Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Χαράλαμπος Μηνάογλου: Πότε συγκροτήθηκε το ελληνικό έθνος κ. Πρωθυπουργέ;


Χαράλαμπος Μηνάογλου


Πολλοί σχολίασαν τα μηνύματα της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού για την 25η Μαρτίου. Αν αυτά μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Για μεν την πρόεδρο είναι να απορεί κανείς με όσους ασχολούνται. 
Η κυρία πρόεδρος είναι μιά ζωή του χώρου της πασοκοαριστεράς, οπότε δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο ανέμεναν κάποιοι να πει. Όπως το έχουμε γράψει από την ημέρα που ανακοινώθηκε το όνομά της: Πάκη θα λέμε και θα κλαίμε! 
Καλύτερο δώρο στον Πάκη από την συγκεκριμένη διάδοχό του δεν μπορούσε να κάνει ο Μητσοτάκης. Στο τέλος της θητείας της ο Πάκης θα έχει δικαιωθεί και αποκατασταθεί πλήρως.

Εκείνο που χρήζει κάποιου σχολιασμού είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, τον οποίο, επειδή έκλεισε τα σύνορα στον Έβρο λόγω του άμεσου κινδύνου της επαπειλούμενης τουρκικής επίθεσης, ορισμένοι έχουν αρχίσει να βλέπουν ως πατριώτη. 


Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, μας επανέλαβε την ανιστόρητη προπαγάνδα των ειδικών που επανειλημμένως έχουν χρηματοδοτηθεί από τα ιδρύματα του Σόρος ότι το ελληνικό έθνος συγκροτήθηκε το 1821. 
Τι κι αν συνείδηση ελληνικότητας και συνέχειας υπάρχει στους Έλληνες όλων των αιώνων (βλ. πρόχειρα εδώ και εδώ); 
Οι Έλληνες πρέπει να διδαχθούν σύμφωνα με τον πρωθυπουργό ότι είναι ένα τεχνητό έθνος κατασκευασμένο τον 19ο αιώνα, για να αποδεχθούν την υποδούλωσή τους στο ΝΑΤΟ και την επακόλουθη εξαφάνισή τους. 
Γιατί, όταν γνωρίζεις ποιανών προγόνων είσαι απόγονος, τότε ξέρεις καλά ότι δεν είναι για σένα η νατοϊκή δουλεία.
 «Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου