Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ σε Ψευδοπροφήτες και Υποκριτές και ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ για να σωθεί η Ελλάδα μας.! (ΒΙΝΤΕΟ)




Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον (κεφάλαιο 7, στίχοι 15 έως 29): 

"Προσέχετε δε, να μη παρασυρθείτε στην πλάνη από τους κακούς διδασκάλους και ψευδοπροφήτες, οι οποίοι έρχονται σε σας με το εξωτερικό ένδυμα της αθωότητας και πραότητας του προβάτου, ενώ από μέσα είναι άγριοι και άρπαγες σαν λύκοι. 

Από τους καρπούς τους, δηλαδή από τα έργα τους, θα τους γνωρίσετε καλά. Μήπως τρυγούν ποτέ από τα αγκάθια σταφύλια ή από τα τριβόλια σύκα; 

Έτσι και κάθε δένδρο αγαθό και ήμερο, κάνει καλούς καρπούς, ενώ το σάπιο και βλαμμένο δένδρο κάνει καρπούς επιβλαβείς. 

Δεν είναι δε δυνατό ποτέ δένδρο ήμερο να βγάλει επιβλαβείς καρπούς ούτε σάπιο δένδρο να βγάλει καλούς. (Ο αγαθός δηλαδή άνθρωπος ενάρετες πάντοτε πράξεις θα παρουσιάζει, ο δε πονηρός και υποκριτής, εφ' όσον μένει στην πονηρία του, θα κάνει έργα κακά). 

Κάθε όμως δένδρο, που δεν κάνει καλό καρπό, κόπτεται και ρίπτεται στη φωτιά." 

Λοιπόν, δεν είναι δύσκολο να διακρίνετε τους ψευδοπροφήτες και υποκριτές, διότι θα τους γνωρίσετε πολύ καλά από τα έργα τους. 

Πρέπει δε να ξέρετε, ότι στη βασιλεία των ουρανών δε θα εισέλθει καθένας, που απλώς με επικαλείται και με προσφωνεί, Κύριε, Κύριε, αλλά εκείνος που εφαρμόζει το θέλημα του ουρανίου Πατέρα μου."
* * * 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ. 

ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΛΕΕΙ: 
"Σε κρίσιμες περιστάσεις, εμείς συνηθίζουμε να κάνουμε ανθρώπινες σκέψεις και ρηχούς υπολογισμούς. Έτσι λ.χ. λέμε: 
"Αν μας επιτεθούν ξαφνικά οι εχθροί και δεν είναι έτοιμος ο στρατός μας για να τους αποκρούσει, τί θα γίνουμε; Θα μας αιχμαλωτίσουν όλους και θα καταστρέψουν τη χώρα μας" 
Μα τί νομίζεις; 
Επειδή δεν προλαβαίνεις εσύ τον εχθρό, δεν τον προλαβαίνει και ο Θεός; Επειδή δεν είσαι εσύ "πανταχού παρών" δεν είναι και ο Θεός; Ή μήπως γι' Αυτόν άλλα είναι δυνατά και άλλα αδύνατα;" ... 
Κι ένας άγγελος, όταν πάρει διαταγή από τον Κύριο, μπορεί να εξολοθρεύσει όλους τους εχθρούς της αληθινής πίστεως....

" ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΩΣ ΧΩΡΑ:. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. 

ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ" ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. 

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΝΕΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΝΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑΞΕ. 
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ (ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ, ΤΟΣΟ ΕΛΚΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.! 

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ: 

ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ: 
* ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
* ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΣΗΣ. 
*ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ" ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΣ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ. 

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΩΔΙΟ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ) ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΝΗΣΤΕΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ. ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΗ, ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ.! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ !



«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου