Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ! ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ"! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ(;)


Με επίσημη δήλωση του βουλευτή Ηλία Καματερού ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι προωθεί στα Δωδεκάνησα την ίδια συμφωνία, αναλογικά, με αυτή των Πρεσπών, κάτι που το pronews.gr, είχε...




αποκαλύψει, πριν από δύο ημέρες (διαβάστε σχετικά: Η απόφαση να "ρυθμιστούν" Δωδεκάνησα και υφαλοκρηπίδα με τον «μέθοδο των Πρεσπών»). 



Μέσα στο παραλήρημά του ο Η.Καματερός αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτρέψει να γίνουν τα Ιμια «γκρίζες ζώνες» καθώς δεν προστατεύει τους Ελληνες ψαράδες που πηγαίνουν στη περιοχή για να ψαρέψουν!


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα αποκάλυψε επι λέξει: «Mακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα;



Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα.  Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία»



Δείτε το βίντεο.
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου