Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ « ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»


Σχόλιο Πᾶνος: Νὰ διευκρινήσουμε ὅτι τὸ ἱστολόγιό μας ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ μὲ τὴν ἀνάρτηση αὐτή, δὲν προσπαθεῖ νὰ διαφημίση τὸ συγκεκριμένο κόμμα, καθὼς ἀρχὴ μας εἶναι, οἱ ἀναρτήσεις μας νὰ μὴν πρόσκεινται σὲ κανένα πολιτικὸ κόμμα. Μὲ τὴν ἀνάρτηση αὐτὴ, θέλουμε νὰ καταδείξουμε τὸν πόλεμο ποὺ δέχεται ὁ πατριωτικὸς χῶρος καὶ μόνο.

__________________________________

Την 21,15 ώραν Ελλάδος της 12ης Μαϊου 2019, εις την αίθουσαν του δικαστηρίου του Αρείου Πάγου, η αρμόδια επιτροπή του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε τα ονόματα των κομμάτων που ενέκρινε να λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2019 και τα ονόματα των κομμάτων των οποίων απαγόρευσε την συμμετοχήν των στις εν λόγω εκλογές. Μεταξύ των κομμάτων που απαγόρευσε την συμμετοχήν των στις εκλογές αυτές ήτο και η «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» .

     Εμάς την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» μας απέκλεισαν, διότι εις το έμβλημά του κόμματος μας υπήρχε εις μικρόν μέγεθος η Ελληνική σημαία και αυτό απαγορεύεται από το νόμο. Πριν δυο ημέρες μας κάλεσαν τηλεφωνικά από το γραφείο 205 του Αρείου Πάγου, να το επισκεφθούμε διότι είχαμε υποβάλει ελλειπή δικαιολογητικά των υποψηφίων μας. 

    Το επισκέφθειν και μου έδωσαν οδηγίες πως να συμπληρώσω σωστά τα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων. Τα συμπλήρωσα και τα κατέθεσα την επομένη, δεν μου είπαν τίποτα για τη σημαία, αν μου έλεγαν ήτο απλό, θα την έσβηνα με blanc. Γιατί δεν μου μίλησαν καθόλου για αυτό; Και για να γνωρίζεται άπαντες όλα τα κόμματα εκλήθησαν και διόρθωσαν εν μέρη τα δικαιολογητικά τους διότι είχαν τόσες λεπτομέρειες που ερευνούσαν που οι πολλοί ΔΕΝ τις γνωρίζαμε.

     Την 12ην Μαϊου 2019 και ώρα 16,30 με κάλεσε στο τηλέφωνό μου μια κυρία από το 401 γραφείο του Αρείου Πάγου να τους επισκεφθώ να διορθώσω ένα μικρό λάθος στα δικαιολογητικά του κόμματός μου και σε μισή ώρα βρισκόμουν στο γραφείο της, αριθ. 401.

     «Είμαι ο πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ», με ζητήσατε;» «Ναι, να κατεβείτε  στο 205 γραφείο στην κα Σταυροπούλου, αυτή θα σε ενημερώσει.» Κατέβηκα στο 205 η κυρία με δυο δικηγόρους ενός κόμματος με 42 υποψηφίους ήλεγχαν τα δικαιολογητικά των. Κάθισα  λίγο μακριά σε μια καρέκλα και μετά από μισή ώρα τελείωσαν.

    «Τι θέλετε κύριε;» «Είμαι ο Πρόεδρος της « ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» και με έστειλαν εδώ από το 401 για να διορθώσω κάποιο λάθος στα δικαιολογητικά μας.» «Περιμένετε κύριε και θα σας πω μόλις επιστρέψω.» Βγαίνει από την πόρτα και παίρνει το ασανσέρ μετά 10 λεπτά επιστρέφει σοβαρή και σκυθρωπή. «Περιμένετε κύριε απ’ έξω στο σαλόνι και θα σας φωνάξω όταν χρειασθεί».

     Περίμενα 40 λεπτά, μπαίνω στο γραφείο, με βλέπει, «σας είπα κύριε να περιμένετε. Πηγαίνετε στο σαλόνι». Ανέβηκα στο 401 και εξήγησα στην κυρία ότι περιμένω άδικα, τι συμβαίνει; Μου απαντά, «πηγαίνετε ξανά κάτω και μην  κάθεστε στο σαλόνι αλλά μέσα στην αίθουσα του γραφείου σε θέση που να σε βλέπει η κυρία, θα της τηλεφωνήσω εγώ τώρα να σε εξυπηρετήση», και σήκωσε το τηλέφωνο. 

     Έφυγα αμέσως κατέβηκα στο 205 και κάθισα στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Το τραπέζι αυτό είναι των Συνεδριάσεων και έχει μήκος 20 μέτρα. Η κυρία στο ένα άκρο με μια άλλη κυρία και με ένα κύριο ήλεγχαν και ταξινομούσαν τα δικαιολογητικά των κομμάτων και κάθε λίγο τα έτοιμα τα μετέφερε η κυρία σε κάποιο άλλο γραφείο. 

     Μετά από 50 λεπτά περίπου έρχεται η άλλη κυρία και μου λέει «κατέβα στον Πρώτο όροφο σε λίγο η επιτροπή θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα κόμματα που ενεκρίθησαν.» Η ώρα ήτο 20,10. «Με τη δικιά μου υπόθεση τι γίνεται, θα κάνω κάποια διόρθωση;» «Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πήγαινε στον πρώτο όροφο».

     Πήγα στον πρώτο όροφο, η αίθουσα ήτο γεμάτη και περιμένανε όλοι την επιτροπή και στις 21,10 έφθασε η επιτροπή και ενέκρινε τη συμμετοχή 40 κομμάτων και απέρριψε Δέκα μεταξύ αυτών και την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ». 

    Ενώ ήτο εύκολος η διόρθωσις του λάθους και υπήρχε ο χρόνος ΔΕΝ μας εδόθη η δυνατότητα να το διορθώσουμε ενώ στα άλλα κόμματα έδωσαν την δυνατότητα αυτή και διόρθωσαν τα λάθη τους. 

     Μήπως επειδή είχαμε υποψήφιο την Γραμματέα του Κράτους των Αιγών, την συνέχειαν του Κράτους του Μ. Αλεξάνδρου που έχει αναγνωρίσει η ΟΥΝΕΣΚΟ και ΔΕΝ έπρεπε αυτό να το μάθουν οι Ευρωπαίοι ή μήπως επειδή είχαμε υποψήφιο και έναν Βόρειο Ηπειρώτη και ΔΕΝ έπρεπε να μάθουν οι Ευρωπαίοι πως ο Ράμα βασανίζει και εκτοπίζει τους Βορειοηπειρώτες, ή επειδή ο υποψήφιος μας από το Ηράκλειο Κρήτης, είχε κινηθεί δραστήρια και είχε συσπειρώσει όλους τους ορθοδόξους Χριστιανούς κατά των διαλυτικών μεθοδεύσεων της σημερινής κυβερνήσεως μας, όπως π.χ. μεθόδευσε τον δικό μας αποκλεισμό εκ των εκλογών, απέκλεισε δε και άλλα δυο πατριωτικά κόμματα, εξ’ αυτών, το κόμμα «Διέξοδος Ελλάς», λόγω χρήσεως του σταυρού, ενώ ενέκρινε το κόμμα του Καρατζαφέρη το «ΛΑΟΣ» το οποίο έχει ως συμβολό του το Σταυρό και μάλιστα ως βασικό Σύμβολό του, επίσης, ενέκρινε την συμμετοχήν του κόμματος, «ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ» που έχει 42 υποψηφίους όλους Μουσουλμάνους, κυρίως εκ Τουρκίας. Αυτοί είχαν όλοι τους νόμιμα πιστοποιητικά ακριβείας, Π.χ. πιστοποιητικά γεννήσεως και ποινικού Μητρώου; 

   Είχαμε προθεσμία δύο ημερών, εμείς μετά βίας βγάλαμε αυτά τα πιστοποιητικά και όχι όλοι, αυτοί από την Τουρκία και τις άλλες χώρες πως τα έφεραν σε δυο ημέρες, ή μήπως εξέτασαν μόνον τον χρόνο παραμονής των στην Ελλάδα; Αν είχαν ληστεύσει ή δολοφονήσει στην πατρίδα τους ή όχι πως το εξακρίβωσαν και τους επέτρεψαν την συμμετοχήν των στις εκλογές;

     Επέτρεψαν δε  και την συμμετοχή του Αρτέμη Σώρρα , διότι έγινε προ ημερών αναθεωρητικό δικαστήριο και τον απήλλαξε της ποινής των 5 ετών στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων. Της ποινής όμως της υπεξαίρεσης δεν έμαθα τι έγινε; Τον απήλλαξαε και από αυτή ή ΟΧΙ;

     Έλληνες από σήμερα γνωρίζουμε ότι για 5 χρόνια τα Εθνικά μας δίκαια στο Ευρωκοινοβούλιο θα χειρίζονται οι εχθροί του Ελληνισμού, εκτός και ψηφίσετε νέα μικρά κόμματα και ούτε ένα από τα κόμματα της βουλής, ούτε τα διαφημιζόμενα κόμματα αναχώματα που έκαναν παλαιοί πολιτικοί που χρηματοδοτεί ο Ρόθτσιλντ.

Αθήνα 15-05-2019
Μετά τιμής
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου