Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

«Συγγνώμη» και ψηφιακή φυλακή....


Μόνο εάν βγει και ζητήσει συγνώμη για όλους τους θανάτους και τις παρενέργειες από τις πειραματικές ενέσεις για τον κοροδοϊό, τις απολύσεις , αναστολές, αυτοκτονίες, αποζημιώνοντας θύματα, οικογένειες και κινηθούν διαδικασίες για να δικαστεί η κυβέρνηση ως εγκληματική οργάνωση, πιστεύουμε ότι η συγγνώμη ειναι αληθινή.

Ακριβώς το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα θύματα από το έγκλημα των τρένων, στα Τέμπη, τις πυρκαγιές στην Εύβοια, για να στήσετε ανεμογεννήτριες, τα θύματα που πέθαναν μέσα στα αυτοκίνητά τους στον δρόμο όταν χιόνισε, τους πλειστηριασμούς σπιτιών κλπ, τις συντάξεις που κόψατε και αφήσατε ηλικιωμένους χωρίς φάρμακα, την ιδιωτικοποίηση του συστήματος υγείας που θα μας αφήσει χωρίς γιατρούς και περίθαλψη, κλπ 

Η λίστα είναι ατελείωτη 

Γιατί δεν γίνεται να είστε αμείλικτοι με τους Έλληνες αλλά να μας ζητάτε ταυτόχρονα επιείκεια για τα εγκλήματα σας.

Αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι μας παρουσιάζουν το boarding pass και τον ψηφιακό έλεγχο μας ως αναγκαίο για να μην γίνονται ατυχήματα γιατί δεν μιλάει απλά για το σύστημα τηλεδιοικησης ο Κ.Μητσοτάκης . Αλλά για ψηφιακό σύστημα γενικά. Με ένα σμπαρο δύο τριγωνια...

Για αυτό ταυτόχρονα εφαρμόζονται όλα μαζί. Ψηφιακό πορτοφόλι, boarding pass, κοβιντ pass, μάρκετ pass, ψηφιακή παρακολούθηση μέσω εφορίας, τεχνητή νοημοσύνη, βιομετρική ταυτότητα, ψηφιακό νόμισμα κλπ

Για αυτό όλα αυτά πρέπει να τα αρνηθούμε και να μην πέφτουμε στην παγίδα του έχω ανάγκη θα τα παρω. Εκει ποντάρουν, στην ανάγκη μας, για να μας οδηγήσουν στο βιοτσιπ, νανοτσίπ Rfid ώστε να ολοκληρώσουν την ολοκληρωτική υποδούλωση μας στη παγκόσμια κυβέρνηση και στον αντιχριστο.

Με τον κοροδοϊό μας τρομοκράτησαν για να κάνουμε τις πει ρα μα τι κές ένεσεις με τα νανοτσίπ, να μειώσουν τον πληθυσμό και να αποκτήσουν τον ψηφιακό έλεγχο μας.

Ψηφιακό νόμισμα για την ευκολία μας και την εξάλειψη του πληθωρισμού, μας λένε, και εννοούν ψηφιακό φακέλωμα και απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών μας .
Το ίδιο ισχύει με όλα τα ψηφιακά συστήματα που παρουσιάζονται ως λύσεις .Γι΄ αυτό μιλάνε για επιτυχία κρίνοντας από την συμμετοχή μας στο μάρκετ pass. Αλλιώς θα μας έβαζαν απλά χρήματα στον λογαριασμό μας, δεν θα μιλούσαν για pass πιστοποιητικό και δεν θα μετέτρεπαν το σύστημα σε gov gr δηλαδή ελληνικό παράρτημα παγκόσμιας κυβέρνησης. 

Θέλουν την συγκατάθεση μας όμως. Το οκ για να συνεχίσουν να μας φυλακίζουν μέχρι το τελικό τσιπαρισμα μας ..
Αργότερα θα επιβάλουν την εθνική σύνταξη ακόμη και σε όσους δεν έχουν ένσημα για να μας ξανασώσουν, αλλά για να την πάρει κάποιος θα πρέπει να πάρει και το τσιπάκι του.

Πρώτα δημιουργούν το πρόβλημα και ύστερα μας πασάρουν την έτοιμη λύση για να τρέξουμε να την αποδεχτούμε.
Μακριά....όσο εμείς συμμετέχουμε σε όλα αυτά τόσο έχουν την συγκατάθεση μας για να προχωρούν το σχέδιο ψηφιακής υποδούλωσης μας, Του χαράγματος στον αντιχριστο.

Και σε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί απέναντι τους. Είτε ως πιστοί χριστιανοί ορθόδοξοι βλέπουμε να πραγματοποιούνται οι προφητείες των Αγίων μας για να φέρουν το ψηφιακό χάραγμα σκλαβιά. Είτε ως άνθρωποι βλέπουμε ότι μας σκλαβώνουν ψηφιακά σε μια παγκόσμια κυβέρνηση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .
Αντιστεκόμαστε και δεν συμμετέχουμε σε όλα τα παραπάνω που δεν είναι τίποτα άλλο από δολώματα για να μπούμε στην φάκα τους.Την ψηφιακή φυλακή μας.Η Παναγία μαζί μας αδέλφια.Καλή μας μετάνοια και πνευματική αντίσταση.
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΩ ΟΛΟΙ......ΟΥΟΥΟΥΣΤ..... ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ.
    ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ,....ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή