Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

37 πανεπιστημιακοί υπογράφουν κείμενο υπέρ του ληστή Ζακ



Οι πανεπιστημιακοί που δεν βρίσκονται τυχαία στις θέσεις τους, αλλά το «χρωστάνε» στο σύστημα, κάνουν τα πάντα για να το συντηρήσουν, διότι αν «πέσει», χάνονται και εκείνοι. Είδαν λοιπόν μέσα από ένα διαφορετικό -όντως παραμορφωμένο- πρίσμα το όλο συμβάν της ληστείας, από έναν σε κατάσταση αμόκ ομοφυλόφιλο, ναρκομανή.

Βέβαια κανείς από αυτούς τους «διανοούμενους» δεν διανοείται να κυκλοφορήσει μόνος του… πόσο μάλλον μαζί με την οικογένειά του στην Ομόνοια και στα γύρω στενά της και γράφει και υπογράφει τις μπούρδες του μέσα από την ασφάλεια του καλοπληρωμένου γραφείου που του παρέχει το ελληνικό κράτος και το πληρώνει ο «ακραία προσβλητικός» «ρατσιστής», «ομοφοβικός», «νοικοκυραίος» Έλληνας και όχι ο κάθε ναρκομανής ληστής Ζακ που διαβίωνε και διαβιώνει με τα επιδόματα που και πάλι πληρώνει ο «ακραία προσβλητικός» «ρατσιστής», «ομοφοβικός», «νοικοκυραίος» Έλληνας φορολογούμενος.

Αν «έπεφτε» επάνω τους, ο «δικός» τους, ο κάπως «διαφορετικός» Ζακ, υπό την επήρεια ναρκωτικών σε κατάσταση αμόκ και με ένα κομμάτι σπασμένο τζάμι στα χέρια και το κάρφωνε σε ένα παιδί… το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχε λάβει άλλη τροπή το όλο θέμα… και ως εκ τούτου δεν θα υπέγραφαν τέτοιου είδους κουλτουριάρικες δακρύβρεχτες «ανθρωπιστικές» μπούρδες.

Ο Ζακ δεν δέχτηκε καμία ρατσιστική επίθεση, ούτε τον βάρεσε κανείς επειδή ήταν ναρκομανής ή ομοφυλόφιλος… τον βάρεσαν γιατί πήγε να ληστέψει. 

Ούτε πέθανε από την επίθεση που δέχτηκε… σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. «Πέθανε από άλλη αιτία».

Τον Ζακ «κυρίες και κύριοι υποκριτές», όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενό μας άρθρο, τον σκοτώσατε εσείς κι όχι ο κοσμηματοπώλης… 

Εσάς θεωρούσε φίλους του. Tον σκοτώσατε λοιπόν εσείς που χύνετε τώρα άφθονα κροκοδείλια δάκρυα και ζητάτε και πάλι από εμάς με περίσσια υποκρισία να αναλάβουμε την «ευθύνη του πένθους». 

Εσείς οι «διανοούμενοι» «προοδευτικοί» «επαναστάτες» «αντιρατσιστές», ανώμαλοι, έκφυλοι, παιδεραστές με την υποκουλτούρα που προωθείτε, με τις κυβερνήσεις που στηρίζετε, με την ανεργία που προκάλεσαν διορίζοντας ανίκανα κομματόσκυλα… 

Εσείς δημιουργήσατε τον Ζακ, εσείς τον ποτίσατε με ναρκωτικά, εσείς τον γαλουχήσατε πολυπολιτισμικά και διεμφυλικά… Κι εσείς που στην πραγματικότητα έχετε «χεσμένο» τον κάθε Ζακ, τώρα έρχεστε και μας κουνάτε το δάχτυλο και μας τον παρουσιάζετε ως μάρτυρα και ίνδαλμα, απλά και μόνο για να μπορέσετε να συνεχίσετε να κάθεστε στην πολυαγαπημένη σας θεσούλα. 

Πόσο βολικός για σας ο χαμός ενός ανθρώπου!


Πηγή: http://aznews.site/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου