Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Στο “χέρι” της Ρωσίας η συμφωνία των Πρεσπών…



Συνένοχοι στο “έγκλημα” Παπούλιας και Παυλόπουλος…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου



Αργά το μεσημέρι της Τρίτης 22 Ιανουαρίου 2019 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας η Συμφωνία των Πρεσπών, από τα μέλη της και έτσι εισήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής για διήμερη συζήτηση, που ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ της Πέμπτης με ονομαστική ψηφοφορία των Βουλευτών!   
   

Δεν γεννάται θέμα πως θα βρεθούν 150+ Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι πατριδοκάπηλοι ανεξάρτητοι Βουλευτές, που θα παραχωρήσουν χωρίς κανένα όφελος το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας στους ανύπαρκτους – “χωρίς μάνα και πατέρα” – ιστορικά Σκοπιανούς! 


Γιατί εδώ και πολλές δεκαετίες αυτά ήταν τα σχέδια της αριστεράς! Που παρά την γενικευμένη αντίδραση του ελληνικού λαού και με αντιδημοκρατικές – αντισυνταγματικές διαδικασίες, με μόνο 145 βουλευτικές έδρες του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. στην ουσία 144 αφού η 145η είναι της κ. Μεγαλοοικονόμου, η οποία προσχώρησε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανεξαρτητοποίησή της από την Κ.Ο. της Ενώσεως Κεντρώων) και κάποιων γενίτσαρων δεξιών - διεθνιστών, θα εκπληρωθεί ο διακαής πόθος της προδοτικής – διαχρονικά – αριστεράς!

Προσχεδίασαν επί δεκαετίες τη μείωση των συνόρων μας…



Έτσι, τείνουν να ολοκληρωθούν τα σατανικά σχέδια των ΗΠΑ και της Γερμανίας για τη δημιουργία της “Πολυπολιτισμικής Βαλκανικής Μακεδονίας” στην ευρύτερη Βαλκανική Χερσόνησο! Και ο απόλυτα χαμένος παίχτης στην περιοχή θα είναι η Ελλάς! Άλλωστε, μας είχε ενημερώσει και προετοιμάσει κατάλληλα η Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη το 2005, όταν καλωσορίζοντας τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό αξίωμα, του είπε από χειρογράφου – ενεργώντας ως Κασσάνδρα - πως θα μειωθούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και θα υποστούμε μεταβολές στα σύνορά μας! Έτσι διαπιστώνουμε ότι η Προδοσία κατά της Πατρίδος είναι διαχρονική από το σύνολο του πολιτικού Συστήματος!

Συνένοχοι στο “έγκλημα” Παπούλιας και Παυλόπουλος…

Όσο λοιπόν ένοχος ήταν ο ΠτΔ Κάρολος Παπούλιας, που ατάραχος άκουγε τα συγκλονιστικά μαντάτα που του απεύθυνε η ΠτΒ Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, χωρίς καμιά αντίδραση, ωσάν να γνώριζε τις προσχεδιασμένες γεωστρατηγικές – γεωπολιτικές εξελίξεις στη Βαλκανική, άλλο τόσο υπεύθυνος είναι ο σημερινός ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος για την προδοσία της παραχωρήσεως της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Αφού το Σύνταγμα του “παραχωρεί” θεσμικά “όπλα”!

Άρθρο 40 παράγραφος 2 και 3 του Συντάγματος:

«Ο ΠτΔ μια φορά μόνο μπορεί να αναστείλει τις εργασίες της βουλευτικής συνόδου, είτε αναβάλλοντας την έναρξη είτε διακόπτοντας την εξακολούθησή τους. Η αναστολή των εργασιών δεν επιτρέπεται να διαρκέσει περισσότερο από 30 ημέρες…»!  

Στο άρθρο 32 αναφέρεται πως, αν ο ΠτΔ παραιτηθεί, μέσα σε 10 ημέρες συγκαλείται η Βουλή για την εκλογή νέου Προέδρου! Με τη σημερινή κατανομή των Εδρών στη Βουλή και μετά από τρεις ψηφοφορίες, δεν εκλέγεται Πρόεδρος και έτσι, η Βουλή διαλύεται και προκηρύσσονται εκλογές! Τόσο μα τόσο απλά κ. Παυλόπουλε!  

Αλλά, αν ήθελε και δεν δεσμευόταν (;;;) ο ΠτΔ θα μπορούσε να ενεργοποιήσει και το άρθρο 44 παράγραφος 2 και να προκηρύξει δημοψήφισμα για την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός!

Γιατί δεν είναι δυνατόν ερήμην του ελληνικού λαού να παραχωρούνται κυριαρχικά εθνικά δικαιώματα! Δεν είναι δυνατόν να περάσει αυτή η προδοσία, όταν έχουμε καταγγελίες του πρώην ΥΠΕΘΑ και μέχρι πρότινος συγκυβερνήτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, περί του χρηματισμού του πρώην ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά – θεμελιωτή της Συμφωνίας των Πρεσπών - για την προώθηση της λύσεως του ονόματος “Βόρεια Μακεδονία” στους γείτονές μας!

Δεν είναι δυνατόν, όταν υπάρχουν έντονες φήμες που διερευνούνται, πως “ματωμένα δολάρια” εξαγόρασαν Σκοπιανούς βουλευτές προκειμένου να εξευρεθούν οι 81 βουλευτές που απαιτούνταν!    

Είναι σίγουρο, ότι μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ξεκινάει ο διχασμός στην Ελλάδα, που θα επιφέρει και άλλες ολέθριες για το Έθνος καταστροφές!

Στο “χέρι” της Ρωσίας η συμφωνία των Πρεσπών…
 




Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες πολιτικό εσωτερικό τοπίο, που καθοδηγείται από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, ως μόνη λύση φαντάζει η αντίδραση της Ρωσίας, η οποία αντιλαμβάνεται καθυστερημένα ότι οδηγείται στην απομόνωση στα Βαλκάνια!  

Έτσι, προ ημερών ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν έκανε ηχηρότατη παρέμβαση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών! Αποκαλύπτοντας, ότι αυτή η Συμφωνία είναι σχέδιο ενισχύσεως της επιρροής των Αμερικανών και γενικότερα της Δύσεως στην περιοχή των Βαλκανίων! Και καταγγέλλοντας, ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι αποσταθεροποιητικός παράγοντας για την ευαίσθητη περιοχή της Βαλκανικής!   

Στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις του ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος έθεσε ζητήματα νομιμότητας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε από τη σκοπιανή κυβέρνηση, αλλά και από την ελληνική στην απόδοση του ονόματος στη γείτονα χώρα της Ελλάδος (σ.σ. από τη στιγμή που το “Μακεδονία” το είχε αναγνωρίσει η Ρωσία)!

Η ενίσχυση αυτών των ρωσικών θέσεων, περαιτέρω, εκφράστηκε και με συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεργκέι Λαβρόφ σε σερβική εφημερίδα λίγο πριν την επίσκεψη του Βλαδιμίρ Πούτιν στο Βελιγράδι! 





Και μόνο τυχαία δεν λογίζεται αυτή η επιλογή! Αφού Ρωσία και Σερβία είναι στρατηγικοί εταίροι στην περιοχή!

Σε αυτήν την συνέντευξη ο Σεργκέι Λαβρόφ, δεν παρέλειψε να επισημάνει, πως όταν ο Δυτικός παράγοντας έβαλε “χέρι” στην περιοχή προκλήθηκαν καταστροφές. Θυμίζοντας το 1999 και τον βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία! Θύμισε την μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου από τις ΗΠΑ, αλλά και την εισαγωγή του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ χωρίς τη βούληση του λαού του!

Ενεργεία δηλαδή, αντίστοιχη με τη Συμφωνία των Πρεσπών!     

«Η Μόσχα δεν αντιτίθεται στο νέο όνομα για τη Μακεδονία, αλλά υπάρχει το θέμα νομιμότητας της τρέχουσας διαδικασίας, η οποία μπορεί να οφείλεται στο στόχο να οδηγηθούν όλες οι Βαλκανικές χώρες στο ΝΑΤΟ»!

Για δε το μπλοκάρισμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Ρωσία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου η Ρωσία είναι ένα από τα 5 μόνιμα μέλη, είπε:

«Πρώτη φορά ακούω ότι η έκκληση στην εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας μπορεί να θεωρηθεί ως προσπάθεια παρεμπόδισης στην επίλυση του ζητήματος που αφορά η κάθε απόφαση. Εννοώ τις αποφάσεις που ξεκίνησαν την όλη διαδικασία διαμεσολάβησης του ΟΗΕ για τη διευθέτηση της ονομασίας της Μακεδονίας, μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων»!

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε η επίσκεψη του Βλαδιμίρ Πούτιν στο Βελιγράδι, όπου η υποδοχή των Σέρβων ήταν αντίστοιχη των Τσάρων του παρελθόντος! Εκεί ο Βλαδιμίρ Πούτιν υποσχέθηκε στον Σέρβο Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ότι θα εισηγηθεί στην Ευρασιατική Ένωση να υπογράψει συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τη Σερβία! Συνεχίζοντας τα “δώρα” του προς τη Σερβία μετά την συμφωνία φυσικού ρωσικού αερίου, τη σύμβαση της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού της Σερβίας με τη Ρωσία, τη συμφωνία για την χρήση πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς σκοπούς (;;;), τη ρωσική συνεργασία με τους σιδηρόδρομους της Σερβίας κ.α.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο βάζει η Ρωσία δυνατά τα πόδια της στο σερβικό έδαφος και για τον λόγο αυτό, έχει μεγάλη η δήλωση από το Βελιγράδι του Βλαδιμίρ Πούτιν:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών επιβάλλεται από εξωτερικές πιέσεις, παραβλέποντας τη βούληση του σκοπιανού και του ελληνικού λαού»!
Είναι λοιπόν στο “χέρι” της Ρωσίας, από τη στιγμή που θίγονται τεράστια γεωπολιτικά συμφέροντά της, να μπλοκάρει - ακυρώσει αυτήν την εμετική – προδοτική για τα συμφέροντα της Πατρίδος μας, Συμφωνίας των Πρεσπών!


«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου