Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Νίκος Ἀντωνιάδης: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ ΣΕ ΔΙΩΞΗ ΑΘΩΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ...

 
 
...– ΑΡΘΡΟ 239 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β΄ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΕ ΝΟΥΛΗ !! ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ & ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ – Η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ – ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 99 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
 

Παρακολουθήσατε όλοι βήμα προς βήμα, δημοσίευση προς δημοσίευση, στοιχείο προς στοιχείο, τη στοιχειοθέτηση της κακουργηματικής κατάχρησης εξουσίας που διέπραξε σε βάρος μου ο επίορκος εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης.

Και τώρα η σειρά μου. Ό,τι ήταν να κάνει η ομάδα των επίορκων το έκανε.

Την Τρίτη θα προχωρήσω στην κατάθεση της μήνυσης εναντίον του για την κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας. Η μήνυση αυτή θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου ο οποίος θα με καλέσει για κατάθεση ως πρώτη ενέργειά του στην προκαταρκτική αυτή.

Με βάση τη μήνυση που θα καταθέσω θα υποβάλω αίτηση εξαιρέσεως εναντίον του, αν και πιστεύω ότι το λιγότερο που θα έχει να κάνει πλέον είναι να δηλώσει ο ίδιος αποχή μόνο και μόνο μετά τις (δίκαιες) δημόσιες σε βάρος του επιθέσεις μου τα τελευταία 24ωρα.

Την ίδια ώρα θα υποβάλω πειθαρχική αναφορά εναντίον του στη Γραμματεία της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου.

Εκτός του Γεωργίου Νούλη είναι ώρα να μηνύσω και τους έτερους τρεις της ομάδας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Ειρήνη Χρυσικού και Αντώνιο Ελευθεριάνο, στους οποίους θα υποβάλω αντίστοιχη πειθαρχική αναφορά.

Τέλος, θα ενημερώσω εγγράφως την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα εισαγγελικά εγκλήματα, ενώ ήδη ετοιμάζω διεθνή καταγγελία η οποία θα αποσταλεί στα αρμόδια διεθνή όργανα και στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Και φυσικά, να μη το ξεχάσω, στις 18 Δεκεμβρίου θα καταθέσω στην 31η Πταισματοδίκη και τις έγγραφες εξηγήσεις μου…

Ως εδώ ήταν.

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου