Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Το Ιράν θα χτυπήσει τις αμερικανικές βάσεις σε 112 χώρες σε οποιονδήποτε πιθανό πόλεμο.


Ο πόλεμος είναι μια οδυνηρή καταστροφή, ακόμα και αν είναι για εθνικούς, αμυντικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Πολλές χώρες προσπαθούν να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να σώσουν τους ανθρώπους από τις τραγικές τους συνέπειες και να διατηρήσουν τα σπίτια τους από καταστροφές και καταστροφές, μαζί με το φάσμα χιλιάδων νεκρών, τραυματιών, αναπήρων και άστεγων.

Ωστόσο, ο Ali Reza Farqani, ιρανός αρχισυντάκτης της εφημερίδας Arman, λέει ότι η χώρα του "χρειάζεται έναν ξένο πόλεμο", απειλώντας την Ουάσινγκτον ότι βομβιστές αυτοκτονίας υπέρ του Ιράν θα χτυπήσουν τις αμερικανικές βάσεις σε 112 χώρες σε οποιονδήποτε πιθανό πόλεμο.




Ο συγγραφέας επανέλαβε το σύνθημα του ιδρυτή του ιρανικού καθεστώτος, του Αγιατολάχ Χομεϊνί στη δεκαετία του 1980, όταν είπε ότι ο "πόλεμος είναι μια ευλογία" σε σχέση με τον πόλεμο μεταξύ Ιράκ και Ιράν, ο οποίος τελείωσε μετά την αναγκαστική αποδοχή της Τεχεράνης ζητώντας μια κατάπαυση του πυρός μεταξύ των δύο χωρών. 



Εκείνη την εποχή, ο Χομεϊνί δήλωσε ότι έπρεπε να υποβληθεί σe ψήφισμα λέγοντας: «Πίνω το ποτήρι του δηλητηρίου».
Αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ διέταξε οι αμερικανικές κυρώσεις εναντίον του Ιράν να τεθούν σε ισχύ την περασμένη Τρίτη, η οποία θα κλιμακωθεί περαιτέρω σε αυστηρότερο επίπεδο στις 4 Νοεμβρίου, ο Ali Reza Farqani, ιρανός συντάκτης media και αρχισυντάκτης του Arman Press, έγραψε ένα άρθρο στο οποίο εξέφρασε «την ετοιμότητα των Ιρανών να πολεμήσουν τον πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».


Η Washington Post ανέφερε στα τέλη του περασμένου Απριλίου ότι το Πεντάγωνο εργάζεται για ένα σχέδιο, για την αντιμετώπιση της επέκτασης του Ιράν και την αποσταθεροποίηση του στη Μέση Ανατολή μέσω της υποστήριξης της Τεχεράνης για ένοπλες ομάδες στην περιοχή. 
"Ο αμερικανικός στρατός δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει άμεσα το Ιράν, αλλά θα χρησιμοποιήσει έμμεσα μέσα για να περιορίσει την επέκτασή του στη Συρία και το Ιράκ", δήλωσε ο στρατηγός Joseph Leonard Votel, επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ.   

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ .

"Είμαστε έτοιμοι να διεξαγάγουμε έναν σημαντικό πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών", ανέφερε ο Farqani στο άρθρο του.
 Ο  αρχισυντάκτης του Arman Press πιστεύει ότι η έκκληση για πόλεμο από το Ιράν θα "αλλάξει την αντίληψη των στρατιωτικών και αμερικανών και ισραηλινών πολιτικών απέναντι στους Ιρανούς και θα βοηθήσει να σταματήσει ο πόλεμος. μιλάμε για τη στρατιωτική επιλογή. " 


Ο συγγραφέας προσπάθησε να ερμηνεύσει  την έκκληση του Ιράν για ξένο πόλεμο σαν βασισμένη στην προέλευση της τζιχάντ, υποστηρίζοντας ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα ήταν ανάμεσα σε δύο πνευματικά μοντέλα. Ο πρώτος αντιπροσώπευε τον θε'ι'σμό και ο δεύτερος ήταν ο ανθρωπισμός. 



Αφού περιγράφει τις λεπτομέρειες των διαφορών μεταξύ των δύο τάσεων, το σκληρό στέλεχος του ιρανικού μέσου ενημέρωσης εξέδωσε απειλές εναντίον Αμερικανών αξιωματούχων και τους προειδοποίησε:"Πρέπει να καταλάβετε ότι ο επόμενος πόλεμος θα διασφαλίσει την επιβίωση της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν και θα εξαλείψει εντελώς την Αμερική και θα είναι ένας πόλεμος αλληλεγγύης για όλους τους ιρανούς μουσουλμάνους."



"Το ιρανικό λεξικό δεν περιλαμβάνει το λεξικό" ," Ισχυρίστηκε. 
Ο συγγραφέας προσπάθησε στη συνέχεια να δικαιολογήσει το αίτημά του για πόλεμο με την Αμερική, προσφεύγοντας στην ερμηνεία των Κορανικών στίχων, από μόνος του, περιγράφοντας την ιρανική πλευρά σαν το ιερό κόμμα σε αυτόν τον πόλεμο και την άλλη πλευρά στους Αγίους Τόπους, ισχυριζόμενοι ότι το Ιράν είναι το " μέρος της αλήθειας "σε έναν τέτοιο πόλεμο.



Μετά από μια μακρά σύγκριση μεταξύ των προτιμήσεων του Ιρανού και του Αμερικανού στρατιώτη και της προτιμήσεως του ιρανού στρατιώτη για τους άλλους στρατιώτες των μουσουλμανικών χωρών, απευθύνθηκε στους Αμερικανούς, απειλώντας τους με επιχειρήσεις αυτοκτονίας σε διάφορες χώρες, λέγοντας: «Η Αμερική πρέπει να γνωρίζει ότι αν αρχίσει πόλεμο με το Ιράν, η νεολαία της Χεζμπολάχ θα καθορίσει την περιοχή του πεδίου της μάχης, μακριά από τα σύνορα του Ιράν και μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες θα ξεκινήσει επιθέσεις αυτοκτονίας. 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

[Πηγή]http://corfiatiko.blogspot.com/2018/08/112.html#more

«Τριβέλι Πᾶνος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου