel) και να γίνει το «δεξί του χέρι» στα οικονομικά. 


Ο γιος και διάδοχος του Φρειδερίκου, Wilhem I, όχι μόνο διατήρησε δίπλα του τον Ρότσιλντ, αλλά και τον διόρισε ως υπουργό οικονομικών (Hoffaktor) του κρατιδίου της Έσσης (Hesse) το 1769, δηλαδή έβαλε τον λύκο να του φυλάξει τα πρόβατα!

Ο Ρότσιλντ, έχοντας στα χέρια του την τεράστια περιουσία του νεαρού πρίγκιπα, κατάφερε σε λίγα χρόνια να ιδρύσει τράπεζες σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη (στέλνοντας τους τέσσερις γιους του σε αντίστοιχες πόλεις), με σκοπό να πάρει στα χέρια του όχι μόνο τον οικονομικό έλεγχο των αντίστοιχων χωρών, αλλά και να εκδίδουν οι τράπεζές του το νόμισμα της κάθε χώρας, αντί για την εκάστοτε κυβέρνηση, κάτι που συμβαίνει μέχρι σήμερα και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τις ΗΠΑ!


Οι Ρότσιλντ, όμως, με τους καμπαλιστές συνεργάτες τους, πέτυχαν και κάτι ακόμη, πιο ανατρεπτικό. Άλλαξαν την οικονομική δομή ολόκληρης της Ευρώπης, η οποία από το μεσαιωνικό φεουδαλικό σύστημα πέρασε στο τοκογλυφικό/τραπεζικό. Η οικονομική ισχύς πέρασε στους τραπεζίτες, οι οποίοι έγιναν πλέον πιο ισχυροί από τους κυβερνήτες (βασιλιάδες, πρωθυπουργούς, προέδρους κλπ).


Αλλά οι κυρίαρχοι τραπεζίτες ήταν οι Σιωνιστές, οπότε μπορεί να γκρεμίστηκαν τα παλιά αυταρχικά καθεστώτα, αλλά στην θέση τους δεν μπήκε η ελευθερία και η δικαιοσύνη, αλλά ένας νέος πανίσχυρος δικτάτορας, το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα.

Γαλλική επανάσταση, ο πρώτος σιωνιστικός θρίαμβος

Η εκκολαπτόμενη αυτοκρατορία είχε πλέον τα πάντα. Χρήμα, αρχιστράτηγο, επιτελείο, στρατιώτες. Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει ο πόλεμος, η εκστρατεία να κατακτήσουν την Ευρώπη. Και ο πόλεμος αρχίζει το 1789, με πρώτο θύμα τον ταλαιπωρημένο γαλλικό λαό. Ηγέτης της Γαλλικής επανάστασης ήταν η ομάδα των Ιακωβίνων, οι οποίοι ανατρέπουν το αυταρχικό βασιλικό καθεστώς της Γαλλίας. 






Σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι Γάλλοι επαναστάτες ήταν μασόνοι, αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια γνώμη, για το ποιο πρέπει να είναι το μέλλον της Γαλλίας. Τελικά, η Συνέλευση του επαναστατημένου λαού χωρίστηκε το 1792 σε δύο βασικές παρατάξεις, στους μετριοπαθείς Δεξιούς (Girondins) και στους σκληροπυρηνικούς Αριστερούς (Montagnards) ή Ιακωβίνους. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε στην Ευρώπη το γνωστό πολιτικό διπολικό σύστημα της Δεξιάς και της Αριστεράς.

Μέσα στα μέλη, ωστόσο, και των δύο παρατάξεων υπήρχαν πράκτορες των Σιωνιστών (κυρίως ιλλουμινάτοι, όπως ο κόμης Μιραμπώ), ώστε όποια παράταξη και να νικούσε, τον έλεγχο θα τον είχαν οι Σιωνιστές! Αυτό φάνηκε όταν ο ίδιος ο Ροβεσπιέρος, η ηγετική μορφή της επανάστασης, αντιλήφθηκε ότι κάποιοι άλλοι ελέγχουν τα πράγματα και τόλμησε να το εξωτερικεύσει. Ξαφνικά, από αρχηγός κηρύχθηκε εχθρός της επανάστασης και εκτελέστηκε!


Ανάμεσα στους Γάλλους τελικά χύθηκε άφθονο αίμα, τόσο στο Παρίσι, όσο και σε άλλες περιοχές, όπως η Βανδέα. Ακόμη και αδελφοί μασόνοι σφάζονταν μεταξύ τους, με τους Ρότσιλντ και την παρέα τους να πανηγυρίζουν. Ο γαλλικός λαός ήταν στα χέρια των καμπαλιστών, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς ποιος τελικά κινούσε τα νήματα της επανάστασης.


Αυτό θα είναι στο εξής το μέλλον της Ευρώπης. Επαναστάσεις, διχασμός σε δεξιούς και αριστερούς, αιματοχυσίες, καταστροφές και διωγμός του Χριστιανισμού. Και όλα αυτά δήθεν για την δημοκρατία και την ελευθερία.

Η εξάπλωση των Ρότσιλντ
 

O αρχιστράτηγος των Σιωνιστών Ρότσιλντ, μόλις εδραιώθηκε οικονομικά, έστειλε τους τέσσερις γιους του σε ισάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις, ώστε να ιδρύσουν και εκεί τράπεζες, για να υποδουλώσουν οικονομικά τις αντίστοιχες χώρες και να ελέγχουν άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις. 


 Nathan Mayer Rothschild

Ο Νέιθαν (Nathan Mayer Rothschild) πήγε στο Λονδίνο και το 1815, μετά την ήττα του Ναπολέοντα στο Βατερλώ, κατάφερε να γίνει ο ισχυρότερος τραπεζίτης της Αγγλίας. Από τότε, η Μεγάλη Βρεταννία έγινε υποχείριο των Σιωνιστών.



Salomon Mayer von Rothschild

Ο Σολομών (Salomon Mayer von Rothschild) ίδρυσε στην Βιέννη την τράπεζά του το 1820 και έγινε προσωπικός φίλος με τον γνωστό μας, από τον ανθελληνισμό του, καγκελάριο Μέττερνιχ.



 Kalman Mayer Rothschild

Ο Καρλ (Kalman Mayer Rothschild) εγκαταστάθηκε στην Νάπολη το 1821. Εκτός από τράπεζα, εκεί οργάνωσε τους Ιταλούς μασόνους, που ονομάζονταν καρμπονάροι (carbonari, ανθρακωρύχοι) και τέθηκε επικεφαλής της μυστικής εταιρείας που είχαν συστήσει, της «Αρχαίας Αγοράς» (Alta Vendita), που αποσκοπούσε στο να ανατρέψει τα πολιτικά καθεστώτα της Ιταλίας και να συστήσει ένα ενιαίο ιταλικό κράτος (που, ως συνήθως, θα ελεγχόταν από τους Ρότσιλντ!).

Καρμπονάρος ήταν και ο σπουδαίος Ζακυνθινός ποιητής Ανδρέας Κάλβος, που ύμνησε και αυτός την ελευθερία, με την γνωστή φράση: «Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία».


James Mayer de Rothschild

Ο Ιάκωβος (James Mayer de Rothschild) ίδρυσε την τράπεζα των Ρότσιλντ στο Παρίσι, από όπου έλεγχε αδιάκοπα τις πολιτικές εξελίξεις στην Γαλλία. Ο γιος του Ιακώβου, ο Alphonse Rothschild, θα γίνει αντίστοιχα ο ισχυρότερος τραπεζίτης της Γαλλίας και θα αναμειχθεί στον γαλλο-πρωσσικό πόλεμο του 1870.



Amschel Mayer von Rothschild

Ο πέμπτος γιος, ο Άμσελ, (Amschel Mayer von Rothschild) παρέμεινε στην Φραγκφούρτη και διαδέχθηκε τον πατέρα του στην τοπική τράπεζα.


Κάπως έτσι, οι Ρότσιλντ κυριάρχησαν οικονομικά στην Ευρώπη. Δύο χώρες απέμεναν να κατακτηθούν, το νεοσύστατο κράτος των ΗΠΑ και η τσαρική Ρωσία. Και οι δύο χώρες αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια, αλλά οι μαχητικοί Σιωνιστές τα κατάφεραν!


Η παραδοσιακή Ευρώπη κατέρρεε μέσα στον 19ο αιώνα και η ανερχόμενη δύναμη πλέον ήταν οι σιωνιστές τραπεζίτες, με τους συνεργάτες και τους πράκτορές τους. Υποκινούσαν επαναστάσεις, υπονόμευαν τις αυτοκρατορίες, επηρέαζαν τον χώρο της επιστήμης, καλλιεργούσαν τον εθνικισμό και υποδούλωναν τους πάντες, μέσω της τοκογλυφίας.

Ελληνική επανάσταση και εθνικισμός

Την ευτυχία των Σιωνιστών, που υπέτασσαν την μία χώρα μετά την άλλη, διέκοψε ξαφνικά η ελληνική επανάσταση του 1821. Το τελευταίο, που ήθελαν να δουν, ήταν να αναβιώσει η κάποτε πανίσχυρη Ρωμαίικη αυτοκρατορία (Βυζάντιο) στην ανατολική Μεσόγειο. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι Σιωνιστές δούλεψαν και πάλι σοφά, χρησιμοποιώντας την δαιμονική τους ευστροφία. Τί έκαναν; Έσπειραν το ζιζάνιο του εθνικισμού στα Βαλκάνια!


Σε όλη την περίοδο της τουρκοκρατίας, οι ορθόδοξοι πληθυσμοί των Βαλκανίων ένιωθαν Ρωμιοί, πολίτες της παλαιάς Ρωμανίας (Βυζάντιο), που κατακτήθηκε από τους Τούρκους, ανεξάρτητα αν μιλούσαν αλβανικά, ελληνικά, βουλγαρικά κλπ.

Οι Έλληνες, βέβαια, αγωνίζονταν ήδη από τον 16ο να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό, αλλά λόγω της διχόνοιας και της ασυνεννοησίας που αιώνια μας χαρακτηρίζει, δεν πετυχαίναμε το ποθούμενο! Ενώ οι Σιωνιστές είχαν πλήρη σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, γι’ αυτό και πέτυχαν περισσότερα.


Ήταν ολέθριο για τα Βαλκάνια το ότι παρασύρθηκαν οι λαοί από τους πράκτορες των Σιωνιστών και άρχισαν οι Βούλγαροι να αναπτύσσουν ξεχωριστή εθνικ(ιστικ)ή συνείδηση, οι Σέρβοι το ίδιο και στο τέλος οι Αλβανοί, κάτι που οι Σιωνιστές καλλιεργούν μέχρι σήμερα. Τις τελευταίες δεκαετίες, μάλιστα, οι ικανοί στο να κατασκευάζουν κράτη Σιωνιστές έφτιαξαν και το…Μακεδονικό έθνος και κράτος (των Σκοπίων), ένα θλιβερό συνονθύλευμα Σλαύων, Βουλγάρων, Τσιγγάνων, που ξαφνικά συγκρότησαν το έθνος των Ψευδομακεδόνων.


Όσο για την ίδια την Ελλάδα, είχαν έτοιμη την λύση. Βρήκαν διεφθαρμένους Έλληνες την εποχή της επανάστασης, τους πλήρωσαν και έπλασαν το Αγγλικό κόμμα, που δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά πράκτορες των Ρότσιλντ. Μας φόρτωσαν το ελεεινό δάνειο της επανάστασης, δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και μας υπέταξαν στην σφαίρα επιρροής της σιωνιστικής Βρεταννίας για έναν αιώνα.


Αλλά, το χειρότερο πάντων, είναι ότι οι Σιωνιστές φρόντισαν για το αδύναμο βασίλειο της Ελλάδας, να αποκοπεί από το αληθινό παρελθόν του. Να ξεχάσει τις ρωμαίικες ρίζες του, να διασπάσει την συνειδητή σχέση του ελληνικού λαού με την Ορθόδοξη Εκκλησία και να διαμορφωθεί η μανία με τον 5ο αι.π.Χ. Ελλάδα ήταν μόνο η Αθήνα του Περικλή και μετά ο Κολοκοτρώνης και το 1821! 


Τον Μέγα Αλέξανδρο τον θυμηθήκαμε το 1990, το Βυζάντιο το μισήσαμε μέχρι θανάτου και το χλευάζουμε μέχρι σήμερα, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος από το 1841 μέχρι σήμερα δεν είναι ελληνική, αλλά έχει για μεγαλομέτοχο (ποιον άλλο;) τον κύριο Ρότσιλντ…

Ασφαλώς, για όλη αυτήν την άθλια πορεία μέχρι την σημερινή μνημονιακή Ελλάδα, δεν φταίνε μόνο οι Ρότσιλντ. Φταίμε και εμείς, που ως Έλληνες, κλήρος και λαός, προδώσαμε την Ελλάδα, αρνηθήκαμε τον Χριστό και λατρέψαμε τον χρυσό.



Συνεχίζεται

Οἱ φωτογραφίες εἶναι δικῆς μας ἐπιλογῆς

«Τριβέλι Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου