Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Της απαγόρεψαν την είσοδο στο Ισραήλ επειδή στήριζε το κίνημα BDS



Αρνήθηκαν την είσοδο στο Ισραήλ σε Αμερικανίδα Παλαιστινιακής καταγωγής …επειδή στήριζε το κίνημα BDS (Μποϊκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ που παράγονται στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης). 

Στην Ελλάδα όσους έκαναν ζημιά στην Ελληνική Οικονομία και στις περιουσίες των Ελλήνων …όχι μόνο τους επιτρέπουμε να ζουν στην Ελλάδα αλλά τους ψηφίζουμε και τους κάνουμε κυβέρνηση.

Η είδηση έχει ως εξής:

Οι ισραηλινές αρχές απαγόρεψαν το βράδυ της Τρίτης την είσοδο στη χώρα στην παλαιστινιακής καταγωγής Αμερικανίδα φοιτήτρια Lara Alqasem (22 ετών), που είχε λάβει φοιτητική βίζα για την εγγραφή της στο εβραϊκό πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, λόγω της στήριξής της του BDS, και παραμένει υπό κράτηση… 

Η κοπέλα που είχε λάβει φοιτητική βίζα για το μεταπτυχιακό της στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, άσκησε έφεση, αλλά το διοικητικό εφετείο του Τελ Αβίβ την απέρριψε την Πέμπτη. Την Παρασκευή κατέθεσε νέα έφεση… που κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί ξανά.

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israeli-court-rejects-american-student-s-appeal-to-be-deported-for-backing-bds-1.6531165
 Πηγή: haaretz.com

Πηγή: http://aznews.site/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου