Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ένας άθλιος πρωθυπουργός του 15% δηλώνει: «Θα θέσει τις ζωές των μεταναστών ως απόλυτη προτεραιότητα» εις βάρος των Ελλήνων δημιουργώντας μελλοντικές μειονότητες στην Ελλάδα!


Ο Αλέξης Τσίπρας για άλλη μια φορά μας ξεφτιλίζει διεθνώς, στην προσπάθειά του να το παίξει ανθρωπιστής και φιλόξενος, και μάλιστα δήλωσε ευθαρσώς ότι αυτή ήταν μια πρώτη αλληλεγγύη προς τους λαθρομετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο ελληνικός λαός, παρά τις δυσκολίες και τις σκληρές συνθήκες τις οποίες βίωσε, έδειξε στον κόσμο πώς να φερόμαστε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βασιζόμενοι στην αλληλεγγύη»

Τα παραπάνω ειπώθηκαν από το βήμα της γενικής συνέλευσης της Διακυβερνητικής Διάσκεψης για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση, που διεξάγεται στο Μαρακές αυτές τις μέρες.


Συνέχισε, το θέατρο του παραλόγου, υπογραμμίζοντας την απόλυτη δέσμευση της Ελλάδας «να συμβάλει ώστε να λειτουργήσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση ως ένα αποτελεσματικό πολιτικό πλαίσιο συνεργασίας που δεν εμποδίζει, αλλά, αντίθετα, υπάρχει για να στηρίξει τις προσπάθειές μας σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο προς μια ασφαλή και καλά διαχειριζόμενη μετανάστευση».

Άραγε αν δεν είχε να προσφέρει στο δικό του το παιδί τα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία για τον βιοπορισμό του θα πήγαινε και θα τα πρόσφερε έτσι γενναιόδωρα σε κάποιο άλλο; Σε κάποιο άγνωστό; Μάλλον, όχι.

Πως είναι δυνατόν τότε ο μέσος Έλληνας πολίτης να υποφέρει, να μην έχει χρήματα για φαγητό, για επισκέψεις σε γιατρό, ιδιωτικό πάντα, αφού το δημόσιο έχει καταρρεύσει, να μην έχει να σπουδάσει το παιδί του, αλλά και για εκείνες τι ουκ ολίγες οικογένειες που λόγω χρεών χάνουν τα σπίτια τους.

«Οι παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν παγκόσμιες απαντήσεις», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, και οι εγχώριες προκλήσεις άραγε γιατί δεν απαιτούν μια εγχώρια και υπεύθυνη απάντηση, μια λύση;

Τέτοιος είναι ο αριστερός ανθρωπισμός τους;

Κάνει διακρίσεις;

«Η χώρα μου βίωσε τη μετανάστευση των δικών της πολιτών και είναι και χώρα διέλευσης για μετανάστες, που επιθυμούν να φτάσουν σε άλλα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σημείωσε, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τεράστιες ροές προσφύγων και μεταναστών ροές από το 2015.

Το κύμα μεταναστών των νέων επιστημόνων που φεύγουν ετησίως άραγε τον απασχόλησε ποτέ;

Γιατί δεν κάνει κάτι να κρατήσει το πιο παραγωγικό κομμάτι της χώρας με προγράμματα, δουλειές και ένα μέλλον;

Γιατί να μην είναι η Ελλάδα η προτεραιότητα αλλά ο Άλλος;

Το δήλωσε και ο ίδιος εξάλλου: 

«Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση είναι ένα εργαλείο που θα δώσει στη διεθνή κοινότητα ένα σύνολο κανόνων που θα διέπουν τη διαχείριση της μετανάστευσης και των αναγκών των μεταναστών, ούτως να διευκολύνει την ασφαλή και ομαλή υποδοχή των μεταναστών και να αντιμετωπίζει τις γενεσιουργές αιτίες της μετανάστευσης και να πατάξει τα εγκληματικά δίκτυα που εμπλέκονται στη μετανάστευση», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: 

«Υπό αυτή την έννοια δεχόμαστε να προστατέψουμε τις ζωές των μεταναστών και να θέσουμε τις ζωές τους ως την απόλυτη μας προτεραιότητα. Να διασφαλίσουμε και να γίνουμε θεματοφύλακες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα υπευθυνότητα την παιδική ευαισθησία και το κράτος δικαίου».

Στην συνέχεια επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ελλάδας να συμβάλλει τα μέγιστα στο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση ως ένα αποτελεσματικό πολιτικό πλαίσιο συνεργασίας το οποίο είναι εκεί για να διευρύνει, να υποστηρίξει τις προσπάθειες σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης.

Να σημειωθεί ότι ακόμη περισσότερο κωμικοτραγικές είναι οι απόψεις του γελοίου πρωθυπουργού μας, καθώς γυρνάει την υφήλιο και τάζει δεξιά και αριστερά λες και επρόκειτο η χώρα για κανένα κτήμα του, ή λες και τα χρήματα είναι δικά του, και όχι του Έλληνα φορολογούμενο που έχει εξαντληθεί τόσα χρόνια με την υπερφορολόγηση, κάνει τον ‘τσάμπα μάγκα’ και ανθρωπιστή με ξένα κόλλυβα, χωρίς να υπολογίζει, αυτούς που τον έστειλα στην θέση που είναι, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο κάκιστη ήταν η επιλογή τους.

Ένας πρωθυπουργός κρίνεται με το πόσο αγαπά την χώρα ή όχι και προσφέρει σε αυτή, ο Αλέξης έχει αποδείξει με κάθε τρόπο ότι ισχύει το αντίθετο!

mknews.eu

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου