Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».


H O.Ε.Α. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ¨ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ¨ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"....

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ, ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

Η ομιλία του Μητσοτάκη της οικογενειοκρατίας στο American Jewish Committee. 







Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί προς όλους ότι θα εφαρμόσει την προδοσία των Πρεσπών».
«Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Νατιβισμός (Nativism) λέει στους ιουδαίους ο Μητσοτάκης της οικογενειοκρατίας, "εθνικισμός" το μεταφράζει το τουρκοκάναλο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το «Νατιβισμό», δηλαδή πρέπει να καταπολεμηθεί η άποψη ότι στην Ελλάδα πρέπει να κατοικούν απόγονοι Ελλήνων.

Πρέπει να πάψουν να υφίστανται αυτόχθονες λαοί. Με υποχρεωτικές διασταυρώσεις σε όλους τους Γκοΐμ, όπως κάνουν οι κτηνίατροι στα ζώα, με φυλετικές επιμειξίες, θα επικρατήσει ένας φυλετικός τύπος μιγάδων, που δεν θα έχει ρίζες πουθενά, θα νιώθει "πολίτης του κόσμου" και θα μεταναστεύει όπου θέλει κατά περίσταση. 

Η ηγεσία του κόσμου (οι κτηνίατροι) θα προέρχονται μόνο από την ιουδαϊκή ράτσα. Από τον "ρατσισμό", την "ξενοφοβία", τον "εθνολαϊκισμό" και τους άλλους νεολογισμούς για Γκοΐμ υπανθρώπους, περνάμε στον "νατιβισμό" (Nativism = αυτοχθονισμός). H ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ.

«Είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα», φώναξαν οι Έλληνες Μακεδόνες στον Κυρ. Μητσοτάκη, στη Βέροια.

Ο προδότης Τσίπρας και η συμμορία του γνωρίζουν καλά σε ποιο σημείο βρίσκεται η καρδιά της Ελλάδος. Γνωρίζουν πού πονάει ιδιαίτερα η πατρίδα. Έτσι χτύπησαν αριστοτεχνικά και θανατηφόρα στην καρδιά του Έθνους, στην Μακεδονία, στο σημείο εκείνο που πιστεύουν οι προδότες ότι, με ένα καίριο χτύπημα, θα σκοτώσουν την Ελλάδα, την χώρα, την ιδέα που μισούν περισσότερο από όλα στην άθλια ζωή τους.

Ο Μητσοτάκης δήλωσε διατεθειμένος να πολεμήσει τον νατιβισμό, δηλαδή τους αυτόχθονες (τους ντόπιους) Έλληνες.
Χρησμοποιώντας επίτηδες ξένους όρους στις δηλώσεις του πιστεύει ότι τα ζώα, όπως θεωρεί τους ψηφοφόρους του, δεν θα καταλάβουν τίποτε.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ "ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ":

1. (κοινων.) κίνημα που αναπτύσσεται μέσα στις κοινωνίες με σκοπό την εκ νέου καθιέρωση αυτόχθονων πολιτιστικών συνθηκών, σε αντίδραση προς τις πιέσεις τής ξενικής πολιτιστικής διείσδυσης

2. (πολιτειολ.) πολιτική που ευνοεί τους αυτόχθονες κατοίκους μιας χώρας εις βάρος τών μεταναστών είτε γενικά είτε από ορισμένη χώρα.

[ΕΤΥΜΟΛ. Μεταφορά στην ελλ. ξεν. όρου, πρβλ. αγγλ. nativism < αγγλ. native «αυτόχθονος, γηγενής», (< λατ. nativus < λατ. natus < nascor «γεννιέμαι») + κατάλ. -ισμός].

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, νατιβισμός:

Η τάση στο εσωτερικό κοινωνίας για τη διατήρηση των τοπικών ηθών, εθίμων κτλ.

Η τάση κάποιου να αξιολογεί άλλα έθνη με γνώμονα τους κανόνες και τις αξίες του δικού του έθνους (εθνοκεντρισμός), το να είναι κανείς αποκλειστικά προσηλωμένος στα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Η συναίσθηση κάποιου ότι ανήκει σε ένα έθνος και το αίσθημα ευθύνης του, που προκύπτει από αυτή.

Ο νατιβισμός υποστηρίζει το αυτονόητο για όλους τους νουνεχείς ανθρώπους (Σωκράτης): τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος»), και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος-κράτος.

ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ: «MHTΣOTAKH, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ».





«Είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα», φώναξαν Έλληνες Μακεδόνες στον Κυρ. Μητσοτάκη, στη Βέροια.

Άνετος και γελαστός πήγε ο Κούλης στην Μακεδονία, να καπηλευθεί εκ του ασφαλούς τις αγωνίες και τους αγώνες των Ελλήνων πατριωτών, αλλά του κόπηκαν τα γέλια!

Μιλώντας, λοιπόν, στην Βέροια καταφέρθηκε δήθεν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (την οποία έχει δηλώσει χίλιες φορές πως θα… σεβαστεί ως πρωθυπουργός), αλλά στο σημείο αυτό πατριώτες που είχαν μπει στην αίθουσα άρχισαν να φωνάζουν: «κι εσύ να υπερασπίζεις τη Συμφωνία», «γιατί δεν άφησες τον κόσμο να ψηφίσει;», «προδότες σαν τον Τσίπρα είστε», «γιατί δεν παραιτηθήκατε;» και άλλα πολλά, απολύτως αληθινά.

Τότε, ο αμήχανος υποκριτής απάντησε στους πατριώτες με το εξής αμίμητο: «Εσείς που ήσασταν; Πού ήταν αυτοί, την ώρα που εμείς στη Βουλή δίναμε τον αγώνα μας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών;», προκαλώντας τα γέλια των πατριωτών.

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, με τα κομματόσκυλα να χειροκροτούν λυσσασμένα για να καλύψουν τις διαμαρτυρίες των πατριωτών!

Κούλη πονηρούλη, σε γελάσανε αν νομίζεις πως θα κάνεις ψηφαλάκια την οργή των Ελλήνων πατριωτών της Μακεδονίας!

Η κοροϊδία του «είμαστε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά ως κυβέρνηση θα την… σεβαστούμε», δε θα περάσει!

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:

«ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ».

Ο πρόεδρος του προδοτικού «Ποταμιού», το οποίο εξαϋλώθηκε λόγω της προδοσίας των Πρεσπών, αποκάλυψε πως Βουλευτές της ΝΔ τον παρακαλούσαν να ψηφίσει την προδοτική συμφωνία, για να μην έχουν αυτοί στα χέρια τους την "καυτή πατάτα".
Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική του συνέντευξή δήλωσε:

"Δημοσιογράφος: Λέω μας είχε πει κ Θεοδωράκη ο κ Μαυρωτάς εδώ στην εκπομπή, ο αντιπρόεδρός σας, ότι κάποιοι από την Νέα Δημοκρατία λέγαν «βάστα Ποτάμι για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών». Είναι αλήθεια;

Θεοδωράκης: Μα έτσι ακριβώς, επειδή δεν θέλουν να κάνουν τώρα...

Δ: Μα είναι αλήθεια;

Θ: Προφανώς είναι αλήθεια. Προφανώς υπήρχανε…Τώρα δεν είναι της στιγμής γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει να είμαι διχαστικός, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν τώρα στις πλατείες και λένε «μα τι είναι τώρα αυτό που έγινε με την Μακεδονία» και «ποιοι το κάναν; Ποιοι κακοί το κάναν;», οι ίδιοι άνθρωποι μας έλεγαν «μην τυχόν και πάτε πίσω, μην τυχόν και δεν το κάνετε και πάρουμε εμείς την καυτή πατάτα». 

Αυτή ήταν η συμπεριφορά τους. Θα τους κρίνει η ιστορία, γιατί νομίζω ο λαός έχει αρχίσει να βγάζει τα συμπεράσματά του."

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου