Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ


Δεν τολμάνε να βγουν έξω από τα σπίτια τους! Η «νέα Ελλάδα» που έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ όλοι ασχολούνται με την απειλή της Τουρκίας, τα νησιά μας αλώνονται καθημερινά...

Ρεπορτάζ: Άρης Δημόπουλος

Μία καθημερινότητα…Συρίας ζουν όλο και περισσότεροι κάτοικοι στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Πλιάτσικα, ληστείες υπό την απειλή όπλων, ναρκωτικά και πορνεία είναι μόνο μερικά από τα «νέα ήθη» που αρχίζουν να βγαίνουν στο φως σε ελληνικά νησιά.

Ωστόσο τα φαινόμενα αυτά δεν ξεκίνησαν ως…δια μαγείας σήμερα, αλλά συνέβαιναν, απλά σε πιο περιορισμένο επίπεδο και συνήθως λάμβαναν αμέσως την «ταμπέλα» του «παροδικού γεγονότος».

Έξω λοιπόν από τις πύλες των ούτως ή άλλως ανοικτών κέντρων φιλοξενίας σε νησιά όπως η Σάμος, συμμορίες «μεταναστών» κάθε εθνότητας λυμαίνονται τις περιουσίες των κατοίκων.

Η μαρτυρία του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Γιώργου Στάντζου, είναι ενδεικτική:

«Αποψιλώνονται τα πάντα, καταστήματα χάνουν τις τέντες τους, δεν τολμάει κανείς να βγάλει κάτι έξω από το μαγαζί του. Ανοίγονται αυλές και φεύγουν οικοσκευές. Είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πλήθος, των 7.500 και εκεί να μην αναπτύσσεται η παραβατικότητα;
Υπάρχουν ναρκωτικά, πορνεία, κακοποιήσεις, παραβιάζονται βασικά ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και εμείς τα βιώνουμε μέσα στο πεδίο. Υπάρχουν άλλα ήθη και έθιμα, ενδοφυλλετικές συγκρούσεις, καταστάσεις οι οποίες είναι απαράδεκτες και είναι άγνωστες»

Όπως καταγγέλλουν μάλιστα πολλοί κάτοικοι στο Βαθύ Σάμου, περιοχή που βρίσκεται μία ανάσα από το hot spot, τα πλιάτσικα αποτελούν καθημερινός φόβος των Ελλήνων που έκπληκτοι στην θέα όσων συμβαίνουν τρέχουν στην τοπική αστυνομία.

Δείτε σε φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσίευσε το τοπικό Samos24 τους «μετανάστες» επί τω…έργω:



(samos24)
Οι Έλληνες θα πρέπει να…συνηθίζουν την νέα εποχή και όσα φέρνει μαζί της, μιας και το 2015 επέλεξε τον «δρόμο των ανοικτών συνόρων και της φιλοξενίας».

Τώρα εν έτη 2019 όλοι συνειδητοποιούν πως όχι μόνο δεν αντέχει η χώρα άλλα κύματα αλλοδαπών από Ασία και Αφρική αλλά και ότι αρχίζουν και βιώνουν «πρωτόγνωρες καταστάσεις».

΄΄ΚΩΜΟΠΟΛΗ΄΄ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ.!!!!



Δείτε ωστόσο τι συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα.Είναι ήδη αργά για την Ελλάδα;

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.!!

 

ΣΟΥΦΛΙ-ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΣΤΗΣΑΝ 20 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.!!!!!

(φωτο:eurokinissi)

Πηγή:https://diodotos-k-t.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου