Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

22 χώρες ενώθηκαν για να σταματήσουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που τους επιβάλουν τα δυτικά έθνη.


Τον περασμένο μήνα, 22 χώρες από την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Ευρώπη αντιτάχθηκαν σε ένα ψήφισμα που προωθήθηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν, την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα δυτικά έθνη για παροχή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα παιδιά, όπως αναφέρει το Κέντρο Οικογένειας και Ανθρώπινα δικαιώματα.

Η «ολοκληρωτική σεξουαλική εκπαίδευση» που προτείνεται από το ψήφισμα διδάσκεται σε ορισμένες αφρικανικές και ασιατικές χώρες και ενθαρρύνει τα παιδιά να εμπλέκονται στη σεξουαλική ευχαρίστηση, τον αυνανισμό και τον τρανσέξουαλ.

Οι 22 χώρες που αντιτίθενται στη σεξουαλική εκπαίδευση για παιδιά είναι η Αλγερία, η Λευκορωσία, το Μπρουνέι Νταρουσαλάμ, το Καμερούν, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η Αίγυπτος, η Ερυθραία, η Αιθιοπία, η Γκάμπια, το Ιράκ, το Ιράν, η Λιβύη, το Μάλι, η Μαυριτανία, η Νιγηρία, η Συρία, η Ρωσική Ομοσπονδία, Σαουδική Αραβία, Σενεγάλη, Υεμένη, Ουγκάντα ​​ και Ζιμπάμπουε.

Το βράδυ πριν από τη διάσκεψη, ο Μολδαβός πρόεδρος, Georghe Leucă, παρουσίασε ένα τελικό προσχέδιο που υποστηρίζει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για παιδιά παρά τις αντιρρήσεις από τις 22 χώρες νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα. Το προσχέδιο περιλάμβανε μια νέα παράγραφο που υποστηρίζει την παροχή πρόσβασης σε παιδιά για άμβλωση, αντισύλληψη η ακόμη και καταστροφή της γεννετικής τους λειτουργίας (στείρωση) και άλλες υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων.

Ωστόσο, οι παραδοσιακές χώρες απώθησαν, με δεκάδες αντιπροσώπους να μιλούν ανοιχτά κατά του προτεινόμενου ψηφίσματος και να εκφράσουν «σοβαρές ανησυχίες και απογοήτευση». Μετά από ώρες συζήτησης, ο Πρέσβης της Μολδαβίας στα Ηνωμένα Έθνη αναγκάστηκε να ανακαλέσει το ψήφισμά του.

Η προώθηση των προγραμμάτων CSE από τις δυτικές χώρες αγνοεί ότι αυτά τα προγράμματα απέτυχαν παρά τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν την τελευταία δεκαετία στις ΗΠΑ για να γίνει το σεξ «ασφαλές», δήλωσε η ειδικός σεξουαλικής αγωγής Mary Anne Mosack.

«Σε μια εποχή που υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για την επιδείνωση της κατάστασης της ψυχικής υγείας των εφήβων, είναι σημαντικό να μην επιδεινώσουμε αυτήν την ανησυχητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία προωθώντας την «ολοκληρωτική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση», δήλωσε ο Mosack, πρόεδρος της Ascend.

 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου