Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Οι παγκοσμιοποιητές "έρχονται για το φαγητό σας", προειδοποιούν οι ειδικοί - Η "φυτική" τυραννία θα κυριαρχήσει στον κόσμο


Ethan Huff
 
Η επόμενη φάση της αναγκαστικής μετάβασης στην "πράσινη" ζωή περιλαμβάνει τη στέρηση της πρόσβασης των καθημερινών ανθρώπων στο κρέας και τα γαλακτοκομικά - επειδή αυτά τα τρόφιμα προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη, όπως μας λένε.

Θα τηρείτε μια "φυτική" διατροφή ανά πάσα στιγμή, αλλιώς, ήταν το μήνυμα που βγήκε από το στόμα του δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς αυτή την εβδομάδα, καθώς είπε στους κατοίκους της πόλης ότι έχουν περιθώριο μέχρι το 2030 να κόψουν το κρέας και τα γαλακτοκομικά, προκειμένου να επιτευχθούν οι νέοι στόχοι "εκπομπών" του Μεγάλου Μήλου.

Δεδομένου ότι ο Άνταμς τηρεί τη δική του "ζωή με επίκεντρο τα φυτά", θεωρεί ότι όλοι οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης - και όλοι οι άνθρωποι παντού - πρέπει να κάνουν το ίδιο προκειμένου να "δροσίσουν" τον πλανήτη και να τον εμποδίσουν να καταρρεύσει λόγω της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Μετά την ανακοίνωσή του ότι οι εκπομπές που βασίζονται στα τρόφιμα σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη θα πρέπει να μειωθούν κατά τουλάχιστον 33% μέχρι το 2030, οι ειδικοί είπαν για το ανατριχιαστικό μήνυμα του Άνταμς ότι "έρχονται για το φαγητό σας", αναφερόμενοι στην παγκοσμιοποιημένη συνωμοσία να στερήσουν από τους πληβείους το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

(Σχετικά: Παρόλο που η προπαγάνδα των φυτικών τροφών στριμώχνεται στον λαιμό των ανθρώπων, οι εταιρείες ψεύτικων τροφών όπως η Planterra κλείνουν τις επιχειρήσεις τους επειδή κανείς δεν θέλει να τρώει τα σκουπίδια τους).


Πολλές επιπλέον κοσμοπολίτικες πόλεις ενώνονται με τη Νέα Υόρκη στη σταδιακή κατάργηση του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων

Οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές, φυσικά, θα συνεχίσουν να τρώνε φιλέτο μινιόν, χαβιάρι και αίμα μωρών, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα αναγκάζεται να τρώει γρύλους, κατσαρίδες και όλα τα πράγματα που έχουν σχέση με τη σόγια.

"Πρώτα ήρθαν για την ενέργειά σας", προειδοποίησε ο Marc Morano, συγγραφέας του βιβλίου "The Great Reset: Global Elites and the Permanent Lockdown". "Μετά ήρθαν για τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητά σας, την ελευθερία μετακίνησης, τις φτηνές πτήσεις σας. Τώρα έρχονται για το φαγητό σας".

Η Νέα Υόρκη θα ήταν, φυσικά, το σημείο μηδέν για κάτι τέτοιο. Είναι, άλλωστε, ένα από τα προπύργια του μυστηριακού βαβυλωνιακού αποκρυφισμού και το μέρος όπου ζουν και κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους πολλοί παγκοσμιοποιητές.

Ο Άνταμς αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι πολλοί άλλοι δήμαρχοι από πόλεις σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί του επιδιώκοντας να μειώσουν τις εκπομπές τροφίμων των αντίστοιχων πόλεών τους κατά το ένα τρίτο μέσα στα επόμενα επτά χρόνια. Προκαλούν επίσης "τους εταίρους μας του ιδιωτικού τομέα να ενωθούν μαζί μας μειώνοντας τις εκπομπές των τροφίμων τους κατά 25% την ίδια χρονική περίοδο".

Με άλλα λόγια, ο επόμενος επταετής κύκλος Σέμιτα, ο οποίος αρχίζει φέτος, θα φέρει πραγματικά τα πάνω κάτω όσον αφορά την περιστολή των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων - τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι σχεδιάζουν να οδηγήσουν το ανθρώπινο κοπάδι σε μόνιμη σκλαβιά, συμπεριλαμβανομένης της διατροφικής σκλαβιάς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Άνταμς έχει ήδη επιβάλει τις επιλογές γεύματος με βάση τα φυτά ως τις κύριες διαθέσιμες επιλογές στα σχολεία και τα νοσοκομεία, παρόλο που σχεδόν κανείς σε αυτά τα ιδρύματα δεν συμφώνησε να κάνει κάτι τέτοιο.

"Γνωρίζουμε ήδη ότι μια φυτική διατροφή είναι καλύτερη για τη σωματική και ψυχική σας υγεία και είμαι η ζωντανή απόδειξη γι' αυτό", δήλωσε ο Άνταμς σχετικά με την απόφασή του να κάνει την αλλαγή. "Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χάρη σε αυτή τη νέα απογραφή, ανακαλύπτουμε ότι είναι καλύτερη για τον πλανήτη".

Ο Morano, ο οποίος εμφανίστηκε με τον Brian Kilmeade του Fox News Tonight, προειδοποίησε ότι ο Adams και οι όμοιοί του σχεδιάζουν να παρακολουθούν τι τρώει ο καθένας από εδώ και πέρα για να βεβαιωθούν ότι η διατροφή των ανθρώπων ευθυγραμμίζεται με τα ιδανικά των κατευθυντήριων γραμμών βαθμολόγησης για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG) που περιγράφονται από την παγκοσμιοποίηση.

"Αυτό που έρχεται στη συνέχεια είναι οι περιορισμοί", εξήγησε. "Το βλέπουμε ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο με τη δέσμευση του καθαρού μηδενός. Κυνηγούν τη γεωργία υψηλών αποδόσεων προσπαθώντας να τις καταρρίψουν".

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την παγκοσμιοποιημένη κατάληψη των τροφίμων μπορείτε να βρείτε στο Frankenfood.news.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Το θεο γιατι οι ανθρωποι ειναι σε λαθος δρομο

      Διαγραφή
  2. https://www.parapolitika.gr/politiki/article/1271042/ekloges-2023-poio-einai-to-komma-niki-pou-emfanistike-stis-dimoskopiseis-ligo-meta-to-kopsimo-tou-kommatos-kasidiari/

    ΑπάντησηΔιαγραφή