Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν και φαγητά, κουβέρτες




Οι πολιτικοί μας τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένης της νέας κυβέρνησης, έχουν μετατρέψει όλους τους ένστολους με τα εθνόσημα σε υπηρετικό προσωπικό των μουσουλμάνων που έχουν μπει στην χώρα.

Ελένη Παπαδοπούλου

Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν και φαγητά, κουβέρτες του στρατού, που έχουμε πληρώσει εμείς, νερά, πορτοκαλάδες και σάντουιτς και να παρέχουν και υπηρεσίες φύλαξης σε αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να συλλάβουν, αποκρούσουν, αποτρέψουν από το να μπουν με το έτσι θέλω στην χώρα.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι ένστολοι μας, με το εθνόσημο επαναλαμβάνω, εργάζονται σε άθλιες συνθήκες, νηστικοί, χωρίς νερό, σε ορθοστασία ωρών, προκειμένου οι μετανάστες που έχουν εισβάλει παράνομα στη χώρα, να έχουν όλα τα κομφόρ. 

Η μετατροπή των ένστολων με το εθνόσημο σε room service και υπηρεσίες security των ανοιχτών hot spots δεν αποτελεί απλά σπατάλη των χρημάτων των Ελλήνων, αλλά εξευτελισμό της ελληνικής σημαίας που κοσμεί τις στολές των ανθρώπων, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το ελληνικό έθνος και όχι τον κάθε μουσουλμάνο που μπαίνει παράνομα.

Αποτελεί ταπείνωση των Ελλήνων.

Λυπάμαι αλλά η νέα κυβέρνηση κάνει μια από τα ίδια και συνεχίζει να μας προκαλεί με την πολιτική της, τις δηλώσεις της και τα έργα της όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενοι. Και θα το βρει μπροστά της.


freepen.gr

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου