Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ...αὐτοκίνητο ἔπεσε στὶς μπάρες ἀσφαλείας ἔξω ἀπὸ τὸ Βρετανικὸ Κοινοβούλιο! (Βίντεο)


Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω στις μπάρες ασφαλείας έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο έχοντας τραυματίσει «έναν αριθμό πεζών».

Αυτόπτες μάρτυρες (είπαν πως) άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο όταν το ασημί όχημα έπεσε στις μπάρες στο Γουεστμίνστερ στις 07:30 σήμερα το πρωί.

Οι ένοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και στόχευσαν τα όπλα τους σε έναν άντρα που φορούσε μαύρο μπουφάν και τον οποίο έβγαλαν από το αυτοκίνητο. Η Σκότλαντ Γιάρντ ανακοίνωσε ότι εξετάζουν το περιστατικό ως σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα ενώ συνέλαβαν τον ύποπτο.

Παρ' όλ' αυτά, το Κοινοβούλιο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και περίπου 200 αξιωματικοί έχουν σταλεί στο Γουεστμίνστερ οι οποίοι απομάκρυναν τους περαστικούς από το σημείο. Η Βουλή έχει επίσης ασφαλιστεί και οι είσοδοι έκλεισαν μετά το συμβάν.


Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί αρχικά έμειναν μακρυά και φάνηκε ότι ανησυχούσαν για βόμβα στο αυτοκίνητο. Ο Τζέισον Γουίλλιαμς είπε στο κανάλι ITV: «είδα έναν άντρα να οδηγεί το όχημα και να πέφτει πάνω στους στύλους. Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν ακόμα μια τρομοκρατική ενέργεια. 

Άρχισα να τρέχω και άκουσα την αστυνομία να φωνάζει "φύγετε από έδω". Το αυτοκίνητο ήταν πίσω μου. Δεν είδα κάποιον άλλο. Μόνο αυτό το ένα όχημα και φάνηκε ότι ήταν εσκεμμένο. Μου έκανε έκπληξη το γεγονός ότι η αστυνομία δεν προσέγγισε αμέσως το σημείο αλλά περίμεναν. Σίγουρα ανησυχούσαν για το τί μπορεί να συμβεί αμέσως μετά. Δεν ξέρω αν τους είχαν προειδοποιήσει ότι ήταν βόμβα. Υπάρχουν περίπου 200 αστυνομικοί τώρα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε μισή ώρα».

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή Μίλμπανκ και το πάρκο Βικτώρια Τάουερ Γκάρντενς. Ένοπλοι αξιωματικοί, πυροσβέστες και ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο.

Η Σκότλαντ Γιάρντ ανακοίνωσε μέσω Twitter: 'Στις 0737 σήμερα, ένα αυτοκίνητο έπεσε στις μπάρες έξω από το Κοινοβούλιο. Ο οδηγός συνελήφθει από τις αρχές. Ένα αριθμός πεζών έχει τραυματιστεί. Αστυνομικοί εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο. Θα ενημερώσουμε ξανά όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες'.









 Τὸ βίντεο στὸν παρακάτω σύνδεσμο:
https://t.co/VlWRkIqNrQ

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου