Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Συγκλονιστική «εφεύρεση»: Ένα βήμα πιο κοντά στο «ΧΑΡΑΓΜΑ»


Ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ το οποίο θα μπορεί να διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων και να θεραπεύει τις ασθένειες του εγκεφάλου αναπτύχθηκε στη Νότια Κορέα.
Σύντομα, μόλις, προχωρήσει κι άλλο η ανάπτυξη του, εκείνοι που έχουν διάφορα προβλήματα ομιλίας, θα μπορούν να επικοινωνήσουν γραπτώς μέσω των σκέψεων τους, ενώ θα βρεθούν και θεραπείες για τους ασθενείς που υποφέρουν από εγκεφαλικές παθήσεις.

Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες: Μια ερευνητική ομάδα του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κορέας (KIST) με επικεφαλής τον ερευνητή Cho Il-joo ανακοίνωσε την Πέμπτη, πως ανέπτυξε με επιτυχία ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο, το οποίο μπορεί και διαβάζει τα σήματα του εγκεφάλου και διεγείρει ταυτόχρονα τους νευρώνες.

Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε, πως η τεχνολογία για την ανάγνωση των σκέψεων των ανθρώπων με την ανάλυση των σημάτων του εγκεφάλου μέσω ηλεκτροδίων εμφυτευμένων στον εγκέφαλο ή η τεχνολογία για την αποστολή ερεθισμάτων στον εγκέφαλο με σκοπό τη θεραπεία εγκεφαλικών ασθενειών είναι ήδη διαθέσιμη. Ωστόσο κάποια τεχνολογία που να υποστηρίζει και τα δυο ταυτόχρονα δεν υπήρχε, μέχρι σήμερα.

Το εν λόγω τσιπ εγκεφάλου που αναπτύχθηκε από την ομάδα KIST διαθέτει τέσσερις ανιχνευτές πάχους 40 μικρομέτρων, οι οποίοι είναι λεπτότεροι από ένα σκέλος μαλλιών. Κάθε καθετήρας διαθέτει οκτώ ηλεκτρόδια που μπορούν να διαβάσουν τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου και να στείλουν ηλεκτρικές προσομοιώσεις.

Η ερευνητική ομάδα της Νότιας Κορέας μέτρησε με ακρίβεια τα σήματα του εγκεφάλου των ποντικών για κάθε νευρώνα με εμφύτευση του νεοδιαμορφωμένου τσιπ στον ιππόκαμπο του εγκέφαλου των ποντικών, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μνήμη. Η ομάδα έλεγξε επιτυχώς τη συνδεσιμότητα μεταξύ των νευρώνων, διεγείροντας τα εγκεφαλικά κύτταρα στον ιππόκαμπο.

«Οι διάφορες εγκεφαλικές παθήσεις, εμφανίζονται όταν τα κανονικά εγκεφαλικά κυκλώματα αποσυνδέονται ή αυτά που υποτίθεται ότι είναι αποσυνδεδεμένα, συνδέονται μεταξύ τους«, δήλωσε ο Cho.

«Το τσιπ που αναπτύξαμε μπορεί να αναλύσει τις συνθήκες του εγκεφάλου και να παράσχει διέγερση για να ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ αποσυνδεδεμένων κυκλωμάτων εγκεφάλου, ενώ παράλληλα αποστέλλει αποδυναμωτικά ερεθίσματα στα κακώς συνδεδεμένα κυκλώματα».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η έρευνα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για να αναπτυχθεί περαιτέρω η διεπαφή μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή , και για να κατασκευαστούν συσκευές που θα θεραπεύουν διάφορες εγκεφαλικές παθήσεις.

Όπως βλέπετε, προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο, να πείσουν τους ανθρώπους, για το πόσο καλό είναι να έχει κανείς εμφυτευμένο ένα τσιπάκι.
Για να το πετύχουν, χρησιμοποιούν κυρίως το θέμα της ασφάλειας και της υγείας.

Αφενός μεν όσον αφορά το πρώτο, μας λένε πως έχοντας όλοι από ένα τσιπάκι δεν θα κινδυνεύει κανείς να χάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, να απαγάγουν το παιδί κάποιου κτλ. Αφετέρου δε, στον τομέα της υγείας, μιλούν για την «θαυματουργική θεραπεία» διαφόρων παθήσεων. Ο κουφός θα ακούσει, ο τυφλός θα δεί, αυτός που πάσχει από κάποια εγκεφαλική πάθηση θα γίνει καλά κι όλα αυτά με ένα τσιπάκι!

Στην προαπάγανδα είναι καλοί δεν υπάρχει αμφιβολία, ωστόσο το τίμημα για να…«απολαύσει» κάποιος όλα τα παραπάνω θα είναι η απόλυτη υποδούλωση στην παγκόσμια εξουσία και τον ηγέτη αυτής, που δεν θα είναι άλλος από τον λεγόμενο Αντίχριστο.

Αυτά που κάποτε θεωρούνταν «γραφικά», σήμερα αποτελούν τους τίτλους ειδήσεων σε ΜΜΕ και διαδίκτυο, παγκοσμίως. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:




Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου