Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Το νόημα του "ΟΧΙ"


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ο μεγαλύτερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποτίσουμε αύριο προς τιμήν εκείνης της Ελλάδας κι εκείνων των ελλήνων που για ένα ΟΧΙ στην υποτέλεια έχυσαν το αίμα τους.


Καθώς και προς τιμήν της γενιάς των γονιών μας που ξαναέχτισαν -πάλι με το αίμα τους και την στέρησή τους- όσα ο διαχρονικά εχθρικός προς την ανθρωπότητα λαός των Βησιγότθων γκρέμισε.


Είναι ένα τεράστιο και διαρκές χούγιασμα σε όποιον εκπρόσωπο της εξουσίας -συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης- τολμήσει να σταθεί μπροστά στον λαό γιορτάζοντας τάχα δίπλα του και μαζί του την μεγάλη επέτειο.


Μία ουρανομήκης αποδοκιμασία, ένα δημόσιο ξευτέλισμα στα δεκανίκια του νεοφασισμού της "Ενωμένης" Ευρώπης, στα μαντρόσκυλα της τρόϊκας των τραπεζών και των τοκογλύφων, στους τιποτένιους δωσίλογους -δεξιούς και τάχα αριστερούς- της Βουλής, που οκτώ χρόνια τώρα κυβερνούν τον λαό για το όφελος των διεθνών απατεώνων, πατώντας τον στο κεφάλι με το ποδάρι της καρέκλας της εξουσία τους...


Θα είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε στους ήρωες του '40 και στους αφανείς ήρωες που μεταπολεμικά σήκωσαν στην πλάτη τους την πατρίδα, για νά 'ρθουν τώρα να την ρημάξουν οι απόγονοι -εξ αίματος και πνευματικοί- του Χίτλερ, με πρωτοπαλίκαρα τους απόγονους των δωσιλόγων, μαυραγοριτών και συνεργατών της πρώτης Κατοχής.

Έτσι -τουλάχιστον προς το παρόν- το "ΟΧΙ" εκείνο θα πιάσει τόπο, καθώς και όλα τα επόμενα, ως και τα πολύ πρόσφατα!...

Ουδέν Σχόλιον

Πηγή: https://kostasxan.blogspot.com/2018/10/blog-post_1976.html
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου