Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΧΟΥΝΤΑ...!! Απολύθηκε ο σερβιτόρος που είδε τον Ζάκ να κρατάει μαχαίρι!.. ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ»


Μία από τις παράπλευρες ειδήσεις σχετικά με την υπόθεση Ζάκ Κωστόπουλου, που δείχνει πεντακάθαρα την τρομοκρατία την οποία ασκεί η Αριστερά στην Ελλάδα, είναι η εξής: 

Τις πρώτες μέρες μετά το τραγικό συμβάν της περασμένης Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, ο σερβιτόρος Βασίλης (δουλεύει στο πλησίον εστιατόριο) που ήταν αυτόπτης μάρτυς, βγήκε στις κάμερες και είπε πως ο Ζάκ Κωστόπουλος κρατούσε απειλητικά το μαχαίρι εναντίον αυτών που βρισκόντουσαν απ’ έξω…




Οι «δικαιωματάκηδες» που παρακολουθούν τα πάντα, έστειλαν τα Τάγματα Εφόδου της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς να κάνουν βόλτες έξω από το εστιατόριο της οδού Γλάδστωνος, τρομοκρατώντας τους επίδοξους πελάτες. 

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αναγκάστηκε την περασμένη Δευτέρα να απολύσει τον σερβιτόρο Βασίλη που βγήκε στις κάμερες και κατέθεσε ότι ο Ζάκ Κωστόπουλος απειλούσε τον κόσμο με το μαχαίρι: 

«Βασίλη μου, έρχονται κάθε μέρα, περνάνε συνέχεια απ’ έξω, δεν γίνεται δουλειά», είπε στον σερβιτόρο Βασίλη, ο οποίος είχε πιάσει δουλειά στο εστιατόριο μόλις πρίν 10 μέρες!..
Το περιστατικό το μάθαμε από τον ίδιο τον σερβιτόρο Βασίλη, που βγήκε και το κατήγγειλε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου («Σκάϊ»). 

Εννοείται ότι κανένα άλλο ΜΜΕ ή ιστοσελίδα δεν τόλμησε να κάνει θέμα την απόλυση του σερβιτόρου Βασίλη, επειδή τρομοκρατήθηκε το αφεντικό του από τις επισκέψεις των μπολσεβίκων…
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΑΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν αυτές τις μέρες η Αριστερή Τρομοκρατία στο Διαδίκτυο, όπου λοιδορήθηκαν άγρια η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Γιώργης Καρατζαφέρης, επειδή τόλμησαν την περασμένη Δευτέρα να κάνουν γκάλοπ από τις εκπομπές τους για τον Ζάκ Κωστόπουλο. 

Η Τατιάνα τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που απέσυρε το γκάλοπ της σε λίγες ώρες. 

Αντίθετα ο Καρατζαφέρης το συνέχισε και την Τρίτη, σπεύδοντας πάντως να απολογηθεί ότι το γκάλοπ δεν στρέφεται εναντίον του Ζάκ Κωστόπουλου κλπ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ακόμα και τα γκάλοπ μάς απαγορεύουν οι «δικαιωματάκηδες» για να μη πάρει θέση η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εναντίον των κιναίδων, των πρεζάκηδων και των οροθετικών, που τσεπώνουν βαρβάτα επιδόματα, τα οποία ούτε στον ύπνο μας δεν μπορούμε να δούμε εμείς οι υγιείς!.. 

Επιτρέπουν μόνο τα γκάλοπ που είναι υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, των ναρκωμανών, των Εητζιανών και των εισβολέων λαθροπροσφύγων. 

ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ανοιχτά: Υπάρχει μια «Ανθρωπιστική» Τρομοκρατία στην Ελλάδα από τους «δικαιωματάκηδες», αλλά κανείς δεν τολμά να το πεί για να μη χαρακτηριστεί ρατσιστής.


«Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Υπαρχει Κομμουνισμος.
    Που κυβερνα απροκαλυπτα απο το 2015 και συγκεκαλυμμενα απο το 1974, ελεω του ολετηρος "εθναρχη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρόδα είναι και γυρίζει ,
    Που θα πάει θα ανοίξουν πάλι οι κατασκηνώσεις , και ότι πήγε στραβά την πρώτη φορά θα το διορθώσουμε για το καλό της πατρίδας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιὰ νὰ τὸ διορθώσουμε φίλε Ναπολέων, πρώτα πρέπει νὰ μάθουμε μὲ τὶ εἶναι αὐτὸ ποὺ τὰ ἔκανε καὶ πήγαν στραβά.
      Καὶ γιὰ νὰ τὸ μάθουμε, θὰ πρέπει νὰ διορθωθοῦμε ἐμεῖς, κοιτάζοντας καὶ λίγο πιὸ «ψηλά»!

      Διαγραφή