Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ: Ανεπιθύμητος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Παυλόπουλος

Γράφει ὁ π. Νικόλαος Μανώλης

Ευλογώ την αγωνιστική ανακοίνωση του “ορθόδοξου χριστιανικού συλλόγου μας Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής”, με την οποία προειδοποιεί τον πρώτο πολίτη της Ελλάδας, να μην διανοηθεί να πατήσει το πόδι του στο σύλλογό μας μετά την επαίσχυντη και μειοδοτική υπογραφή στον προδοτικό Νόμο κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Συστοιχούμενος και γω με το πνεύμα της ανακοίνωσης δηλώνω με οργή στον Πρόεδρο, να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του και στο δικό μου σπίτι. Μας χωρίζουν μίλια εθνικής πίστης και φρονήματος!  

 


Ανεπιθύμητος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Παυλόπουλος
Θεσσαλονίκη 26-1-2019
Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενός εθνικού εγκλήματος. Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Κυβερνητική μειοψηφία με την σύμπραξη των απαραίτητων προθύμων αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες κατάπτωσης και αδοξίας στην Ιστορία της Πατρίδας.
Η ύστατη ελπίδα, την οποία είχαμε αποθέσει στο πρόσωπο του πρώτου Πολίτη αυτής της Χώρας, του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εξαϋλώθηκε αυθωρεί και παραχρήμα. 
Δεν πέρασε μία ημέρα και ο κος Παυλόπουλος έσπευσε να υπογράψει το ΦΕΚ δημοσίευσης του σχετικού νόμου. Ο προκάτοχός του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ιδρυτής της παράταξης από την οποία προέρχεται και ο μέντοράς του, Κωνσταντίνος Καραμανλής, δάκρυσε για την Μακεδονία, ενώ αυτός με τρόπο κυνικό, αγνοώντας την βούληση του έθνους, προσυπέγραψε την εκχώρηση του ονόματός της στους επίβουλους εχθρούς. 
Ακόμα και αν η παραίτησή του από το αξίωμα του δεν θα απέτρεπε την εφαρμογή της συμφωνίας, θεωρούμε ότι είχε ηθική υποχρέωση να συμμορφωθεί με την θέληση του Κυρίαρχου Λαού και με τα αυταπόδεικτα συμφέροντα του Έθνους.
Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη, αύριο, Κυριακή 27-1-19, ενώ ακόμα το μελάνι με το οποίο υπέγραψε την πώληση της Μακεδονίας δεν έχει στεγνώσει, αποτελεί προσβολή προς όλους μας.
Για τους ανωτέρω λόγους ομόφωνα τα μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ Ησυχαστής κηρύσσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εσαεί ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ σε κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση του Συλλόγου μας.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Πηγή:https://katihisis.blogspot.com/

«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Οι επίσκοποί μας γιατί τσιγκουνεύονται τους αφορισμούς;
    Τόση υποκρισία υπάρχει γύρω μας. Φοβούνται μην τους κόψουν τον μισθό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή