Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών αμέσως έβγαλε ανακοίνωση για τους πυρόπληκτους αλλά πόσοι το είδαν;

[


Πειραιάς, 24.7.2018
Η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών εκφράζει την οδύνη της εφοπλιστικής οικογένειας για τον αδόκητο χαμό τόσων συνανθρώπων μας, καθώς και την ειλικρινή λύπη της για τις υλικές καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα μας.
«Η σκέψη μας είναι κοντά στα θύματα της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η κοινωνία μας. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αρωγοί στους άτυχους συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν διπλά από τη λαίλαπα της φωτιάς, χάνοντας τους ανθρώπους τους και τα σπίτια τους», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, με τη διπλή του ιδιότητα ως Προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού.

Το επόμενο διάστημα, τα αρμόδια διοικητικά όργανα της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα εξετάσουν τους προσφορότερους τρόπους αποτελεσματικής συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα στις πληγείσες περιοχές και θα ανακοινωθούν οι σχετικές πρωτοβουλίες που θα αποφασισθούν.
Από πληροφορίες που έχουμε η Ε.Ε.Ε.   συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθηθούν οι πληγέντες αλλά   και το 2007 είχε συγκεντρώσει ένα αρκετά υψηλό ποσό το οποίο διετέθει διακριτικά στους τότε πυρόπληκτους. 

«Τριβέλι Πᾶνος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου