Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Προκαλεί τρόμο η «προφητεία» του εκπροσώπου των Κούρδων!!!


«Όταν μία ημέρα ο Ερντογάν…»

 


Ο εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μουσταφά Μπαλί, απηύθυνε μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση προς τις ευρωπαϊκές και δυτικές χώρες.
«Μια ημέρα, όταν η Τουρκία θα χρησιμοποιεί τους κρατούμενους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ως απειλή προς την Ευρώπη και τον κόσμο, όπως ακριβώς χρησιμοποιεί τους Σύρους πρόσφυγες τώρα, θα υπενθυμίσουμε σε εκείνους που εμπιστεύτηκαν την Τουρκία στη διαχείριση της κράτησης των τζιχαντιστών ότι η συναινετική σιωπή τους ήταν ο κύριος λόγος που το προκάλεσε».
Και έχει απόλυτο δίκιο.
Ο Ερντογάν εκβιάζει συνεχώς με τους πρόσφυγες ότι «δεν μπορεί να τους κρατήσει» για να αποσπάσει χρήματα από την ΕΕ και να τον αφήσουν να εισβάλει στη Συρία.
Φανταστείτε τι εκβιασμός έχει να πέσει έτσι κι εάν ο Ερντογάν πάρει στα χέρια του, ομήρους και ανθρώπινα λάφυρα, τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές.
«Είναι πολύ κοστοβόρα η φύλαξή τους, αποτελούν απειλή για την εθνική μου ασφάλεια, ρίξτε χρήματα και όπλα μην μου φύγουν» και τέτοια συνεχώς θα λέει και την ίδια ώρα θα τους έχει στην πραγματικότητα ελεύθερους, αφού όλοι αυτοί οι αιχμάλωτοι του Ισλαμικού Κράτους, που κρατάνε οι Κούρδοι, είναι αποδεδειγμένα μισθοφόροι του Ερντογάν.
Θα εκβιάζει τη Δύση λέγοντας : «Δώστε μου χρήματα μην μου αποδράσουν κι έρθουν σε εσάς και βάλουν βόμβες».
Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν (2016) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προαναγγείλει επιθέσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην ΕΕ, η μία ήταν στις Βρυξέλλες, για όσους ξεχνάνε...

  «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου