Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ



Οργιάζουν οι δουλέμποροι στα σμαραγδένια νησιά;
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή - αρθρογράφου

Η Πατρίδα μας στην εποχή των Μνημονίων – ιδιαίτερα – έχει μεταβληθεί σε “αποθήκη ψυχών” κατ΄ εντολή των “φιλεύσπλαχνων” Γερμανών και υπό την ανοχή των πάσης φύσεως “αριστερών – δεξιών ντόπιων ανθρωπιστών”!


Έτσι, χωρίς να υφίσταται ουδείς έλεγχος, ο κάθε ξένος καταφρονημένος και δυστυχισμένος βρίσκει καταφύγιο στην Ελλάδα! Αλλοιώνοντας σε καθημερινή βάση την πληθυσμιακή υπόσταση της Πατρίδος!  


Αλλά δεν είναι μόνον αυτό το τραγικό αποτέλεσμα των αθρόων και ανεξέλεγκτων ροών “μεταναστών και προσφύγων” στην Ελληνική Επικράτεια!



Οι “φιλοξενούμενοί μας” ξένοι εισβολείς, δεν αποδέχονται ότι βρίσκονται σε μια χριστιανική χώρα, σε μια χώρα που ο πληθυσμός της ασπάζεται την Ορθοδοξία και έτσι έχουμε ακραία φαινόμενα και συμπεριφορές κατά της Πίστεώς μας! Τα οποία βεβαίως ενθαρρύνονται από τους κυβερνώντες “δημοκράτες” – διεθνιστές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!   



Ανάστατοι οι γονείς στη Χίο…



Κυρίως όμως, εκεί όπου η κατάσταση είναι εξόχως επικίνδυνη, είναι στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας! Τα οποία κατακλύζονται συνεχώς με παράνομους αλλοδαπούς “μετανάστες - πρόσφυγες” και η ελληνική Πολιτεία κάνει σαν να μην γνωρίζει τίποτε! 

Απεναντίας, στοχοποιεί τους Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στο τεράστιο πρόβλημα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους! Φωνάζοντας: Ποιοι διοικούν αυτήν την χώρα; Έχουν πάθει παράκρουση; Αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει στα νησιά μας;

Ενημερωνόμαστε λοιπόν, από την πολύ ενημερωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα “Κατοχικά Νέα” την παρακάτω είδηση: 


«Ως γνωστόν, με εξώδικο που έστειλαν στους διευθυντές των σχολείων της Χίου,
καθώς και στους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού, 1.130 γονείς μαθητών, η συντριπτική δηλαδή πλειοψηφία, ζητούν να μην λειτουργήσουν Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στα σχολεία, αλλά αυτές να δημιουργηθούν μέσα στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ.


Η επιστολή διαμαρτυρίας κοινοποιήθηκε με δικαστικούς επιμελητές στο Υπουργείο Παιδείας και σε φορείς της εκπαίδευσης, στον αντιπεριφερειάρχη Χίου και στον δήμαρχο του νησιού, στον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, καθώς και στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χίου.

Και όμως οι γονείς στοχοποιήθηκαν!


Σε όσους υπέγραψαν το κείμενο διαμαρτυρίας που επιδόθηκε στους διευθυντές των σχολείων, που θα λειτουργήσουν ΔΥΕΠ, απάντησε με ανοιχτή επιστολή της η διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου. Μέσα στην ανοιχτή επιστολή καταλογίζει στους ανήσυχους γονείς ρατσιστικά και ξενοφοβικά παιχνίδια»!


Ειλικρινά δεν πάμε καθόλου καλά και θα περιμένουμε την απάντηση εκείνων των αρμοδίων που έγιναν αποδέκτες του εξωδίκου των γονέων της Χίου!


Ενστερνίζεται και η ελληνική Πολιτεία, ότι αυτή η ενέργεια των γονιών των παιδιών μας υποδηλώνει ρατσιστικά και ξενοφοβικά παιχνίδια;



“Βράζει” από αγανάκτηση η κοινωνία της Κω…



Εκτός της Χίου, τεράστιο πρόβλημα έχει και η Κως!

Πρόσφατο άλλωστε, είναι το άρθρο μου «”Πόλεμος” στο Αιγαίο» που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018! 


Ωστόσο, την ίδια ημέρα δημοσιεύεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα της τοπικής εφημερίδος “Το Βήμα της Κω”, εκτενές ρεπορτάζ για την ένταση που προκλήθηκε στη λαϊκή συνέλευση για το μεταναστευτικό στο Πυλί!


Και θα σας παραθέσω παρακάτω αρκετά κομμάτια από αυτό το ρεπορτάζ, για να αντιληφθείτε, πως οι Τοπικές Κοινωνίες στην Πατρίδας μας “βράζουν” από αγανάκτηση και η ελληνική Πολιτεία κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει: 
  

«Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο Πυλί, η λαϊκή συνέλευση για το μεταναστευτικό, με τους κατοίκους να τονίζουν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους εξ αιτίας της παρουσίας των μεταναστών (Να σημειωθεί ότι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου κ. Τσαμπουνιάρης έλειπε εκτός Κω για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, ενώ δεν παρέστη κανένας εκπρόσωπος από την Κυβέρνηση)!



Απίστευτες καταγγελίες του Δημάρχου…


O Δήμαρχος στην εισήγησή του ανέφερε την όξυνση του προβλήματος στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, κατηγορώντας κάποιους ότι ήταν εξαφανισμένοι την κρίσιμη ώρα: “Κάποιοι που ήταν απόντες όταν δίναμε την μάχη για να μην γίνει το hotspot, αλλά έπαιξαν τον ρόλο της πέμπτης φάλαγγας! 

Αυτά έχουν καταγραφεί στις μνήμες και στην ιστορία και οφείλουμε να τα θυμόμαστε για να ξέρουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αντιμετωπίσουμε! Την ώρα που ο Δήμαρχος έδινε την μάχη κόντρα σε όλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κάποιοι ήταν εξαφανισμένοι. 

Δικαιώθηκε η θέση μου για τον τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών. Προειδοποιούσα ότι στα Νησιά δεν έπρεπε να γίνει καμία δομή. Δεν νομιμοποιήσαμε ποτέ αυτή την εγκατάσταση. Να μπει ένα χρονικό όριο και να κλείσει αυτή η εγκατάσταση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δώσαμε μάχη για να κρατήσουμε όρθια την οικονομία του Νησιού!



Κύκλωμα δουλεμπόρων τα νησιά μας;

Η άποψη να γίνει στην Κω το hotspot, βόλευε τα κυκλώματα των δουλεμπόρων. Προτείναμε 10 ακίνητα εκτός αστικού ιστού. Δεν ήθελαν κανένα από αυτά, γιατί ήταν μικρής εκτάσεως και έλεγαν ότι ήταν στα βουνά. Ήθελαν από την αρχή μία μεγάλη έκταση. Μας θέλουν αποθήκες ανθρώπων.

 Όσο δεν γίνονται επαναπροωθήσεις, δεν πρόκειται να αποσυμφορηθούμε, αντίθετα αυξάνεται ο αριθμός και ίσως ζήσουμε ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις! Όσο επικρατεί η αρχή των ανοικτών συνόρων, τότε θα συνεχίζονται οι ροές! Θυμώνω με αυτούς που λένε ότι οι Πυλιώτες οικονομάνε από το μεταναστευτικό! 

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση: Ο ένας είναι η δυναμική αντιμετώπισης, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε αντοχές, γιατί ίσως επαναληφθούν τα επεισόδια με τα ΜΑΤ. Δεν είμαστε αυτής της λογικής. Ο άλλος τρόπος που προτείνουμε είναι μέσω των δυνατοτήτων που μας δίνει η ελληνική και η διεθνής νομοθεσία, να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις και διεξόδους!

Έχουμε κάνει τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Όπως η προσφυγή ενεργών πολιτών για την νομιμότητα της εγκατάστασης. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και θα υποστηρίξουμε την προσφυγή αυτή. Δεν έχει αποσυρθεί ακόμη το ΦΕΚ στο Λινοπότη. Ο μόνος που αντελήφθη το μέγεθος του προβλήματος ήταν ο τότε Υπ. Προστασίας κ. Πανούσης. Ο κ. Βίτσας υποσχέθηκε πράγματα που δεν έγιναν!

Υγειονομική βόμβα στο προσκήνιο…

Αυτά που θα γίνουν άμεσα είναι να δοθούν στην εισαγγελία στοιχεία για την μόλυνση του περιβάλλοντος, αφού πετούν τα λύματα έξω με κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή τη στιγμή τον συγκεκριμένο Αστυνομικό Διευθυντή στην Κω!

Δεν φεύγουν ούτε οι παραβατικοί πρόσφυγες, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα. Τα άτομα που αποτελούσαν την σπείρα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στο hotspot, έπαιρνε και το επίδομα των 300 ευρώ και ακόμη δεν έχουν δικαστεί.

Θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά και για την μη αποσυμφόρηση του Νησιού και αν συνεχιστεί το φαινόμενο να φέρνουν από άλλα νησιά μετανάστες.
Δεν πρέπει η τοπική κοινωνία να βοηθάει στην λειτουργία του hotspot. 

Ας υπάρχει μία εγκατάσταση αναλογική του πληθυσμού της κάθε περιοχής, δηλαδή να έχουμε περίπου 250 άτομα. Και αυτοί να εγκατασταθούν σε διαμερίσματα ώστε να έχουν καλύτερες συνθήκες διαμονής!

Να παλέψουμε ώστε να φύγει αυτή η εγκατάσταση από εδώ.
H αστυνομική δύναμη δεν επαρκεί για το Νησί. Να σταματήσουν επιτέλους να έρχονται μετανάστες από άλλα μέρη!

Ο Δήμος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πιέσει την Κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη για την όλη κατάσταση, αλλά αυτή είναι απούσα»!

Το λόγο είχαν οι πολίτες…
 

Στο σημείο αυτό η διοικήτρια του hotspot Πυλίου κ. Μαρία Κρητικού, είπε για το ζήτημα των λυμάτων: “Είχαμε κάποιο πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες με τα λύματα, αλλά το λύσαμε”!  


Όμως, άλλη άποψη είχαν κάτοικοι που παραβρέθηκαν στη λαϊκή συνέλευση:


«Ο κ. Λ. Καρπούζης τόνισε, ότι το πρόβλημα με τα λύματα είναι εδώ και 2 χρόνια, όχι λίγες μέρες που λένε. Ποιος τους ελέγχει όταν μπαίνουν μέσα στο hotspot για ναρκωτικά, όπου γίνεται διακίνηση;


Ο κ. Θ. Καραθωμάς φωτογράφισε τους μετανάστες, που του κατέστρεψαν την περίφραξη ωστόσο δεν έκανε κανένας τίποτε. Διερωτήθηκε, γιατί να υπάρχει αυτή η ανομία; Αυτή φταίει και κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να έχουν αντίποινα…


Η κ. Τσαμπίκα Δρόσου αναφέρθηκε στα θέματα υγιεινής, τονίζοντας ότι το Πυλί και το Μαρμάρι έχει καταντήσει μια ωρολογιακή υγειονομική βόμβα!


Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Κιάρης τόνισε ότι δυστυχώς το μεταναστευτικό πρόβλημα θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, γιατί κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τους πρόσφυγες στα νησιά. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς τοπικά. Να μην υποβαθμίζεται το επίπεδο ζωής των κατοίκων του Πυλίου, αλλά και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαμονής στο hotspot!


Ο Παπά - Γιάννης Κουτάντος υπεύθυνος της Μητρόπολης, για τη στήριξη των προσφύγων, ανέφερε ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα τώρα αρχίζει. Οι εντολές που έχουν πάρει οι ιερείς από τον Μητροπολίτη μας είναι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο κ. Μουζάλας, είναι ο πιο μεγάλος φταίχτης γι’ αυτό που ζούμε τώρα. Να υπάρχει συνεργασία όλων των αρμοδίων, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την συμβίωση όλων στο Νησί. Το hotspot το έστησε στην Κω ο ΣΥΡΙΖΑ! 



Εν κατακλείδι:



Παραβατικοί πρόσφυγες, σπείρες διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, δουλέμποροι σαρκών, ωρολογιακές “βόμβες” με εκτεθειμένα λύματα στα νησιά μας!


Τι άλλο θα ζήσουμε! Κατά τα άλλα, εάν θίγεις τα αυτονόητα είσαι ρατσιστής!

Εάν προσπαθείς να ζήσεις στον Τόπο σου και καταγγέλλεις την παραβατικότητα αυτών που “φιλοξενείς”, είσαι ρατσιστής! 


Εάν προσπαθείς να μάθουν τα παιδιά σου γράμματα, είσαι ρατσιστής!

Εάν προσπαθείς να ασκήσεις τα Χριστιανοορθόδοξα καθήκοντά σου, είσαι πάλι ρατσιστής!


ΟΧΙ κύριοι! Ρατσιστές κατά των Ελλήνων, είστε όλοι εσείς, που θέλετε να μην έχει υψηλό φρόνημα η Ελληνίδα και ο Έλληνας για την Πατρίδα και την Πίστη του, αλλά να κάθεται φρόνιμα και να μην αντιδρά στην Παγκοσμιοποίηση, που θέλετε να τον υποχρεώσετε να αποδεχτεί!


Καταλάβετέ το, πώς ότι και να κάνετε, δεν θα καταφέρετε ποτέ να υποδουλώσετε και να αλλοτριώσετε την ελληνική ψυχή!

Μην προσπαθείτε λοιπόν, άδικα!!     

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ 5000000 ΛΑΘΡΟ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300€/ΜΗΝΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή