Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...!! Έφηβοι από την Θράκη αγοράζουν με δικά τους χρήματα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ την κεντρική Λεωφόρο που διέρχεται από τον Οικισμό τους στην Αλεξανδρούπολη...!!!


Πάνω από δέκα καινούργιες ελληνικές σημαίες στολίζουν τις κολώνες φωτισμού στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Το θέαμα, το οποίο μάλιστα αντικρύζουν οι επισκέπτες της πόλης ερχόμενοι από το αεροδρόμιο, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, όμως γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι σημαίες αυτές έχουν τοποθετηθεί εκεί από τους έφηβους του οικισμού.




Μία ελληνική σημαία σε κάθε κολώνα φωτισμού θα μπορούσε να είναι μία πολύ σύντομη περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Οι σημαίες μάλιστα είναι καινούργιες και καθόλου φθαρμένες, που σημαίνει ότι αναρτήθηκαν πολύ πρόσφατα ή πιο σωστά αντικατέστησαν τις παλαιότερες.

Το ρεπορτάζ του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ λέει ότι οι σημαίες αυτές αγοράζονται και αναρτώνται από μία παρέα εφήβων που ζουν στον οικισμό. Πρόκειται για μία παρέα νεαρών παιδιών που φοιτούν στο σχολείο και έχουν με δική τους πρωτοβουλία αναλάβει αυτό το καθήκον.

Τις σημαίες μάλιστα τις πληρώνουν με δικά τους χρήματα που εξοικονομούν από το χαρτζιλίκι τους. Είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη παρέα αναρτά σημαίες εις αντικατάσταση των προηγούμενων που είχαν αναρτήσει και καταστράφηκαν από τον αέρα.

Λέγεται μάλιστα ότι προκειμένου να ενισχυθεί η πρωτοβουλία τους, ήδη κάποιοι ενήλικες θα φροντίσουν να τους δίνουν τα χρήματα για την αγορά των σημαιών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που δημιουργούν οι έφηβοι είναι μία όμορφη εικόνα στον πρώτο οικισμό που διασχίζει ο επισκέπτης της Αλεξανδρούπολης και ειδικά αν έχει φτάσει σε αυτήν με το αεροπλάνο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου