Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Οι προδότες αποδομητές μεταφέρουν νύχτα τους λαθρομετανάστες σε όλη την χώρα.....


Νύχτα φέρνουν πλέον τους αλλοδαπούς στις διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες οι Αρχές, προκειμένου να ξεγελάσουν και να αιφνιδιάσουν τους κατοίκους των περιοχών στις οποίες τους μεταφέρουν.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, οι Αρχές αποφάσισαν να μεταφέρουν από εδώ και στο εξής τους αλλοδαπούς τη νύχτα έτσι ώστε να μην δημιουργούνται αντιδράσεις.

Αυτό έγινε στην Άνω Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς στη Λάρισα προχτές Κυριακή, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τη νύχτα με σκοπό την εγκατάστασή τους σε ξενοδοχείο της κοινότητας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του onlarissa.gr ένα γεμάτο πούλμαν με άνδρες, γυναίκες και ανήλικους, έφτασαν στην Άνω Σωτηρίτσα από εναλλακτική διαδρομή.

Το λεωφορείο σταμάτησε στα 30 μέτρα από το πρώτο σπίτι του χωριού και περιπατώντας οι αλλοδαποί και συνοδευόμενοι από αστυνομικούς κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο της κοινότητας (500 μέτρα) από εκεί που στάθμευσε το πούλμαν, όπου και εγκαταστάθηκαν στον ξενώνα "Το Αγνάντι".

Υπενθυμίζεται ότι η πανέμορφη Άνω Σωτηρίτσα είναι ένα πολύ μικρό χωριό με μόλις 15 μόνιμους κατοίκους κυρίως μεγάλης ηλικίας. Οι αλλοδαποί που έφτασαν στο χωριό σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στα 60 άτομα!!


Οι κάτοικοι είναι πολύ ενοχλημένοι με την εξέλιξη της κατάστασης καθώς θεωρούν ότι ο τόπος τους είναι μικρός για να μπορέσει να κρατήσει και να συντηρήσει τόσους αλλοδαπούς.

Και αν η μεταφορά αλλοδαπών στο Δήμο Αγιάς έγινε χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν οι κάτοικοι, στο Δήμο Καλαμαριάς επικράτησε ένταση μεταξύ κατοίκων που διαμαρτύρονται για τους παράνομους μετανάστες και ομάδας ατόμων που δηλώνουν «αλληλέγγυοι» στους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αναμένεται να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς.

Οι αντιδρώντες στην εγκατάσταση μεταναστών προτίθενται να καταθέσουν ψήφισμα με το οποίο θα εκφράσουν την αντίθεση τους.

Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη για μα αποτρέψει σύρραξη μεταξύ των δυο πλευρών.

Στο μεταξύ στο Βόλο, έφτασαν και άλλοι αλλοδαποί οι οποίοι πρόκειται να τοποθετηθούν για μόνιμη εγκατάσταση σε περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Συνολικά 40 αλλοδαποί με εθνικότητα από την Συρία και το Αφγανιστάν, (ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν) προερχόμενοι από το ΚΕΠΑ της Σάμου, έφθασαν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο «Δευκαλίων» της Άλλης Μεριάς.

Πρόκειται για πρόσφυγες που έχουν ήδη φυσικά «αιτηθεί άσυλο» και αύριο ή τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φθάσουν 25 ακόμη ομοεθνείς τους.

Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν, βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, διερμηνείς και κοινωνικοί λειτουργοί, προκειμένου να τους βοηθήσουν στην προσαρμογή τους και σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται χωρίς διακοπή το πρόγραμμα «αποσυμφόρησης» της Μόριας και αντίστοιχης συμφόρησης της ενδοχώρας.

Για σήμερα Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση 424 «αιτούντων» με… προσφυγικό «προφίλ» ή μελών «ευάλωτων» ομάδων, όπως αρέσκονται να περιγράφουν τους αλλοδαπούς οι επίσημες ανακοινώσεις.

Άλλοι 200 έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσουν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Παρ΄όλα αυτά οι αυξημένες «ροές» (sic) των αλλοδαπών συνεχίζονται στη Λέσβο. Το Σαββατοκύριακο έφθασαν περισσότεροι από 300 προκειμένου να «αυτοεγκλωβιστούν» στην Λέσβο.

Ο πληθυσμός του καταυλισμού στη Μόρια παραμένει μεγαλύτερος των 15.000 ατόμων, τα οποία αργά ή γρήγορα βέβαια θα προωθηθούν στην περίφημη ενδοχώρα, για να δώσουν τη θέση τους σε άλλους 15.000 που θα έχουν φτάσει στο μεταξύ.

πηγή

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
 «Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Επί τουρκοκρατίας εδώ στη Θεσσαλονίκη κυβερνούσε ένας αιμοβόρος πασάς. Το βράδυ ντυνόταν φτωχικά και έβγαινε στις πλατείες για να παρακολουθεί τι λέει ο κόσμος για αυτόν, και να τους τιμωρεί. Τον γνώρισε μία γριά που ήταν 100 χρόνων και τον είπε χαίρε πολυχρονεμένε μου πασά. Ο Θεός να κόβει μέρες από μένα και να δίνει σε σένα χρόνια. Την ρώτησε αυτός πώς τον αναγνώρισε; Τον είπε ότι ζούσε και την εποχή που κυβερνούσε ο παππούς του και ο πατέρας του και τον ήξερε από μικρό παιδί. Την ρώτησε τι άνθρωπος ήταν ο παππούς του. Ο παππούς σου πασά μου ήταν άνθρωπος που έσφαζε παλουκωνε και κρέμαγε. Ναι ε και ο πατέρας μου; Ο πατέρας σου ήταν πιο χειρότερος και από τον παππού σου. Ναι ε και εγώ τι άνθρωπος είμαι; Εσύ είσαι ακόμα πιο χειρότερος και από τον πατέρα σου. Τότε γιατί λες ο Θεός να μου δίνει χρόνια.Γιατί αυτός που θα ρθει μετά από σένα πασά μου θα είναι ακόμα πιο χειρότερος. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει και με τους κυβερνώντες. Όλοι έχουν το ίδιο αφεντικό από πίσω 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολὺ ὡραία ἱστορία ἀγαπητὲ Χρῆστο!
    Σὲ εὐχαριστοῦμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή