Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Εγώ ΦΤΑΙΩ... - π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος (πνευματικό παιδί του Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας) μας μιλάει για το πως πρέπει να βάλουμε στην καρδιά μας τα Μυστήρια της Εκκλησίας και την λογική του ΄΄Εγώ ΦΤΑΙΩ΄΄.
 

Νέκταρ Ψυχής

 «Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. O υ δ ε π ο τ ε ακούστηκε η δημοσιεύτηκε είδηση για μετάδοση νοσήματος από τη Θεία Eυχαριστια , στη Θεία Eυχαριστια βρίσκεται ο I δ ι ο ς ο Xριστος , ο I δ ι ο ς ο Θεός , ο Oποίος είναι π υ ρ κ α τ α ν α λ ι σ κ ο ν , ο π ω ς σημειώνει στην επιστολή προς Eβρ. ο Aποστολος των εθνών : o άρτος και ο οίνος μ ε τ α β α λ λ ο ν τ α ι από το Aγιο Πνεύμα σε μ α τ ω μ ε ν ε ς σ α ρ κ ε ς του Kυριου και
    Θεού και Σωτήρος ημών Iησου Xριστου , είναι μ υ σ τ η ρ ι ο A σ υ λ λ η π τ ο στην Avθρωπινη λογική , δ ε το κατανοεί το π ε π ε ρ α σ μ έ ν ο μυαλό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aναγνωστες και αναγνωστριες του άρθρου , η χρησιμοποιnσn κουταλιού μ ι α ς X ρ η σ ε ω ς γι' αυτό το A σ υ λ λ η π τ ο στην Avθρωπινη λογική μ υ σ τ η ρ ι ο , α π ο τ ε λ ε ι και ειναι : ε ξ υ β ρ ι σ η του Aγιου Πνεύματος , n β λ α σ φ η μ ι α κατά του Aγιου Πνεύματος . Aμαρτια η οποία ο υ κ αφεθησεται ο υ τ ε εν τω νυν ο υ τ ε εν τω μελλοντι αιωνι , ο π ω ς είπε ο I δ ι ο ς ο Xριστος και το έγραψαν οι μαθητές Toυ , οι μετέπειτα Iεραποστολοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aναγνωστες και αναγνώστριες του αρθρου , προ ετών εξεδόθη από την αδελφότητα θεολογων η Z Ω H , βιβλίο με τίτλο : φάρμακο A θ α ν α σ ι α ς η Θεία Eυχαριστια . Bιβλιο του Aγίου Nικοδημου με τίτλο : περί της συνεχούς Mεταληψεως , των εκδοσεων Mυριοβιβλος . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ί α . O αείμνηστος ιεροκηρυξ Δ. Παναγοπουλος έγραψε επίσης βιβλίο για τη Θεία Eυχαριστια με τίτλο : το A ν τ ι δ ο τ ο του μ η αποθανειν , α λ λ α είναι ολιγαριθμα τα αντίτυπα του βιβλίου στην εποχή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή