Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Είναι σκηνοθετημένα όλα. Βήμα-βήμα.


Γράφει ο Σπύρος Αρναούτογλου

Σταδιακά η πορεία της λεγόμενης επιδημίας μέχρι σήμερα

1. Ο αδελφός ιός δημιουργήθηκε το 2015 Δείτε εδώ

2. Πέρυσι στις 11-6-2019 ο Νόμος 4619/2019 - ΦΕΚ 95/Α/11-6-2019 ο οποίος επιφέρει συγκεκριμένες ποινές στο Άρθρο 285

Άρθρο 285

Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών


1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.


2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχείου α΄ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχείου β΄ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.


3. Σωτήρης Τσιόδρας στις 25/9/2019 για συνηθισμένη εποχική γρίπη μιλάει και για 650.000 νεκρούς κάθε χρόνο, ως μια συνηθισμένη ετήσια κατάσταση παγκοσμίως και την ονομάζει χαριτολογόντως «πανδημία»!

https://www.youtube.com/watch?v=iLOtWHDsCg4

4. Στις 16 Οκτωβρίου με ΦΕΚ Νομ.4633 ιδρύεται ο ΕΟΔΥ ο οποίος μπορεί να αποφασίζει και για το παρακάτω 5.

5. Τι μας περιμένει σε λίγες εβδομάδες; Υποχρεωτικός μαζικός εμβολιασμός.
Μάλιστα θα αποκτήσει τόσο μελοδραματική έκλυση από ανθρώπους σαν τον Τσιόδρα που πολύς τρομοκρατημένος κόσμος θα το θεωρήσει ως μάνα εξ ουρανού!

Στο σχέδιο νόμου του Φεβρουαρίου 2020 του Υπουργείου Υγείας υπό τον τίτλο: «Προστασία της υγείας και ανάπτυξη των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας»
άρθρο 5 κεφάλαιο 3 παράγραφος β) προβλέπεται ο εξαναγκαστικός εμβολιασμός του πλήθους:

«β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται δυνάμει απόφασης του Υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζεται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια»

Καλή δύναμη

Καλή Ανάσταση στις 19 Απριλίου ευχόμενοι τότε να μπορέσει ο προδομένος ελληνικός λαός κάπου να κάνει Ανάσταση Χριστού και να κοινωνήσει!
Οι υπόλοιπες ημερομηνίες και όλα τα άλλα είναι «εντάλματα ανθρώπων» (Μάρκον, ζ', 7)

Σπύρος Αρναούτογλου


Πηγή:http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Μὲ νόμο τῆς 11η Μαρτίου 2020 , θέσπισε τὸν ὑποχρεωτικὸ ἐμβολιασμό!

    > http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/04/11-2020.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣτΕ:
    - Απέρριψε αίτημα πιστών να "παγώσει" η απαγόρευση σχετικά με τις λειτουργίες στις εκκλησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΤΑ "ΠΑΓΩΣΕΙ" ΟΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ:
    "ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΤΟ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΤΩ ΔΙΑΒΟΛΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΤΟΥ"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή