Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ"... ΜΑΤΑΙΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ...


Παναγία των Παρισίων απο drone...


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΦΒ...


Σχόλιο φίλου μου που δεν βρίσκεται στο fb και έχει εξειδίκευση σε πυρασφάλειες .
Να σημειώσω ότι είναι ξένος, γι’ αυτό και θα μεταφέρω τα λόγια του από μετάφραση :
«Η Παναγία των Παρισίων ήταν ολόκληρη φτιαγμένη από πέτρα, -τοίχοι, πατώματα, μέχρι και οι οροφές της- .
Απλά, για προστασία από βρόχινα νερά, πάνω από την πέτρινη οροφή κατασκευάσανε ξύλινο στέγαστρο, το οποίο σκέπασαν με μεταλλικά φύλλα από μόλυβδο, τον 17ο αιώνα .
Ακόμα κι αν γίνονταν εργασίες συντήρησης ή οποιαδήποτε άλλα έργα, πιθανές γόπες από τσιγάρα που μπορεί να κάπνιζαν κάποιοι εργάτες ή σπίθες από τροχό ή κάποιες άλλες εργασίες, θα έπεφταν πάνω στα μεταλλικά φύλλα .
Γι’ αυτό και η εκκλησία αυτή ήταν σχεδιασμένη για προστασία από τη φωτιά και γι’ αυτό και δεν είχε πάθει τίποτα μέσα σε 800 χρόνια, και σε παλιότερες μάλιστα εποχές που χρησιμοποιούσαν παντού τη φωτιά, για φωτισμό, για θέρμανση, για μαγείρεμα, υπήρχαν κεριά παντού .
Για να πιάσει ξύλινο σκέπαστρο άμεσα φωτιά, θα έπρεπε να ρίξουν κάτω από τα μεταλλικά φύλλα από μόλυβδο , μερικά βαρέλια με κάποιο εύφλεκτο υγρό που καίγεται σε πολύ μεγάλη θερμοκρασία και λιώνει το μέταλλο ή σκόνη που εκρήγνυται ή κάποιο αέριο, μερικές φιάλες από προπάνιο για παράδειγμα …………….
Επομένως, για μένα είναι 100 % δολιοφθορά και όλα τα υπόλοιπα είναι δουλειά των ανακριτικών αρχών της Γαλλίας» ….
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
ΣΧΟΛΙΟ : Όχι μόνο δεν πιστεύουμε όσα αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αλλά η κεντρική φωτο, σε σχήμα Σταυρού η φωτιά, με όλα τ’ άλλα που έχουν βγεί, αποδεικνύει ότι κάτι προσπαθούν να μας πούν οι νεοταξίτες…. Μέσα στο καθολικό Πάσχα, οι αδίστακτοι έκαναν αυτό το ανίερο έγκλημα κατά ενος χριστιανικού ναού με ένα τόσο ασήκωτο ιστορικό βάρος , κατά ενός Συμβόλου του ευρωπαϊκού αλλά και του παγκόσμιου πολιτισμού !!!!
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου