Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Κορωνοϊός – εμβόλια: Παγκόσμιος πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας με τρομερές κατηγορίες

 

Είναι πραγματικά τρομερό αυτό που συμβαίνει με τις υπερδυνάμεις και την πανδημία. Ειδικά όταν στο πεδίο αντιπαράθεσης μπαίνουν και τα εμβόλια, γεγονός που προκαλεί σύγχυση ακόμα και αν οι ισχυρισμοί της Κίνας για τα εμβόλια της Δύσης είναι αληθινοί.
 
Οι δηλώσεις Πομπέο που ουσιαστικά κατηγόρησε την Κίνα ότι δημιούργησε και διέσπειρε τον COVID-19 ήταν ένα πολύ ισχυρό χτύπημα, παρά το ότι ο Πομπέο θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν λόγω της έλευσης του Τζο Μπάιντεν. Αυτή η ρετσινιά μένει και ο ισχυρισμός του ισχυρού άνδρα της αμερικανικής διπλωματίας, συνοδεύτηκε από την επίκληση έρευνας που έχει γίνει από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
 
Δηλαδή ο ισχυρισμός ότι η Κίνα ουσιαστικά κατέστρεψε την παγκόσμια οικονομία και μαζί της εκατομμύρια ζωές, είναι ένας ισχυρισμός που δεν πρέπει να έχουμε ζήσει ούτε στην περίοδο του ψυχρού πολέμου με την Σοβιετική Ένωση. Είναι στην ουσία ένα κατηγορώ για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Το γεγονός ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν διέψευσε τον ισχυρισμό Πομπέο, δεν κράτησε αποστάσεις, δεν άφησε έστω και ένα παράθυρο να μην ισχύουν οι σοβαρές αυτές καταγγελίες, σημαίνει ότι το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ υιοθετεί αυτές τις καταγγελίες. 
 
Οφείλουμε πάντως να παραδεχτούμε ότι η έκρηξη της πανδημίας αναβάθμισε την θέση της Κίνας τόσο οικονομικά όσο και γεωπολιτικά. Η Κίνα ωφελήθηκε τα μέγιστα από την πανδημία, καθότι είναι η μοναδική ισχυρή χώρα που έχει δείκτες ανάπτυξης θετικούς. Ενώ ο τρόπος που αντιμετώπισε την πανδημία έδειξε πυγμή και αποτελεσματικότητα έχοντας κυριολεκτικά μηδενικούς θανάτους τους τελευταίους μήνες. Την ίδια ώρα που οι μεγάλες χώρες της Δύσης, γονατίζουν από τις ανθρώπινες απώλειες. Άρα, ο ισχυρισμός Πομπέο έχει μία βάση σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της πανδημίας. 
 
Αντεπίθεση της Κίνας με απίστευτους ισχυρισμούς για τα εμβόλια mRNA 
 
Μετά την είδηση της αύξησης των θανάτων που συνδέονται με τον εμβολιασμό στη Νορβηγία εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας από το Γιουχάν στην Κίνα κάλεσαν τη Νορβηγία και άλλες χώρες να αναστείλουν, ιδίως στους ηλικιωμένους, την χρήση των εμβολίων με βάση το mRNA κατά του κορωναϊού, που παράγονται από εταιρείες όπως η Pfizer. 
 
Στους Global Times της Κίνας εκθέσεις Κινέζων εμπειρογνωμόνων δήλωσαν ότι τα περιστατικά θανάτου θα πρέπει να αξιολογούνται προσεκτικά για να διαπιστώνεται αν ο θάνατος προκλήθηκε από εμβόλια ή άλλες προϋπάρχουσες ασθένειες αυτών των ατόμων. 
 
Ο Γιανγκ Ζανγκιού ιολόγος από το Πανεπιστήμιο της Γιουχάν, δήλωσε στους Global Times την Παρασκευή ότι τα περιστατικά θανάτου, αν αποδειχθεί ότι προκαλείται από τα εμβόλια, αποδεικνύει ότι η επίδραση του εμβολίου Pfizer και άλλων εμβολίων mRNA δεν είναι τόσο καλή όσο αναμενόταν, αφού ο προορισμός των εμβολίων mRNA είναι να προστατεύουν τους ασθενείς. 
 
Ένας ανοσολόγος με έδρα το Πεκίνο, ο οποίος «ζήτησε ανωνυμία», δήλωσε στους Global Times την Παρασκευή ότι ο κόσμος θα πρέπει να αναστείλει τη χρήση του εμβολίου mRNA COVID-19 που εκπροσωπείται από την Pfizer, καθώς αυτή η νέα τεχνολογία δεν έχει αποδείξει ότι είναι ασφαλής σε μεγάλης κλίμακας χρήση ή στην πρόληψη τυχόν μολυσματικών ασθενειών. 
 
Οι ηλικιωμένοι και ειδικά εκείνοι άνω των 80, δεν πρέπει είπε να συνιστάται να λαμβάνουν οποιοδήποτε εμβόλιο για τον ιό του COVID-19. 
 
Όλα αυτά είναι ένα πρόβλημα, δεδομένου ότι οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που υπόκεινται σε μεγαλύτερο κίνδυνο και, συνεπώς, που χρειάζονται περισσότερο την προστασία. 
 
Οι Κινέζοι εμπειρογνώμονες υγείας δηλώνουν ότι αντί εμβολιασμού θα πρέπει να συνιστάται οι πιο ηλικιωμένοι και ευπαθείς να παίρνουν φάρμακα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. 
 
Η απάντηση των Κινέζων δηλαδή είναι να αμφισβητήσουν ολόκληρο το σύστημα αντιμετώπισης του ιού που έχει επιβάλει η Δύση. Από το εμβόλιο μέχρι την πολιτική εμβολιασμών σε ηλικιωμένους.
Αυτός ο πόλεμος δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.
 

ΣΧΟΛΙΟ
 
Αυτά όλα τελειώνουν τωρα...
Βγήκε ο Μπάιντεν το όργανο της Νέας Τάξης και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να χτυπηθεί με την πιο νεοταξική χώρα του κόσμου την Κίνα... Εκεί που η Νέα Τάξη δοκιμάζει ό,τι γουστάρει λόγω του κομμουνιστικού και ταυτόχρονα καπιταλιστικού συστήματος...
Στην Κίνα όχι μόνο δοκιμάζονται οι μέθοδοι διακυβέρνησης που θα ισχύσουν στο μέλλον για όλο τον πλανήτη, αλλά ενίοτε εξαπολύονται και οι φονικοί ιοί....
Ο Μπάιντεν θα εξομαλύνει πλήρως τις αμερικανοκινεζικές σχέσεις...
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου