Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Δείτε να φρίξετε – Ιδού η παγκόσμια θρησκεία που θα φέρουν


«Τρίβουμε» τα μάτια μας μήπως είναι ψέμα

Η Εκκλησία των Άγγλων Μαρτύρων στο Λονδίνο της Αγγλίας αποφάσισε να τιμήσει την χθεσινή παγκόσμια προσευχή (14.Μαίου) με μία κίνηση που ξεσήκωσε συζητήσεις στην Ευρώπη.

Δίπλα στην εικόνα του Χριστού έβαλε τον Βούδα αλλά και τον θεό Σίβα, ο οποίος πατά πάνω σε ένα μωρό (που αναπαριστά τον Δία) και «κοσμεί» με την μορφή του το CERN αλλά και τις συνομιλίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με την Κίνα (ΕΔΩ). Αυτές τις μορφές θα λατρεύει εφεξής η Εκκλησία;

Μαζί βλέπουμε μία κούπα από τη Ιερουσαλήμ, προκειμένου να τονιστεί η «ιερή πόλη», στην οποία αναμένεται να ανακηρυχθεί για πρώτη φορά η παγκόσμια θρησκεία, που θα συγχωνεύει όλες τις υπόλοιπες.




Σημειώνεται πως χθες, ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ρώμη και ο μεγάλος ιμάμης Άχμεντ αλ Ταγιέμπ στο Κάιρο εξέπεμψαν χθες, με τη συνδρομή κι άλλων προσωπικοτήτων όλων των θρησκειών, διεθνή έκκληση σε μία κοινή προσευχή για το τέλος δήθεν του κορωνοϊού.

«Δεν προσευχόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου, η μία θρησκευτική παράδοση ενάντια στην άλλη, όχι! Είμαστε όλοι ενωμένοι ως ανθρώπινα όντα», τόνισε ο Πάπας Φραγκίσκος στην καθημερινή λειτουργία του από το Βατικανό.

Από το Κάιρο, ο μεγάλος ιμάμης του Αλ-Άζχαρ, ενός από τους σημαντικότερους ιερατικούς θεσμούς του σουνιτικού Ισλάμ, συνέστησε στους πιστούς «να παρακαλέσουν τον Παντοδύναμο Αλλάχ να σώσει όλους τους ανθρώπους από αυτήν την δυστυχία και να βοηθήσει τους επιστήμονες ώστε να κατορθώσουν να βρουν μια θεραπεία».


el.gr

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος

    https://youtu.be/tiNPUFW0YXc

    ΑπάντησηΔιαγραφή