Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ελένη Παπαδοπούλου: Η μουσουλμανοποίηση της χώρας γίνεται πλεον οργανωμένα και νόμιμα. Η Ελλάδα χάνεται.

 


Η μουσουλμανοποίηση της χώρας γίνεται πλεον οργανωμένα και νόμιμα. Ο νόμος που παραθέτω ψηφίστηκε τώρα, τον Ιούνιο του 2022 (Ν. 4939/2022) με εισήγηση και υπερψήφιση της ΝΔ. 
 
Ο νόμος εκτός του ότι ουσιαστικά καταργεί την κράτηση σε περίπτωση λαθραίας εισόδου και δίνει ένα σωρο δικαιώματα σε όσους έχουν απλά αιτηθεί ασύλου, δίνει ουσιαστικά και δικαιώματα Ελληνα πολίτη, εκτός της ψήφου, σε όσους παίρνουν άσυλο και έχουν 3ετή άδεια διαμονής. Κοινως η ιθαγένεια δίνεται με το χαρτί ασύλου πλέον, καθώς μόνο με υπηκοότητα/ιθαγένεια ειναι οπως και οι Έλληνες πολίτες. Εξομοιωθήκαμε με όσους μπαίνουν στη χώρα παράνομα μεταφερόμενοι από διακινητές και Τούρκους. 
 
Με τους νόμους αυτούς έχουμε κάνει προσκλητήριο σε όλον τον πλανήτη. Μην απορούμε γιατί μας προτιμάνε και γιατί οι Τουρκοι παίζουν με το λαθρομεταναστευτικό. 
 
"Άρθρο 23
1. Σε πολίτη τρίτης χώρας ή ανιθαγενή, ο οποίος αναγνωρίζεται ως πρόσφυγας, χορηγείται από την αρμόδια Αρχή Παραλαβής, με την επιφύλαξη της παρ. 3 του άρθρου 20, άδεια διαμονής τριετούς διάρκειας.
 
Άρθρο 26
Πρόσβαση στην απασχόληση
1. Επιτρέπεται στους δικαιούχους διεθνούς προστασίας να ασκούν μισθωτή ή ανεξάρτητη επαγγελματική δραστηριότητα...με τους ίδιους όρους που προβλέπονται για τους Έλληνες πολίτες.
2. Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες, τα οποία σχετίζονται με την απασχόληση, επαγγελματική κατάρτιση, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων κατάρτισης για την αναβάθμιση δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση σε χώρους εργασίας και παροχή συμβουλών από υπηρεσίες απασχόλησης, υπό τους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες.
 
Άρθρο 27
Πρόσβαση στην εκπαίδευση
1. Κάθε ανήλικος, στον οποίο έχει χορηγηθεί καθεστώς διεθνούς προστασίας, υποχρεούται να εντάσσεται στις μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υποχρεωτικής εκπαίδευσης του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος με τους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες....

Άρθρο 28
Πρόσβαση σε διαδικασίες για την αναγνώριση τίτλων
1. Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας απολαμβάνουν ίσης μεταχείρισης με τους Έλληνες πολίτες όσον αφορά την αναγνώριση αλλοδαπών πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών αποδεικτικών επίσημων τίτλων.

Άρθρο 30
Ιατρική περίθαλψη
1. Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη με τους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες."
ΩΣΤΟΣΟ επειδή οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα σε τζάμπα σπιτια, μόνο για τη στέγαση έχουν τα δικαιώματα στο τζαμπατζιλίκι που ισχύει για πολίτες τρίτων χωρών. Μιλαμε για αίσχος.

"Άρθρο 31
Πρόσβαση σε κατάλυμα

Οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας έχουν πρόσβαση σε κατάλυμα με τους όρους και περιορισμούς που ισχύουν για τους πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, λαμβανομένης υπόψη της ανάγκης διασποράς αυτών σε εθνικό επίπεδο και της διασφάλισης ίσων ευκαιριών όσον αφορά την πρόσβαση σε κατάλυμα."
 
Τέλος αν και ο νόμος επικαλείται την Συνθήκη της Γενεύης, αυτή δεν αναφέρει πουθενά υποχρέωση των κρατών να εξομοιώσουν τους έχοντες άσυλο με τους πολίτες τους.

Αυτά για να καταλάβουμε τι γίνεται όσο κάνουμε τα μπάνια μας και όσο ασχολούμασταν με το ποιος έκανε εμβόλιο και πόσες μάσκες να φοράμε.

Η Ελλάδα χάνεται.
 
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Και που ειστε ακομα!Καλά δεν εχετε αναφερει το πιο σημαντικο...με τη γεννηση ενος παιδιού απο αλλοδαπους γονεις ,το μωρο παιρνει αυτοκλητως ταυτοτητα και διαβατηριο και οι γονεις απέλαση !!!Λογω του μωρου παιρνει η μανα προσωρινη αδεια παραμονης!Απαραδεκτο!Στην Αιγυπτο εαν ο ενας απο τους δυο γονεας δεν ειναι Αιγυπτιος δεν θα παρει ποτε υπηκοότητα!Απλα 3 ετη ή 5ετη αδεια παραμονής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ορθά.
    Με σεβασμό προσθέτω ....

    Δήλωση-σοκ Σακελλαροπούλου για το Δημογραφικό: «Λύση» η ενσωμάτωση των μεταναστών!


    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς
    Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική!

    Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια, που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που "προσπαθούν" να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας». ΕΥΓΕ κ. ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ .. ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΣΤΕ ... ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ... ΑΝΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ... ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ...ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .... ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ... ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ. ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ... ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ;;;; ΧΑΜΕΝΟΙ, ή ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ ή ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ...

    «Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι, σ.191, κεφ.2 …

    ΕΣΕΙΣ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ... ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΣΟΥΝ ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ... ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ... ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΙΓΑΔΕΣ .... ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ....ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ DNA....

    Ένα αμείλικτο ερώτημα ...
    Σε πόσες χιλιάδες αλλοδαπών έχετε δώσει ιθαγένεια ή υπηκοότητα ;;;

    Να σας πω εγώ... Οι αλλοδαποί εισβολείς λαθρομετανάστες σήμερα ξεπερνούν τα 2 εκατ...ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ....

    Υπάρχει κανείς εκεί στον παγκοσμιοποιημένο δόλιο συρφετό να μας απαντήσει;

    Αυτή είναι η κατάντια των ταγών μας ....

    Ως ο κύων επιστρέφει εις τον εμετόν αυτού, ούτως ο άφρων επαναλαμβάνει την αφροσύνην αυτού.
    Παλαιά Διαθήκη (Παροιμίαι ΚΣΤ’ 11)

    (και ο λουσθείς χοίρος εις τον βόρβορον [Πέτρος])




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πάνε χωρίς κανένα δισταγμό σε ένα τυχόν πόλεμο τα παλληκάρια μας αδέλφια, σύζυγοι και πατέρες των παιδιών μας, υπολογίζοντας ότι πίσω τους αφήνουν βετεράνους παππούδες και γιαγιάδες... Και ας πειράξουν τρίχα έστω της οικογένειας τους οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, για να δουν πως μεταμορφώνονται οι μεν ΈΛΛΗΝΕΣ παππούδες σε Κολοκοτρωναίους, οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ γιαγιάδες σε Μπουμπουλίνες ... οι δε γυναίκες τους σε *Τζαβέλαινα Μόσχω ... Κολυμπώντας θα πάνε εκεί από όπου ήρθαν ... Η υπομονή των Ελλήνων πλέον θα έχει ημερομηνία λήξης ...
    Δις παίδες οι γέροντες ....
    Μ.Ρ.

    * Η Μόσχω, η γυναίκα του Λάμπρου Τζαβέλλα και μητέρα του Φώτου Τζαβέλλα, γεννήθηκε στο Σούλι το 1760 και πέθανε μεταξύ των ετών 1795-1803. Αγωνίστηκε το 1792 εναντίον του Αλή Πασά ως αρχηγός 400 Σουλιωτισσών. Χάρη στη Μόσχω και τις γυναίκες τους, οι Σουλιώτες κέρδισαν την περίφημη μάχη της Κιάφας, συντρίβοντας κι εξοντώνοντας (αυτοί, μια χούφτα άνθρωποι) τον πανίσχυρο στρατό του Αλή.
    M

    ΑπάντησηΔιαγραφή