Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ



ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ


Μην απορείτε για τις πολλές και μεγάλες τραγωδίες που βρίσκουν συνεχώς τη χώρα μας. Το έγκλημα είναι διαχρονικό και διακομματικό. Πολύ περισσότερο τώρα που οι δυνάμεις του σιωνισμού έχουν την πιο δοτική ‘’κυβέρνηση’’ προς τα συμφέροντα τους αλλά και τον πιο ‘’δραστήριο’’ πρέσβη των ΗΠΑ ο οποίος είναι πίσω από όλες τις πρόσφατες αλλά και προσεχώς επερχόμενες προδοσίες και εθνικές συμφορές της πατρίδας μας.


Ο μεγάλος εσωτερικός εχθρός της χωράς μας είναι η μασονία σε όλα τα επίπεδα της, πολιτική, οικονομία, αστυνομία, στρατός, ‘’δικαιοσύνη’’, παιδεία, εκκλησία και κάθε είδους δραστηριότητα. Μια πραγματική Λερναία Ύδρα…. Ο μεγαλύτερος όμως εξωτερικός εχθρός μας είναι οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι μας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ενωση οι οποίες φυσικά και αυτές ενεργούν κάτω από τις εντολές του σιωνισμού.

Είναι άγνωστο πόσες ζωές , υλικές ζημιές και περιβαλλοντολογικές καταστροφές θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε σε αυτό τον τομέα κάποια αποδοχή βοηθείας μεταξύ άλλων και από την Ρωσία η οποία διαθέτει από τα μεγαλύτερα και πιο αποτελεσματικά πυροσβεστικά αεροσκάφη. Μελετήστε τους παρακάτω συνδέσμους :

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…



Αρνηθήκαμε δωρεάν πυροσβεστικά αεροσκάφη από τη Ρωσία
«‘Οχι» στα πυροσβεστικά της Ρωσίας, «ναι» στης Τουρκίας και… εικονική προσβολή στο Φαρμακονήσι!


Όταν οι Ρώσοι μας έστελναν γιγάντια πυροσβεστικά αεροπλάνα (photos+video)
Τώρα λοιπόν ετοιμαστείτε να ακούσετε και το δακρύβρεχτο κυβερνητικό ποίημα της πιο ηλίθιας πολιτικής μαριονέτας της μασονίας που θα έχει εγκρίνει η γνωστή πρεσβεία με τον δραστήριο ενορχηστρωτή της που μας ήρθε μετά τις ‘’επιτυχίες’’ του στην Ουκρανία. 
Και αυτό το γεγονός από μόνο του δείχνει τι σχεδιάζουν για την πατρίδα μας. Κανείς δεν μας φταίει… μόνο το κεφάλι μας. Και όσο δεν βάζουμε μυαλό τόσο όλοι αυτοί θα χορεύουν και θα χασκογελούν με τον θάνατο μας.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η εμείς η αυτοί. Η ανατροπή μπορεί να γίνει μόνο με τον ‘’κλασσικό’’ τρόπο και τα ‘’κλασσικά’’ εργαλεία. Διαφορετικά το τέλος θα είναι αργό και βασανιστικό αλλά βέβαιο…

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

----------------------------------------
Ανοιχτή Βάση Δεδομένων Αγνοούμενων Ανθρώπων
Ανοικτή Βάση Δεδομένων Αναζήτησης Αγνοουμένων από τις περιοχές Μάτι και Ραφήνα 
Τηλ. 199
 «Τριβέλι Πᾶνος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου