Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”ΚΑΙ EVENT 201 LAST YEAR… ΤΩΡΑ “ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΚΑΙ CYBER POLYGON 2020…

 

΄Οπως έχω ξαναγράψει, ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και σκαρφίζεται συνεχώς όλο και κάτι καινούργιο, ώστε να πετύχει τους στόχους του, που είναι:

Να πλανήσει, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς…

Να βασανίσει μέχρις εσχάτων τους Χριστιανούς…

Και τέλος να τους οδηγήσει στα τάρταρα της κολάσεως, να του κάνουν παρεούλα, μη νιώθει και μοναξιές… ΄Αχου το μωρέ το καημένο!

Και ο διάβολος πολλές φορές μπορεί, να φοράει κοστούμι και να το παίζει ευϋπόληπτος πολίτης του κόσμου, που τον προσκυνούν οι πολιτικοί της κακιάς ώρας και οι δημοσιοκαφρίσκοι της δεκάρας και μας τον μοστράρουν ως τον φωτεινό παντογνώστη, που θα πρέπει, να κρεμόμαστε από τα … χείλη του!

Περί ποίου διαβόλου ο λόγος; Εν προκειμένω περί του γνωστού και μη εξαιρετέου Klaus Schwab, του ιδρυτή και προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ναι, είναι αυτός ο ξερόλας σατανοπροφήτης, που κατά ένα περίεργο (λέμε τώρα) τρόπο γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια, τι θα συμβεί με την “πανδημία” του κορωνοϊού, που ερχόταν, να σαρώσει τον πλανήτη!

Πώς το ξέρουμε; Μα αφού σε αγαστή συνεργασία με τον Μπιλάκο και το Πανεπιστήμιο John Hopkins είχε διεξαγάγει ένα χρόνο νωρίτερα μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας (Event 201), η οποία παρουσίαζε ανατριχιαστικές ομοιότητες με αυτήν του νέου κορονοϊού SARS–CoV-2! ΄Ακου, να δεις “σύμπτωση”!

Και αφού όλα έγιναν, όπως ακριβώς τα είχε προβλέψει ο μπαρμπα Klaus (όχι ο Santa αλλά ο Satan), γιατί να μην τον “εμπιστευτούμε” και στις επόμενες “προφητείες” του; Οέο; Γιατί, όταν λύσσαξαν από την αρχή της “πανδημίας”, να μας λένε, ότι δε θα επιστρέψουμε στην παλαιά κανονικότητα ούτε με σφαίρες, μάλλον κάτι είχαν στο μυαλό τους! Τι; Μα μια νέα κανονικότητα πολύ διαφορετική από όσα μέχρι στιγμής γνωρίζαμε! Και εξηγώ:

Παλαιά κανονικότητα σήμαινε ούτε λίγο ούτε πολύ την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων, που είχε το μότο “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, πίστευε στη δημοκρατία, είχε δώσει ελευθερίες, εργατικά δικαιώματα και χαρακτηριζόταν από μια κάποια άνθηση της οικονομίας, στην οποία ευημερούσε και η λεγόμενη μεσαία τάξη!

Αυτά όμως last year ή καλύτερα last decades! Γιατί από τη στιγμή που η ΝΤΠ άρχισε την αντεπίθεσή της, όλα αυτά άρχισαν, να περιορίζονται ή και να καταργούνται και τώρα με το πρόσχημα της “πανδημίας” πατάνε τέρμα τα γκάζια προς τη “νέα κανονικότητα”, η οποία θα ταυτίζεται με τα άκρως αντίθετα:

Παγκοσμιοποίηση, παγκόσμια δικτατορία, ανεργία, ανέχεια και πείνα και των γονέων!

Και μπορεί με το καλημέρα σας να οσμιστήκαμε, ότι προς τα εκεί μας πηγαίνουν αλλά πολύ φοβάμαι, ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Και επειδή τη βρίσκουν, να το παίζουν “προφήτες” είτε λόγω αλαζονείας είτε επειδή έτσι τους επιβάλλει ο πατέρας τους ο Εωσφόρος, μας τα λένε όλα χαρτί και καλαμάρι!

Και αφού το Event 201 το βιώσαμε και το εμπεδώσαμε, πάμε στο επόμενο, το οποίο ακούει στο όνομα Cyber Polygon 2020 και έλαβε χώρα στις 8 Ιουλίου του 2020. Το εν λόγω event είχε ως θέμα τις ενδεχόμενες συνέπειες από μια παγκόσμια κυβερνοεπίθεση, τουτέστιν:

Τι θα συμβεί, αν κάποιοι χάκερς επιτεθούν στα πληροφοριακά συστήματα των κρατικών υπηρεσιών ή των ιδιωτικών επιχειρήσεων και εξαφανίσουν ακόμα και τα δεδομένα των πολιτών, που φυλάσσονται σε cloud; Και ποιες θα είναι οι οικονομικές ζημιές των χωρών από τέτοιες επιθέσεις;

“Αυτό το σενάριο”, κατά τον Satan Klaus, “θα είναι φοβερό και τρομερό, σε σημείο που η τρέχουσα πανδημία θα ωχριά μπροστά του.” ΄Οσο για τις οικονομικές συνέπειες, κλάψε μας, μάνα, κλάψε μας τη νύχτα με φεγγάρι!

Απορία (ψάλτου βηξ): Και αφού φοβούνται τόσο πολύ μια κυβερνοεπίθεση, τι σκ@τ@ έχουν λυσσάξει, να προωθήσουν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλες τις χώρες; Οέο; Μήπως περνάνε για βλάκα το Βλαδίμηρο, που από ό,τι λένε ούτε κινητό έχει και όλα τα απόρρητα αρχεία τα κουβαλάει σε φακέλους; Τι; Να την πατήσει, όπως η Κίλλαρυ με τα μέιλ;

΄Η μήπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση γίνεται επί τούτου; ΄Ωστε τα οποιαδήποτε κρατικά δεδομένα -έως και τα απόρρητα κρατικά μυστικά- να είναι έρμαιο των χάκερ ή των εγκληματιών πάσης φύσεως και να τους κρατάνε στο χέρι; Λέω τώρα η συνωμοσιολόγος!

Και κατά το φιλαράκο μας τον Κλάους οι συνέπειες μιας τέτοιας επίθεσης θα είναι να καταρρεύσουν το διαδίκτυο, τα social media, τα νοσοκομεία, οι μεταφορές, και η ενέργεια εν γένει! Φανταστείτε δηλ. έναν κόσμο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς καύσιμα, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς οποιεσδήποτε υπηρεσίες και φυσικά χωρίς επικοινωνία!

Πώς είπατε; Κάποια συμβαίνουν ήδη; Oh yes! Ολόκληρες περιοχές ή και χώρες βυθίζονται στο σκοτάδι λόγω αγνώστου (;) αιτιολογίας blackout! Server πέφτουν, το διαδίκτυο κατά τόπους “σέρνεται” ή είναι εκτός λειτουργίας! Μήπως αυτά είναι τα προεόρτια και έπεται η πρόβα τζενεράλε και στη συνέχεια η γενική κατάρρευση; Μπα! Ανοησίες μιας ψεκασμένης!


 
 

Μήπως κατά την προσφιλή τους τακτική δημιουργούν το πρόβλημα και έχουν έτοιμη τη λύση; Και αν η “λύση” στην ψευτοπανδημία ήταν, υποτίθεται, το σατανοεμβόλιο, στην επερχόμενη ψηφιακή πανδημία ποια θα είναι;

Μα οι ιδιωτικές εταιρείες κυβερνοασφάλειας, που θα έρθουν από το πουθενά ως σωτήρες και τις οποίες οι κυβερνήσεις θα πρέπει, να εμπιστευτούν με κλειστά τα μάτια! Και “προς αποφυγήν του χάους” οι ήδη πουλημένες νεοταξίτικες ηγεσίες των χωρών (αλλά ίσως και όσες ακόμα αντιστέκονται) θα δώσουν γη και ύδωρ!

Τι σημαίνει αυτό; ΄Οτι θα παραδώσουν εντελώς όλα τα αρχεία και δεδομένα, την εθνική κυριαρχία τους, επομένως θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων και οι εθνικές νομοθεσίες, όσο για τις διεθνείς συμβάσεις, που όλο και επικαλούμαστε για την προστασία μας στην τρέχουσα “πανδημία” θα αποτελούν περσινά ξινά σταφύλια! Με το πρόσχημα της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης (α, ρε Μακρόπουλε, προφήτη!) θα αντικατασταθούν εν ριπή οφθαλμού με νέες, οι οποίες όλως τυχαίως θα συμφέρουν τη ΝΤΠ και θα καθιστούν αναγκαία … ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Τι λες τώρα!

΄Ολα αυτά βεβαίως βεβαίως, αν δεν τους κάτσει το τρέχον πρότζεκτ του εμβολιασμού του πληθυσμού του πλανήτη λόγω αντίστασης των πολιτών ειδικά της Δύσης, που ακόμα στροφάρουν λιγουλάκι και δεν καταπίνουν αμάσητο το όποιο κουτόχορτο!

Παράπλευρη απώλεια για εμάς, ωφέλεια για εκείνους: Οι εταιρείες κυβερνοασφάλειας / νταβ@τζήδες με την ευκαιρία θα βάλουν χέρι και στα υποτιθέμενα fake news, που πολύ τους κάθονται στο στομάχι, αφού τους χαλάνε όλη τη μαγιονέζα, κοινώς την πληρωμένη προπαγάνδα μέσω των βοθροκάναλων και λοιπών ΜΜΕ (εξαπάτησης)! Και βέβαια θα ελέγχουν απόλυτα την “ενημέρωση” και οποιαδήποτε αντίθετη άποψη όχι πλέον θα φιμώνεται αλλά ούτε καν θα μπορεί, να εκφραστεί!

(Τρανό πρόσφατο παράδειγμα για το πόσο τους χαλάμε τη σούπα, αφού ξυπνάμε τον κοσμάκη δημοσιεύοντας και την άλλη άποψη είναι, ότι σύμφωνα με έρευνα του ΑΠΘ το 72% των Ελλήνων είμαστε “ψεκασμένοι”, τουτέστιν δεν πιστεύουμε γρυ από όσα λένε τα κανάλια περί “πανδημίας” και εμβολίου. Yes!!!)

Κάτι άλλο που αναφέρθηκε στο εν λόγω event είναι, ότι τόσο η τηλεργασία όσο και η τηλεκπαίδευση ήρθαν, για να μείνουν! Μια ακόμα απόδειξη, ότι το πρότζεκτ “κορωνοϊός” δεν ήρθε τυχαία στη ζωή μας αλλά για να αλλάξει μια για πάντα την μέχρι πρότινος κανονικότητα και να φυλακίσει ενήλικες και παιδιά στα σπίτια τους απαγορεύοντας τις “άσκοπες μετακινήσεις”!

Εν ολίγοις, παίδες:
Οι διάβολοι που φοράνε Prada δε θα το βάλουν τόσο εύκολα κάτω! Το μέλλον που μας ετοιμάζουν δεν είναι απλά δυστοπικό, πρόκειται για την υλοποίηση του Prison Planet με την υποδούλωση της ανθρωπότητας σε μια δικτατορία τύπου Κίνας! Οι σφαλιάρες που έχουν στα σκαριά θα έρχονται απανωτές με τη μέθοδο του σοκ (και δέος), ώστε να μην προλαβαίνουμε, να αντιδράσουμε ούτε καν να ξέρουμε, από πού μας ήρθε!

Ωχ, τι βλέπω; Υπάρχει και αντίστοιχη κάρτα Illuminati; ΄Ακου, να δεις, κάτι συμπτώσεις! Ο dear Klaus και οι Πεφωτισμένοι σε πλήρη αρμονία στις “προβλέψεις” τους! Τυχαίο; Δε νομίζω!
 

Αλλά επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, δεν μπορώ, να μην αναφερθώ και σε σχετικές (;) προφητείες:

Πατροκοσμάς: “Θα έρθει καιρός, που δε θα ακούτε (μαθαίνετε) τίποτε.”

Αναφερόταν άραγε σε κάτι τέτοιο ο άγιος ή σε κάτι που πρόκειται, να συμβεί κατά τη διάρκεια του επερχόμενου πολέμου σύμφωνα με το “Προφητειών το Ανάγνωσμα”;
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ, ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ…

Πάλι από Πατροκοσμά:
“Οι αυλές μια μέρα θα γεμίσουν παλιοσίδερα”
(Μήπως αυτοκίνητα και ηλεκτρικές συσκευές λόγω έλλειψης καυσίμων ή ηλεκτρικού ρεύματος;)

Και σε ποια χρονική περίοδο αναφέρονται όλα αυτά; Στην περίοδο του πολέμου που είναι λογικό, να υπάρξουν τέτοιες ελλείψεις; ΄Η θα προηγηθεί αυτό το χάος που ετοιμάζουν οι κουστουμάτοι διάβολοι;

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θεωρώ, ότι θα πρέπει, να είμαστε έτοιμοι -και ει δυνατόν προετοιμασμένοι- για τα δύσκολα που είναι επί θύραις! Υλικά αλλά πολύ περισσότερο πνευματικά, αφού κανείς δεν ξέρει, τι του ξημερώνει! Και μπορεί, να ελπίζουμε, να μην αργήσει η σωτήρια επέμβαση του Θεού αλλά με βλασφημία, εκτρώσεις και παραφύσιν αμαρτήματα μάλλον έχουμε, να τσιτσιριστούμε για πολύ ακόμη!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. Το πλήρες βίντεο για όποιον δε βαριέται: 


 
 
 «Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου