Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Πάμε για πανελλαδική «σφαγή του Δράμαλη»...


Περιμένοντας να σκάσει η παγκόσμια οικονομική φούσκα και γνωρίζοντας ότι ο ΟΗΕ έχει φαλιρίσει προ πολλού, ο "πρωθυπουργός" μας παρόλα αυτά προσπαθεί να καθησυχάσει τούς πάντες μέσα κι έξω από την Ελλάδα ότι θα αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό με τον δέοντα τρόπο.

Συναντήσεις στο εξωτερικό για διάφορα θέματα, έχουν κανονιστεί για 26 Νοεμβρίου, 3-4 Δεκεμβρίου, 12-13  Δεκεμβρίου, σε Ιταλία, Λονδίνο, Βρυξέλλες, ίσως και στο κενό 5-11 Δεκεμβρίου στην Μαδρίτη (ΟΗΕ για το "κλίμα").


Για το μεταναστευτικό όμως.. κιχ από παντού. Το πιθανότερο είναι να μάς πιάσουν πάλι στον ύπνο, και μόνο 10 ημέρες πριν, όπως έγινε με τον Τσίπρα στο Μαρόκο, να μάς ξεφουρνίσουν πως κάποιες ευρωπαϊκές μαριονέτες, όπως η δική μας συριζο-νδ κυβέρνηση, θα τρέξει μέσα στον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο, σε "έκτακτο" γενικό συνέδριο του ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη, για να βάλει τις οριστικές εθνοκαταδικαστικές υπογραφές.

Για την ώρα, ακούμε πως ο Κούλης θα μάς χαρίσει ήρεμα Χριστούγεννα, γιατί λέει, θα διανείμει 20.000 μετανάστες σε νέες δομές των νησιών και της ενδοχώρας. Μην περιμένετε φυσικά να χτίσουν ως διά μαγείας ξαφνικά, τίποτα νέες δομές και κέντρα. Θα τούς σκορπίσουν σε εγκαταλελειμμένα ιδρύματα, σχολεία, μονές, στρατόπεδα, καταργημένες στρατιωτικές σχολές κλπ., ακόμα και σε στρατιωτικά αεροδρόμια όπως ακούσαμε αυτές τις μέρες.
Να ο σχεδιασμός, μόνο για τα νησιά (από την 'Ναυτεμπορική'):

Στη Λέσβο, θα κλείσει σταδιακά η υπάρχουσα δομή στη Μόρια, ενώ θα δημιουργηθεί νέα κλειστή δομή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+.

Στη Χίο, θα κλείσει η υπάρχουσα δομή στη ΒΙΑΛ (κοντά στο χ. Χαλκείο), ενώ θα δημιουργηθεί νέα κλειστή δομή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+.

Στη Σάμο, θα κλείσει η υπάρχουσα δομή – ΚΥΤ, στο Βαθύ, ενώ η υπό κατασκευή δομή, θα επεκταθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+.

Στην Κω, θα μετατραπεί η υπάρχουσα δομή σε Κλειστή, ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 2.000+.

Στη Λέρο θα μετατραπεί η υπάρχουσα δομή σε Κλειστή, ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 1.000+.

 

Πολλά όμως που ξεκίνησαν να συμβαίνουν, εδώ κι αρκετές ημέρες, και μιλάμε για το καθημερινό τσουνάμι συμβάντων εγκληματικότητας από αλλοδαπούς.. δείχνουν ότι ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚ_ΤΑ, παρόλο που υποκρίνεται ότι το αντιμετωπίζει "ψύχραιμα", "αποτελεσματικά" και "με σχέδιο". Και η Ελληνική Αστυνομία έχει αρχίσει να μάς το λέει ότι χάνει τον έλεγχο και αργά ή γρήγορα θα σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η γενικευμένη όξυνση τραγικών κρουσμάτων εγκληματικότητας και εξεγέρσεων λαθρο-ομάδων, καθώς και αντιδράσεων των Ελλήνων που θα μαζικοποιηθούν οσονούπω, θα εξασφαλίσει στον Κούλη την πρωθυπουργική καρέκλα, το πολύ μέχρι λίγο πριν το Πάσχα, πολλοί μιλούν και για Φεβρουάριο.

Το σημείο κλειδί δείχνει να είναι ότι.. έχει ξεφύγει από το σύστημα ο έλεγχος της ομαλής ισλαμοποίησης της χώρας, με μαζικές εισροές τυχοδιωκτών και εγκληματιών από σομαλίες, τυνησίες, αλγερίες και δεν συμμαζεύεται, οι οποίες μπαίνουν από Έβρο και από Ιόνιο, και οι οποίες δεν συνδέονται με το όλο πονηρό σύστημα διαβαθμισμένης διακίνησης που δρα κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο (δηλαδή με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, "δικές" μας ξεπουλημένες κρατικές αρχές και γερμανικές κι εβραϊκές ΜΚΟ).

Τα κυριολεκτικά "ορκ" αυτά νέα φιντάνια.. θα κάνουν την ζημιά που δεν θέλει επ'ουδενί το σύστημα. Δεν έχουν όλα στα χέρια τους και στα κινητά τους οδηγίες και λίστες του ποιους θα βρουν, με τί σειρά θα κινηθούν, ποιες ελληνικές υπηρεσίες και νόμους να εκμεταλευτούν κλπ.., μπουκάρουν σε κοτέτσια, σε σπίτια, σε νοσοκομεία, σαν ανεγκέφαλοι νταβατζήδες, κλέβουν και τραβούν μαχαίρι εύκολα κι όποιον πάρει ο χάρος, αστυνομικούς, υπαλλήλους, ΜΚΟ-υπαλλήλους, νοσοκόμους, παιδιά, και μεταξύ τους αδιακρίτως, γιατί είπαμε.. είναι ορκ, ρυπαρά γένη, άλλογα ενστικτώδη ζώα, "ακατοίκητα" βιορομπότ κατάλοιπα πειραματισμών των Ατλάντιων.. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.....

Αλλά κι εμείς.. αυτά τα ορκ περιμέναμε εδώ και καιρό, να βραχυκυκλώσουν το σχέδιο. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΆΛΛΑ, ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, να αρχίσει το έργο, να ξεμουδιάσουμε.

Συνέλληνες, ξεκινήστε να "προετοιμάζεστε" ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ!
Η απελευθέρωση είναι κοντά. 
Πρώτα όμως.. προμηθευτείτε "τα δέοντα" για την άμυνα. Οι εχθροί είναι πολλοί... αν και στην πορεία πολλοί από αυτούς θα έρθουν με το μέρος μας...
Ξεχρεώστε τον ψυχαναλυτή σας.. και ξεμπερδεύετε με τον στρουθοκαμηλισμό.. εκτός κι αν γουστάρετε να ποζάρετε ακέφαλοι..

Κι αφήστε για το μέλλον τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα...

..το "δώρο" να πάει στα απαραίτητα για την επερχόμενη.. νέα πανελλαδική «σφαγή του Δράμαλη»...

Δείτε το άφοβα και με χιούμορ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΔΡΑΣΗ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Πηγή:https://diodotos-k-t.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, είμαστε χώρα, "μπάτε σκύλοι αλέστε κι'αλεστικά μή δώσετε".
    Τελικά,δεν υπάρχει κάποιος να ενδιαφέρεται γι'αυτόν τον τόπο;
    Κάποτε ο Ιμπραήμ, έστελνε στην αραπιά, τους Έλληνες αιχμαλώτους, για τα σκλαβοπάζαρα.
    Τώρα η αραπιά,κατσικώθηκε εδώ πέρα και με τις ευλογίες των εδώ πολιτικών προδοτών,θέλουν να μάς πάρουν και τα σπίτια μας.Και υπάρχουν κάποιοι που τους λυπούνται κιόλας,ενώ για τους Έλληνες άστεγους,ούτε σουσάμι.
    Παιδαγωγικές τιμωρίες του Θεού και εμείς λέμε,"ψιχαλίζει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο συγγραφέα, υπέροχο κείμενο, για ν' αφυπνίσει όσους πραγματικά θέλουν ν' αφυπνισθούν ! Για να ξεσηκώσει (παρ' όλη τη μαυρίλα), για να δώσει ελπίδα και άρωμα ελευθερίας, μετά το γενικό ξεσηκωμό ! Μην το βάζετε κάτω αδέρφια, αγωνισθείτε ! Ο Έλληνας όλα τα μπορεί ! Πέρασε από χίλια κύμματα και όμως είναι ακόμη εδώ, δε σας λέει κάτι αυτό ; Η ώρα είναι κοντά, που θα έρθει και πάλι η ελευθερία και η ηρεμία μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή