Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

"Τους δειλούς δεν θα τους μετατρέπω σε ήρωες", λέει ένας δειλός για τον Μητροπολίτη Μόρφου...

 

Τους χαλαει τα σχεδια και....

Σκληρή στάση απέναντι στον μητροπολίτη Μόρφου, αλλά και ιερείς που δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορoνοϊό, κράτησε ο Νίκος Αναστασιάδης....

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πολίτης» ρωτήθηκε για την στάση των κληρικών στην διάρκεια της πανδημίας και αν υπάρχει ανοχή από την Πολιτεία απέναντί τους, ο κ. Αναστασιάδης όχι μόνο αρνήθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ανέφερε πως είναι σε επαφή με την Εισαγγελία καθώς θέλουν να τεθούν κυρώσεις.

«Εκείνο το οποίο εξετάζει και είμαστε σε συνεννόηση με τη Γενική Εισαγγελία είναι να διερευνήσουν, και έχουν διερευνήσει, εάν από τις δηλώσεις προκύπτει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Και είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι πέρα από τις όποιες απόψεις έχουν και καθήκον απέναντι στους συμπολίτες τους. Στο σύνολο. Οφείλουν να σέβονται την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών τους και ιδιαίτερα τους νόμους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης.

Ο Κύπριος πρόεδρος στάθηκε κυρίως στον μητροπολίτη Μόρφου.

«Ερευνα υπήρξε για τον μητροπολίτη. Ο μητροπολίτης αθωώθηκε μέσω της έρευνας ενώ έλεγε πράγματα τα οποία εάν τα έλεγε οποιοσδήποτε πολίτης θα είχε αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Θέλω να πω κάτι. Υπάρχει μία τάση από τον ίδιο, αν θέλετε, και το λέω πολύ ευθαρσώς να ηρωοποιηθεί. Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες» σχολίασε ο κ. Αναστασιάδης.

ΠΗΓΗ
 
 
_____________________
 
Σχόλιο Πᾶνος: Κάποιοι τελικὰ τὸ ἔχουν χάσει τελείως...
Δὲν ξέρουν τί νὰ ποῦν...
Χαρακτηρίζει δειλὸ τὸν π. Νεόφυτο Μόρφου.
Γιὰ ρἰξτε μιὰ ματιὰ στὴν παρακάτω φωτογραφία καὶ ἀναλογισθῆτε τελικὰ ποιὸς εἶναι ὁ δειλός.
Ὄχι βέβαια ὅτι πιστεύουμε πὼς ἐμβολιάσθηκε ὁ συγκεκριμένος...«Πᾶνος»

3 σχόλια:


 1. > ΠΟΙΟΣ . Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ !!
  > Ο ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Αμύνονται επιτιθέμενοι, χρησιμοποιώντας τις “σ φ α ί ρ ε ς” που γνωρίζουν άριστα ότι προορίζονται για τους ίδιους!", γράφει πολύ ὡραῖα ὁ κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αναστασιαδη μαλλον ο δειλο ςεισαι εσυ νεοποχιτικο τσιρακι του κερατα

  ΑπάντησηΔιαγραφή