Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Washington Times: Σόρος, ο νονός της κλιματικής απάτης



Με ένα άρθρο καταπέλτη, η Αμερικανική εφημερίδα Washington Times αποκαλύπτει τον ρόλο του George Soros στην λεγόμενη κλιματική αλλαγή.

Στο άρθρο της εφημερίδας Washington Times αναφέρεται ότι η σκοτεινή οργάνωσή του με τίτλο Open Society βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση ψεμάτων και ύποπτων ενεργειών εντός και εκτός ΗΠΑ.

Μεταξύ αυτών η χρηματοδότηση με 33 εκατομμύρια δολάρια της Black Lives Matter, που αντί να βοηθά τους μαύρους των ΗΠΑ, ουσιαστικά δημιουργεί ρατσιστικές εντάσεις.

Στο άρθρο τονίζεται η χρηματοδότηση από τον George Soros της εκστρατείας εκφοβισμού μέσω της απάτης της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. 

Όπου υπάρχει καταστροφολογία υπάρχει και ο George Soros, αναφέρεται στο άρθρο.

Ο ιστότοπος DC Leaks που δημοσιεύει e-mail των ηγετών του κόσμου που κανείς τους δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν, δημοσίευσε αποδείξεις πως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore έλαβε μέσα σε 3 χρόνια 30 εκατομμύρια δολάρια από το ίδρυμα Open Society του George Soros, για να προωθηθεί η προστασία του περιβάλλοντος μέσω «μαθημάτων» προς το Αμερικανικό κοινό, ώστε να μπει στον δρόμο της μείωσης των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Στο άρθρο της Washington Times αναφέρεται πως μπορεί ο Al Gore να μην εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ το 2000, κατάφερε όμως να γίνει «μετεωρολόγος» που προέβλεψε μόνο ένα πράγμα: την κλιματική καταστροφή.

Στο βιβλίο και την ταινία που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο «μια άβολη αλήθεια» ο Αλ Γκορ προειδοποιούσε για τα επικίνδυνα δεινά που έρχονταν για τον ανθρώπινο πολιτισμό από την ανθρωπογενή παγκόσμια υπερθέρμανση. Ο τυφώνας Κατρίνα χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα για το τι θα αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όταν θυμώνει την φύση.

Παρά την αύξηση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, από τον τυφώνα Κατρίνα και για 130 μήνες, καμία σημαντική καιρική καταστροφή δεν έπληξε τις ΗΠΑ.

Ο Αλ Γκορ έγραφε στο βιβλίο του πως αναμενόταν το λιώσιμο των πάγων και η αποκοπή ενός τεράστιου παγόβουνου στην Ανταρκτική, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της στάθμης της θάλασσας κατά 6 μέτρα, κάτι που θα βύθιζε πολλές παραλιακές πόλεις και νησιά. Μέχρι σήμερα, τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί…

Μάλιστα, στην Ανταρκτική σταμάτησε να καταγράφεται αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ από το 1998 η θερμοκρασία της μειώνεται.

Οι επιστήμονες μελέτησαν το κλίμα της γης και διαπίστωσαν πως 115.000 χρόνια πριν, η παγκόσμια θερμοκρασία ήταν υψηλότερη από ότι είναι σήμερα, ενώ η στάθμη της θάλασσας ήταν 6 με 9 μέτρα υψηλότερα από ότι σήμερα.

Φυσικά δεν υπήρχε χρήση πετρελαίου και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 115.000 χρόνια πριν…

Στο άρθρο της Washington Times αναφέρεται πως οι τρομακτικές προβλέψεις για το παγκόσμιο κλίμα που έκανε ο Αλ Γκορ, έχουν πέσει στο κενό.

Σε δημοσκόπηση του YouGov αναφέρεται πως μόνο το 9,2% των Αμερικανών θεωρεί την παγκόσμια υπερθέρμανση ως κάτι για το οποίο ενδιαφέρεται. Τα εκατομμύρια του George Soros μέσω του Al Gore δεν κατάφεραν να πείσουν τους Αμερικανούς για την «κλιματική αλλαγή».

Για την αλλαγή του κλίματος ευθύνονται πολύ περισσότερα πράγματα από την απλουστευμένη άποψη περί άπληστων ανθρώπων που κερδοσκοπούν.

Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα περιοδικό φυσικό φαινόμενο που έχει αποδειχτεί από τους ειδικούς επιστήμονες. Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Πριν πιστέψετε τους κάθε είδους ψευτοειδικούς (βλέπε Greta Thunberg) που καταστροφολογούν για το κλίμα και προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, ψάξτε να μάθετε τι υποστηρίζουν μετά από πολλά χρόνια ερευνών οι σοβαροί ειδικοί επιστήμονες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Cosmostatus


ΑΒΕΡΩΦ


Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου