Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ποτέ δεν υπάρχουν εισαγγελείς να υπερασπίσουν την Ελλάδα!



Σοκ και δέος με το πανό της ντροπής

Διέσυραν πατρίδα και οικογένεια τα «μπουμπούκια» της πολύχρωμης παρέλασης Thessaloniki Pride!

Φοβερά πράγματα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να γίνουν δύο συγκεντρώσεις, μία στο Thessaloniki Pride και μία στο Straight, ωστόσο η δεύτερη δεν πραγματοποιήθηκε, διότι εμφανίστηκαν 50 άτομα με λοστάρια, με αποτέλεσμα οι Ενωμένοι Μακεδόνες να την αναβάλουν.

Μεγάλη ντροπή για το Thessaloniki Pride το πανό που ανάρτησαν κάποιες «περίεργες» στην πλατεία Αριστοτέλους και έγραφε «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς», που προκάλεσε τις αντιδράσεις των περαστικών, οι οποίοι τις αποδοκίμασαν! 

Παρ' όλα αυτά δεν υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας, γιατί η συγκεκριμένη ομάδα γυναικών μάζεψε το ντροπιαστικό πανό και ξαναμπήκε στην πορεία, στην οποία μπροστάρηδες ήταν ο (απερχόμενος) δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης με καβουράκι και τα χρώματα του Pride, αλλά και η Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με την υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας - Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Οι έχοντες το δικαίωμα στη διαφορετικότητα έκαναν παρέλαση κρατώντας πολύχρωμες σημαίες, σφυρίχτρες και έχοντας ζωγραφισμένα τα σώματά τους, ενώ στην παρέλαση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Μιλτιάδης, ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας και η εντεταλμένη σύμβουλος για δράσεις κοινωνικής στήριξης και ένταξης μεταναστών και προσφύγων Σοφία Ασλανίδου.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ομάδα ατόμων έκανε ολιγόλεπτη στάση στην Τσιμισκή, στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας, και φώναξε συνθήματα, ζητώντας δικαιοσύνη στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Παράλληλα, είχαν στηθεί από το πρωί infokiosks, όπου πραγματοποιούνταν body painting, γρήγορο τεστ, παιχνίδια και έγιναν διάφορες άλλες δράσεις, οργανώσεις και φορείς απηύθυναν χαιρετισμούς, ενώ ο Λευκός Πύργος φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Pride.

Οι διοργανωτές του Straight Pride εξέδωσαν ανακοίνωση, μετά την αναβολή της δικής τους πορείας, αναφέροντας:

«Το Straight Pride parade ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ για λογούς ασφάλειας. Δεκάδες... “περίεργα" άτομα με λοστάρια έχουν καταλάβει την πλατεία Αριστοτέλους. Η Αστυνομία, από την άλλη, δεν έχει πρόθεση να εκκενώσει την πλατεία από αυτά τα άτομα, μη επιτρέποντας σε οικογενειάρχες να κάνουν την προγραμματισμένη εκδήλωση. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΑΣ»!

Η Αστυνομία

Στο σημείο της πλατείας έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς «μύριζε μπαρούτι», και έστησαν μπλόκο μπροστά στο λιμάνι για να εμποδίσουν Ιερολοχίτες να πλησιάσουν τους αντιεξουσιαστές, ρωτώντας τους περαστικούς: «Εσείς είστε gay ή straight; Από εδώ οι gays, από εκεί οι straight»!

Απίστευτα πράγματα, να γελάς και να κλαις, με τον Μπουτάρη να χαίρεται, αλλά και να του αφιερώνουν όλοι -περιμένοντας να αποχωρήσει από τον δήμο- τη φωτογραφία με το σύνθημα για την οικογένεια και την πατρίδα. Να τους χαίρεστε, κύριε πρώην δήμαρχε!


Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο: