Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Μωρά, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες ως «ζωντανοί στόχοι» των ΜΑΤ - Μέχρι πότε;



Γράφει ο Αναστάσιος Γκουριώτης

Πλάκα έχουν οι συντηρητικοί πολίτες όταν πάνε στις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια. Παίρνουν μαζί τους μωρά, παιδιά, εγγόνια,παππούδες, γιαγιάδες, νομίζουν ότι πάνε σε γιορτή, σε μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία.

Κάπου εκεί τους πλακώνουν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα στα χημικά και μετά στις «ματσουκιές» με τα γκλομπ και «που σε πονεί και που σε σφάζει». 



Τα ίδια στις Πρέσπες το καλοκαίρι, τα ίδια στην Θεσσαλονίκη στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, τα ίδια την περασμένη Κυριακή.

Οι πολίτες νομίζουν ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι «του νόμου και της τάξης», όπως ήταν στην παλιά εποχή.

Δεν έχουν καταλάβει ότι πρόκειται απλά για μισθοφόρους που μπορούν να κάνουν το χειρότερο έγκλημα, ακόμα και να ψεκάσουν χημικά στο πρόσωπο ενός μωρού, όπως συνέβη στη Σύνταγμα, χωρίς κανένα δισταγμό.


Πάνε και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν, οι παλαιοί τίμιοι και «καθαροί» αστυνομικοί.

Σήμερα παίρνουν 1000 ευρώ το μήνα, τους έχουν κλεισμένους σε μια κλούβα, κι όταν έρχονται οι νοικοκυραίοι που δεν θέλουν να δώσουν την Μακεδονία στα Σκόπια, τους αμολάνε «κι όποιον πάρει ο Χάρος».


Μετά ρίχνουν και τους κουκουλοφόρους μέσα (των «υψηλών προσώπων» που είπε και η υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ) για να γίνει πιο ενδιαφέρον το έργο αφού οι φουκαράδες οι συντηρητικοί, απλά τρώνε ξύλο, κλαίνε από τα δακρυγόνα, ενώ οι κουκουλοφόροι των «υψηλών προσώπων» πετάνε πέτρες και μολότοφ στους συναδέλφους τους και γίνεται το γνωστό πανηγυράκι κάθε φορά.



Γελούσα με τις «καθώς πρέπει» κυρίες που προσπαθούσαν μετά το συλλαλητήριο, στην Ερμού να ρωτήσουν αυτές τις «μάζες κρέατος» με τις μαύρες στολές και τα όπλα ανά χείρας: «Εσείς δεν είστε Ελληνες;» επειδή σάπιζαν στο ξύλο ακόμα και μικρά παιδιά που απλά τύχαινε να περνούν από εκεί.


Ο εθνικόφρων ψηφοφόρος, αθεράπευτα ρομαντικός, θεωρεί ότι επειδή κάποιο ανθρωποειδές φορά στολή αστυνομικού, μπορείς να συζητήσεις μαζί του.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι το έχουν κλεισμένο σαν ζώο μέσα σε μια κλούβα και μετά το αμολάνε για να λιανίζει και να δηλητηριάζει τον κόσμο.


Δεν μπορεί να διανοηθεί,ο δεξιός, ο συντηρητικός, ο αγνός διαμαρτυρόμενος πατριώτης, ότι την στολή την φορά ένας αγράμματος που κάνει αυτή την δουλειά, δηλαδή να δέρνει τον κόσμο που του λέει η εκάστοτε κυβέρνηση, απλά γιατί δεν μπορούσε να βρει άλλη δουλειά με τα μηδενικά προσόντα που είχε.


Εν πάση περιπτώσει, καλό θα είναι να αρχίσουν να προσέχουν και τα παιδιά με τα γκλομπ και τις ασπίδες, γιατί μάλλον δεν θα αργήσει η ώρα που δεν θα αντιμετωπίσουν μωρά, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες.

Μπορεί να αντιμετωπίσουν πιο οργανωμένα πράγματα και να... πονέσουν.

Αλλωστε εδώ που φτάσαμε, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του φρενοκομείου και κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα...

πηγή

Πηγή:http://koukfamily.blogspot.com/2019/01/blog-post_350.html 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου