Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΣΟΟΥ με δύο μέτρα και σταθμά! ΞΕΣΠΑΣΕ ΧΑΜΟΣ για την «περιφορά» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη...


Δηλαδή άμα θέλω τώρα εγώ μπορώ ν ανέβω σε μιά καρότσα να γυρίζω στα Χανιά να τραγουδώ?
Και δε μου το λέγατε τόσες μέρες;;

Το χειροκρότημα στα μπαλκόνια ήταν μαλακία, τα πυροτεχνήματα την ανάσταση αχρείαστα, η Πρωτοψάλτη πώς πήρε άδεια δηλαδή;
ΟΚ, ανηδονία λέγεται, θέλει θεραπειούλα.

Σήμερα η Άλκηστης Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό βγηκε στους δρόμους της πόλης να τραγουδήσει να εμψυχώσει να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην πόλη με τα τραγούδια της. Καμία αντίρρηση. Χθες στην πόλη του Αιγίου σε ένα αγροτικό έγινε περοφορα της εικόνας της Παναγιας της Τρυπητης. Αφαιρεση πινακίδων και πρόστιμα χθες. Σήμερα είναι Σάββατο. Βρες το λάθος διότι το μόνο που αλλάζει στην εικόνα είναι ότι την εικόνα της Παναγιας χθες την αντικατεστησε μια τραγουδιστρια σήμερα.

Πολύ καλή η πρωτοβουλία να τραγουδήσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό αλλά θέλω να ρωτήσω ΗΡΕΜΑ!
Το ίδιο δε θα μπορούσε να γίνει με την Περιφορά του Επιταφίου πάνω σ ένα φορτηγάκι και να περνάει έξω από τα σπίτι με τη συνοδεία του ιερέα;

Ο Μπακογιάννης έβγαλε την Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό να τραγουδήσει στα στενά της Αθήνας. Όπως την δεκαετία του 1980 που περιμέναμε να δούμε τον γιούφτο με την αρκούδα…
Τραγικα πράματα!

Η περιφορά της εικόνας της πολιούχου Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο, με την παρουσία του μητροπολίτη, ήταν παράνομη κι αφαιρέθηκαν οι πινακίδες του αγροτικού..
H Πρωτοψάλτη που την περιφέρονταν σαν αρκούδα στα στενά της Αθήνας δεν τους πείραζε...

Η περιφορά του Επιταφίου απαγορεύτηκε...
μόνο η περιφορά τραγουδίστριας επιτρέπεται!


Vasilios Rozos 

Συγγνώμη, εδώ τώρα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας;;;



 
Nikolaos Kotsovos

Με καλή διάθεση ο κ.Τσιοδρας, η ειδική ομάδα επιστημόνων πρέπει να μας πουν τελικά για την χρησιμότητα της μάσκας .

Ο δήμαρχος δεν φορά μάσκα ,η Άλκηστις και οι εν τω φορτηγώ δεν φοράν μάσκα ,ο Πρθ και οι εκατοντάδες πολίτες έξω από το Μαξίμου που τυχαία πέρναγε η Άλκηστις κανείς δεν φόραγε μάσκα σε απόσταση αναπνοής .

Όλη η Ελλάδα συγχαίρει την γαμάτη κίνηση δύο εταιρειών που πιάσαν κορόιδα τους Κινεζοι και θα σιαχνονται στην Ελλάδα κατομυρια μάσκες ,τα ΜΜΕ λένε ότι από τις 4Μαη πάει σε υποχρεωτικοτητα της μασκας

Τι ακριβώς συμβαίνει κ.επιστημονες πείτε μας ,περιοχή Ηρώδου ,Μαξίμου no Μάσκα;...Γούβα, Δρογουτι ναι μάσκα;

Πληζ ενημερώστε υπεύθυνα


Κατά τα λοιπά, επικοινωνιακά ρεζιλικια με πρωταγωνιστές φορτηγά και στα μεγάφωνα Είμαστε ακόμη ζωντανοί και Θωμά είσαι σπίτι (όχι δεν είναι, έφυγε για να σε αποφύγει)...
Πατάτες, εδώ οι καλές πατατεεεεεεες...

Η περιφορά της εικόνας της πολιούχου Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο, με την παρουσία του μητροπολίτη, ήταν παράνομη κι αφαιρέθηκαν οι πινακίδες του αγροτικού.
Η περιφορά της Πρωτοψάλτη στο Θησείο, πάνω στην πλατφόρμα του φορτηγού, ήταν νόμιμη και πήρε τα χειροκροτήματα του δημάρχου Μπακογιάννη.
Πόσο ξεφτίλες είσαστε.... 



ΠΗΓΗ


Δείτε επίσης:

Οι συναυλίες νόμιμες, η Θεία Κοινωνία παράνομη; (Η απόλυτη ξεφτίλα…)



Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

 «Πᾶνος»

4 σχόλια:

  1. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ.

    Όχι πλέον ΕΛΛΆΣ, αλλά < ΝΈΑ ΓΑΔΑΡΑ >.

    Το τραγικότερο είναι ότι τον νέο Νέρωνα τον επιτρέψαμε μέ τήν ψήφο του Ελληνικού λαού.

    Δέν βασιλεύει σήμερα στήν πατρίδα μας ο Χριστός καί τό Άγιό Του Εὐαγγέλιο· σήμερα βασιλεύει ο κοσμοκράτωρ του παρόντος αιώνος πού πέφτουν καί τόν προσκυνούν όλοι.

    Κουραστήκαμε από τίς διαμαρτυρίες σχετικά μέ τήν οίκονομική μας αιμορραγία καί σιωπούμε τώρα στό γκρέμισμα της πίστεως.

    Υπάρχουν πολλοί αρχιερείς Ιούδες πού συντάσσονται μέ τούς ισχυρούς της γης καί λίγοι πού αγαπούν αληθινά τόν Χριστό, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι νά δώσουν τή ζωή τους υπέρ του ποιμνίου τους.

    Ελειψε τό αυστηρό κήρυγμα, τό κήρυγμα της μετανοίας καί υπερπλεόνασε τό “αγαπητικό” κήρυγμα. Μας ταιριάζει περισσότερο ο μασονικός οικουμενισμός, από τήν Αγία μας Ορθοδοξία.
    Αυτή είναι η γραμμή του Αρχιεπισκόπου. Ο μασονισμός σε όλο του το μεγαλείο. (ΠΡΏΤΑ Ο ΘΕΌΣ Θα γράψω σχόλια για το τι είναι η μασονία, μέσα από το μακαριστό πατέρα Αθανάσιο Μυτιληναίο)

    Εἶναι τόσο ασχημη η κατάσταση της πατρίδος μας, πού νομίζω ότι έχει εφαρμογή σέ εμάς αυτό πού ακούμε στό ανάγνωσμα του προφήτου Δανιήλ, τό πρωί τοῦ Μ. Σαββάτου: «ότι, Δέσποτα, εσμικρύνθημεν παρά πάντα τά έθνη και έσμεν ταπεινοί εν πάση τη γη σήμερον διά τάς αμαρτίας ημών»

    Ο Ὅσιος Παίσιος έλεγε πώς όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μία εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός, ενώ όταν κάτι πού αντίκειται στό Ευαγγέλιο γίνεται νόμος του κράτους, τότε έρχεται η οργή του Θεού σέ όλο τό έθνος γιά νά παιδαγωγηθεί.

    Τώρα πού γιά πρώτη φορά στήν ιστορία μας γινόμαστε ένα άθεο κράτος καί πετάμε τόν Χριστό από τό Σύνταγμα, τήν πατρίδα μας,
    ΚΑΙ ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ, ΑΠΌ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΟΊΚΟ ΤΟΥ (καί Εκείνος, όταν τόν διώχνουμε, φεύγει χωρίς νά πει μιά λέξη) τί θά συμβεί;

    Η περιοχή των Γαδαρηνών, πού κάποτε ήταν εύφορη καί πλούσια, σήμερα είναι μία γκρίζα καταραμένη έρημος, αναφέρει ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς.
    Αν η περιοχή των Γαδαρηνών, πού από ανοησία οι κάτοικοί της παρεκάλεσαν τόν Χριστό νά φύγει, είχε τέτοια κατάληξη, τί θά συμβεί στήν πατρίδα μας η όποία δέν τόν παρακαλεί, αλλά τόν διώχνει μέ τόση κακία, ΚΛΕΊΝΟΝΤΑΣ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΎΣ ΝΑΟΎΣ, ΚΑΙ ΔΙΏΚΟΝΤΑΣ ΌΣΟΥΣ ΙΕΡΕΊΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΎΣ, ΔΕΝ ΥΠΆΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΈΟ ΝΈΡΩΝΑ, ΚΑΙ ΝΈΟ ΚΑΪΆΦΑ.

    Θα συνεχίσω αν δεν προλάβω ΠΡΏΤΑ Ο ΘΕΌΣ ΑΎΡΙΟ.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ

    Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός ανατέλλει τον ήλιο σε αγαθούς και πονηρούς αλλά όταν ο άνθρωπος βρίσκεται κάτω στο υπόγειο, που δεν υπάρχουν παράθυρα, για αυτόν το φως είναι άχρηστο.

    Το ίδιο συμβαίνει και με τον τυφλοπόντικα, του είναι άχρηστος ο ήλιος.
    Και επειδή δεν οφέλη σε αυτόν προσπαθεί να το επιβάλει και στους άλλους.
    Για αυτό απαγορεύει να λάβουν το Άγιο Φως, τυφλοπόντικας ο ίδιος με το Άγιο Φως ασχολείται.
    Υπάρχουνε λαγούμικες στοές, εκεί δεν φτάνει το φως του ήλιου.

    Για αυτές τις λαγούμικες στοές, εκδιώχθηκε ο Μακαριστός πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος.
    Ο Μακαριστός πατήρ Αυγουστίνος Καντιώτης που έλεγε: αυτοί στην Βουλή δεν χρειάζονται Αγιασμό εξορκισμό χρειάζονται.

    Στο τέλος του άρθρου σε παραπεμπτει να δεις το βίντεο του τσίρκου.
    Και ακούμε να μας τραγουδάει:

    Η ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗΣ ΨΥΧΉΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΟ ΠΡΆΓΜΑ.

    Άραγε γνωρίζουν τι είναι η ψυχή;
    Και με το τσίρκο έρχεται η Σωτηρία της ψυχής;
    Μάλλον έχουν πιει το τρελό νερό. Δεν εξηγείται αλλιώς.

    Αν ζούσε ο Μακαριστός πατήρ Αυγουστίνος τώρα θα είχε γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, δεν φοβήθηκε τον Χίτλερ, τα ανθρωπάκια θα φοβόταν.
    Αλλά δεν ζει γιατί δεν είμαστε άξιοι, να είχαμε τέτοιον Ιεράρχη.

    Αλλά όχι δεν απελπίζομεθα γιατί είμαστε βασιλοπούλα εφόσον έχουμε πατέρα Βασιλιά! Και τι Πατέρα!
    Ας κοιτάξουμε προς τον ουρανό, και μέσα από την μετάνοια μας, να Τον ζητήσουμε να μας βοηθήσει.
    Τότε θα μας στείλει ένα νέο πατέρα Αυγουστίνο.

    Και θα το πράξει διότι πρεσβεύει διαρκώς εις τον Θρόνο Του η Μητέρα Του και Μητέρα μας. (Σε Αυτήν που τόλμησαν να βάλουν πρόστιμο, Ω ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΊΑΣ ΜΈΓΕΘΟΣ!).

    Εμείς είμαστε με αυτούς που ευλαβούνται και περιφέρουν την Εικόνα της.
    Και όχι με το τσίρκο ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΊΣΤΟΥ.

    Και για να ξεβρωμίσει ο τόπος, ας διαβάζουμε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας.

    Και όταν διαβάζουμε τους χαιρετισμούς λέμε στην Παναγία μας.

    Χαίρε, τυράννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀληθῶς Ἀνέστη ὁ Κύριος ἀδελφέ μου Χρῆστο!
      Εὖγε γιὰ τὸ πολὺ καλὸ καὶ εὔστοχο σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  3. Φίλοι μου! Πάρτε το είδηση ότι η Ορθοδοξία βρίσκεται υπό διωγμό όπως και όλοι οι Ορθόδοξοι. Πού είναι εκείνοι που φωνάζουν για την αδιαπραγμάτευτη ελευθερία της πίστης, όπου γι' αυτή, είναι "αυστηροί" οι νόμοι της ΕΕ; Οι ορθόδοξοι χριστιανοί σήμερα υπόκεινται σε ένα άνευ προηγουμένου διωγμό, λεκτικό και σωματικό, με λεκτικούς απαξιωτισμούς και ύβρεις, αλλά και με καταδιώξεις και προσαγωγές στα δικαστήρια. Αυτή είναι η κρίση όπου θα ξεκαθαρίσει ο άνθρωπος εκείνος που πραγματικά πιστεύει στο Θεό, από εκείνον που είναι χλιαρός και που σύμφωνα με την Αγ. Γραφή, ο Θεός θα τον εμέσει από το στόμα του γι' αυτή του τη στάση. Έχετε θάρρος φίκοι μου! Κρατάτε γερά. Μην αφήσετε την κατάσταση αυτή να σας οδηγήσει μακράν του Θεού. Οι μάρτυρες των τόσων αιώνων μας δείχνουν το δρόμο της υπομονής και καρτερίας στους διωγμούς. Ας γίνουν πάλι τα μαρτυρολόγια ένα προσφιλές βιβλίο ανάγνωσης για όλους μας. Και μην ξεχνά κανένας από εμάς ότι ο Κύριος της ιστορίας είναι ΜΟΝΟΝ ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή