Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ἔτσι ! Πῆραν σειρά οἱ ...φίλοι μας γερμανοί : Ἀνεξάρτητη Μακεδονία !


Ἀνεξάρτητη Μακεδονία ( μέ ἑλληνικά ἐδάφη,ἐννοεῖται) καί χάρτης δημοσιεύτηκαν ἀπό τούς ...φίλους μας γερμαναράδες καί τό ...ἐπιστημονικό συμπέρασμα : Οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες δέν ἦσαν Μακεδόνες ! ! !

« Οι Γερμανοί εταίροι μέσω του Der Spiegel προκαλούν και πάλι τα εκατομμύρια των Ελλήνων παντού στην οικουμένη, παρουσιάζοντας αλυτρωτικό χάρτη των Σκοπίων και δηλώσεις ενός «ειδικού καθηγητή», ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες …αλλά Βάρβαροι.

»Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη...

»...Να λοιπόν ποιοι είναι πίσω από ανύπαρκτο κράτος των Σκοπίων μετά τους Αμερικανούς . Οι Γερμανοί που διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία που τόσο ζημιά τους έκανε στο β’ παγκόσμιο πόλεμο μαζί με την Ελλάδα .

»Εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών κατά της αλλαγής ονομασίας των Σκοπίων, με ντεκόρ χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» έως τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο, ξεκίνησε η εθνικιστική οργάνωση «Defender 2001» σε πόλεις της χώρας...»

Πᾶρτε καί τήν φάτσα τοῦ γελοιδεστάτου ...καθηγητοῦ:


«Ἡ Βόρειος Μακεδονία πάει πακέτο μέ τήν Νότιο καί πρέπει νά ἑνωθῇ» ! Κατάλαβες τί ἐπέτυχαν οἱ κατσαπλιάδες τοῦ συριζανελ;


Ἔμ,ἄμα σᾶς τά λέω ἐγώ : Τί θέλει ν'ἀποφύγῃ ὁ Μπουτάρης ; Ἕλα ντέ !



Ἡ Πελασγική


sxolianews

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. είναι σαν άτυπα κύτταρα οι γερμανοί..δημιουργούν καρκίνο
    δεν χρωστούν να κάνουν καλό στην ανθρωπότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή