Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ για την ώρα η Συμφωνία που θα έφερνε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ στον πλανήτη! «ΟΧΙ» από Αφρική, Ρωσία, Κίνα, Ιράν – ΒΙΝΤΕΟ

 

Το πρότειναν οι ΗΠΑ…

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγκάστηκε να υποχωρήσει για την ώρα, αφού πολλά κράτη και ολόκληρη η ήπειρος της Αφρικής απέρριψαν την Συνθήκη για την Πανδημία, η οποία είχε ως στόχο να καταλύσει δια παντός την εθνική κυριαρχία και να φέρει παγκόσμια χούντα με πρόσχημα την Υγεία, κάτι που μόνο το ΕΛ έχει αναδείξει ευρέως στην Ελλάδα (λεπτομέρειες ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Η συνθήκη για την πανδημία δεν επεβλήθη, καθώς η αφρικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Μποτσουάνα απέρριψε την πρωτοβουλία εκ μέρους των 47 μελών της AFRO.

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, μια εβδομάδα νωρίτερα, δήλωσε επίσης ότι η χώρα του δεν θα υπογράψει τη συνθήκη για την πανδημία και διαβεβαίωσε ότι η Βραζιλία δεν θα παραδώσει την κυριαρχία της στον παγκοσμιοποιητικό θεσμό.

«Η Βραζιλία δεν θα μπει σε αυτήν [την Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ]. Η Βραζιλία είναι αυτόνομη», δήλωσε ο Μπολσονάρο, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει να αποχωρήσει από τον ΠΟΥ.

 

Η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα, η Νότια Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία απέρριψαν επίσης την συνθήκη, σύμφωνα με το μέλος του κοινοβουλίου στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, Stephen Andrew .

«Στο τέλος, ο ΠΟΥ και οι πλούσιοι υποστηρικτές του έθνους αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν», τόνισε ο Άντριου στο Facebook.


 

«Δεν τα παράτησαν όμως», πρόσθεσε. Κατόπιν αιτήματός τους, συγκλήθηκε μια νέα ομάδα εργασίας για να διατυπώσει «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», οι οποίες «θα υποβληθούν εκ νέου μαζί με την Συνθήκη για την Πανδημία, στην 77η Συνέλευση Υγείας το 2024».

Αναμένεται η συνέχεια καθώς η έλευση παγκόσμιας κυβέρνησης δεν είναι στρωμένη με ροδοπέαλα! Για την ώρα τουλάχιστον.

photo WHO

el.gr

«Πᾶνος»

6 σχόλια:

  1. Μεταξύ των άλλων, και κυρίως, οι "τριτοκοσμικοί" μας επαναδιδάσκουν τι σημαίνει ελευθερία και δημοκρατία!!! Ω, αλίμονο σ' εμάς τους "πολιτισμένους"!!!
    Σ.Η. ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΝΝΟΩ.
    Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΛΑΙΝΕΙ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΖΟΜΠΙ.
    ΤΟ '24 ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΤΡΥΠΗΤΟΥΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.
    ΕΙ ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που κάποιες χώρες διατηρούν ακόμη την αξιοπρέπειά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή