Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Τραγική ειρωνεία προκαλεί το γεγονός ότι μόλις 110 μέτρα από το γραφείο της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και άλλοτε προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου βρέθηκαν πεταμένα στην ανακύκλωση- βέβαια- εκατοντάδες βιβλία που είχε εκδώσει με έξοδά του το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την περίφημη Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.


Μάλλον, στα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας, που βρίσκονται στην οδό Βατάτζη 6 και Ιπποκράτους, έκαναν… ξεσκαρτάρισμα και πέταξαν ό, τι δεν ήθελαν στον κάδο ανακύκλωσης μόλις 110 μέτρα παραπάνω, στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Λασκάρεως, στα Εξάρχεια.

Σε αυτά που δεν… ήθελαν ήταν, προφανώς, τα εκατοντάδες βιβλία με τα αποτελέσματα της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Σαν… δώρο εξ ουρανού τα βρήκαν πλανόδιοι ρακοσυλλέκτες, που τα μάζεψαν, όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις.

Σημειώνεται, πως η περίφημη Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέουςείχε συστηθεί «πανηγυρικά» το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στην Βουλή, με πρωτοβουλία της τότε προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχο να εξετάσει τα αίτια διόγκωσης του χρέους: Εξοπλιστικά, υπόθεση Siemens κ.α. 
Το «παρών», μάλιστα, είχαν δώσει και ο πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Ήταν η γνωστή Επιτροπή, τον επιστημονικό συντονισμό της οποίας είχε αναλάβει ο Ερίκ Τουσέν.

Στις 17 Ιουνίου 2015 (λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα και την «κωλοτούμπα» Τσίπρα) σε ειδική εκδήλωση, η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους είχε δώσει στη δημοσιότητα την Προκαταρκτική Έκθεση, τα βιβλία της οποίας βλέπετε στις φωτογραφίες πεταμένα στα σκουπίδια.

Το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η κα Κωνσταντοπούλου και αφού τα «είχε σπάσει» με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως το σύνολο του κόστους της Επιτροπής είχε ανέλθει σε 112.000 ευρώ…


Μάλιστα, πριν ένα χρόνο, στις 4 Απριλίου 2017, η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την… 2η Επέτειο της σύστασής της.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 


ΠΗΓΗ

 [Πηγή]https://bankstersae.blogspot.com/2018/08/blog-post_29.html
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου