Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΕΧΟΥNΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥNΕ…ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΕΧΟΥNΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥNΕ…ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!

Τα «ορφανά» ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, και του «ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ» όπως αλλιώς ακούει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προστάτης του κάθε τρομοκράτη «Σγουρομάλλη» βομβιστή…. ακούνε εκεί στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, σας «έκανε» η βόμβα του «Σγουρομάλλη»?

Δεν είναι μόνο η λειτουργία του θεσμού της Δικαιοσύνης στην χώρα μας που έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους, τώρα και το άλλο ποτέ ένδοξο Λιμενικό Σώμα που κατάντησαν «τροχονόμους» μιας στους Τούρκους που παρανομούν καθημερινά στο Αιγαίο μας και μια στους Λαθρο, με αποτέλεσμα να προσβάλουν με την στάση τους την ήδη τραυματισμένη αξιοπιστία της χώρας μας παγκοσμίως.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο Λιμάνι του Πειραιά «πιάνει» το υπό Πορτογαλικής σημαίας εμπορικό πλοίο STADT DRESDEN προερχόμενο από το λιμάνι της Καζαμπλάνκα του Μαρόκου.

Ο πλοίαρχος του πλοίου STADT DRESDEN με την άφιξη του στον Πειραιά ενημερώνει την Αρχή του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής της χώρας μας αναφορικά με την ανεύρεση 9 λαθρεπιβατών στο πλοίο του και ζητά την επέμβαση της Λιμενικής Αρχής. Το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα, μεταβαίνει για τον έλεγχο του συμβάντος, που έχει αναγγείλει ο καπετάνιος του STADT DRESDEN. 

Το Λιμενικό Σώμα κρίνει ότι οι 9/Εννέα παράνομοι ήταν «μετανάστες» και ήταν αρκετά ικανοποιημένοι από το σχέδιό τους, μιας και οι λαθρεπιβάτες δεν ήταν για την Ελλάδα, και δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να αποβιβαστούν σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. 

Το Λιμενικό Σώμα έκρινε ότι οι 9 λαθρεπιβάτες που κατήγγειλε ο Καπετάνιος του πλοίου μπορούσαν να παραμείνουν στο πλοίο ζητώντας μάλιστα να τους βάλουν και σε άνετες καμπίνες, και να μην τους ενοχλούν παρέχοντας τους τροφή και νερό, μιας και οι λαθρεπιβάτες, όπως δήλωσαν, ήτανε διατεθειμένοι να παραμείνουν στο πλοίο. 

ΣΗΜ.: Το επόμενο λιμάνι που θα πιάσει το πλοίο STADT DRESDEN θα είναι το Ζεμπρούγκε του Βελγίου, όπου εκεί θα γίνουμε για ακόμα μία φορά σκυλορέζιλο. 

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΣΗΜ.: Το πλοίο STADT DRESDEN με IMO 9320049, έχει μήκος 221m., και χωρητικότητα 2741 TEU, είναι κατασκευής 2006, φέρει σημαία Πορτογαλίας και Λιμάνι την Μαδέιρα, διαχειριστής του είναι η Γερμανική εταιρείας AHRENKIEL STEAMSHIP GMBH & CO.

https://www.edocr.com/…/eahatzis…/Poytana-ta-exoyn-kanei-ola



Eahatzisavvas Eah

Πηγή:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου