Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ


Της Λέττας Καλαμαρά

Την πλήρως αποτυχημένη και καταστροφική για την ελληνική οικονομία και το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτική Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του COVID-19 έρχεται να ενταφιάσει η νέα προοπτική φίμωσης κάθε προσώπου σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, ακόμα και μικρών παιδιών! 
Δυστυχώς, ο κ.Μητσοτάκης δεν διδάχθηκε από τα λάθη του στην πρώτη φάση αντιμετώπισης του παγκόσμιου ιού, παρέμεινε αμετανόητος στο λάθος στρατόπεδο και κατέστρεψε την ελληνική οικονομία με μία ύφεση τρομακτική που θα μετουσιαστεί σε ακραία φτώχεια τους επόμενους μήνες. 
Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που του προσάπτουν επιθυμία πολιτικής δραπέτευσης μέσω ενός εθνικού πολεμικού επεισοδίου ή του Covid-19 το Σεπτέμβρη για να ξεπλυθούν οι πολιτικές του πράξεις μέσα από μία πιο οικουμενική ανάληψη ευθυνών με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το πολίτευμά μας.

Πόνταρε ως άλλος ένας πολιτικός τζογαδόρος στη διεκδίκηση εύκολου χρήματος από την Ευρώπη επικαλούμενος τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική ζημία και τελικά μας φέρνει ένα νέο Μνημόνιο που δεν θέλει να το ονομάσει έτσι απευθυνόμενος σε ιθαγενείς. Το ζεστό χρήμα των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ που οραματίζεται αφενός δεν είναι τζάμπα και αφετέρου αποτελεί άλλη μία ανακύκλωση μπιχλιμπιδιών για τους χιλιάδες οπαδούς ενός παρασιτικού καθεστώτος και μίας ελαττωματικής δημοκρατίας, για τη συνέχιση του ξεπουλήματος των εθνικών πόρων και υποδομών. 
Vouchers, επιδόματα φτώχειας, ξένα funds από το Jersey, Cayman Islands, Virgin Islands και άλλους εξωτικούς χώρους είναι το όραμα Μητσοτάκη που θα γίνει ο νέος εφιάλτης των Ελλήνων. Εθνική στρατηγική υψηλής εξυπηρέτησης αλλοεθνών συμφερόντων που ακολουθείται και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέχεια του Αλέξη Τσίπρα, δυστυχώς. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αλίμονο στη νέα γενιά που ξενιτεύεται για μία πιο ανθρώπινη κοινωνία, για ένα μισθό αξιοπρέπειας, για μία καλύτερη ελπίδα, για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι μάσκες παντού που ορθώς για την άποψή τους εκφράζουν οι επιδημιολόγοι, θα ήταν καλά να συνοδεύονται και από τις επίσημες απόψεις των οικονομολόγων, των κοινωνιολόγων, των ψυχολόγων, των γιατρών άλλων ειδικοτήτων και πολλών ακόμα ώστε να διαμορφώνεται μία τελική πολιτική άποψη. Ειδάλλως, ας εκλέγουμε δημοκρατικά επιδημιολόγους ή και επιχειρηματίες και όχι πολιτικούς για να μας κυβερνούν.

Αυτά προς το παρόν και ας αποφασίσουν τα δημόσια πρόσωπα αν θα φοράνε ή όχι μάσκες στις εμφανίσεις σε θέατρα και εστιατόρια, καθώς τη μία στιγμή είναι με μάσκα και την άλλη χωρίς, δημιουργώντας εύλογη απορία για τη διπλή προσωπικότητά τους και την πολιτικής του, ως άλλος Ιανός.

Στο τέλος θα τους παρεξηγήσει κανείς ότι δεν πρεσβεύουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού από τον οποίον εκλέχτηκαν αλλά συμφέροντα οικογενειών παγκοσμίου εμβέλειας, γαλλικών σπουδών κατά προτίμηση και υπερπόντιων περιουσιακών στοιχείων...

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

________________________

Σχόλιο Πᾶνος: Δυστυχῶς αὐτὸ εἶναι τὸ κακὸ.
Δὲν τοὺς παρεξηγεῖ τὸ σύνολο τοῦ λαοῦ...

Ὁ λαὸς μας στὸ σύνολο κοιμᾶται καὶ ἔχει φτάσει στὰ ὅρια τοῦ παραλογισμοῦ.

Δὲν μπορεῖ νὰ καταλάβει ὅτι ὅλες οἱ κυβερνήσεις ποὺ κυβερνοῦν αὐτὸν τὸν εὐλογημένο τόπο καὶ ἰδίως τὰ τελευταῖα 10 χρόνια, εἶναι προδοτικὲς καὶ ἐργάζονται γιὰ τὰ συμφέροντα τῶν σκοταδιστῶν παγκοσμιοποιητῶν.

Κανονικὰ θὰ ἔπρεπε, ὅλα αὐτὰ τὰ πολιτικὰ σκύβαλα ποὺ ὐποτίθεται πὼς κυβερνοῦν τὴν ταλαίπωρη πατρίδα μας, νὰ φοροῦν αὐτοὶ μᾶσκες ἀντὶ γιὰ ἐμᾶς, γιὰ νὰ μὴν βλέπουμε τὰ χάλια τους καὶ τὸ δαιμονισμένο πρόσωπό τους ὄταν ἀκοῦνε γιὰ Ἐκκλησία καὶ Θεία Κοινωνία.
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου