Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ελένη Παπαδοπούλου: Η κοινωνική κατοικία για νέους και γενικως για "ευάλωτους" είναι υποβάθμιση

 


Ενώ γίνεται ο κακός χαμός με την Καϊλή και τα άπλυτα των ΜΚΟ, μάλλον τα ξεπλύματα των ΜΚΟ, ο Χατζηδάκης περνά νομοσχέδιο περαιτέρω ενίσχυσης της τεμπελχανίασης που πλήττει τη νεολαία, και δη την "ευάλωτη". Έτσι αποφάσισε να σκορπίσει τα χρήματα εμάς των ηλιθίων που δουλεύουμε για τα εξής:

1. Να επιδοτήσει άτοκα ή χαμηλοτόκα δάνεια έως 200.000 ευρώ σε ζευγάρια με 10000 ευρώ εισόδημα ετησίως. Το δάνειο μπορεί να το πάρει ο νέος για σπίτι έως 150 τ.μ. και μάλιστα δεν χρειάζεται εγγυητή. Ε βέβαια. Αφού εγγυώμαστε εμείς οι ηλίθιοι, όπως εγγυηθήκαμε και τα θαλασσοδάνεια και άλλων τζαμπατζήδων, που ενώ δεν είχαν εισοδήματα πήραν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν σπίτι με αέρα κοπανιστό και μετά τα πληρώσαμε με μνημόνια. Ωραία τους μαθαίνουμε τους νέους. Πάμε παρακάτω.

2. Επειδή γύρω στα 1000 διαμερίσματα του ΕΣΤΙΑ ως φαίνεται ανήκουν στους κολλητούς εκεί μέσα - ας μην το αρνηθούν γιατί έχουμε μέχρι και τα ονόματα των στελεχών της ΝΔ που νοίκιαζαν τα χρέπια τους στο ΕΣΤΙΑ και γινόταν της μουρλοκακομοίρας - ο Χατζηδάκης θα τα κάνει κοινωνικές κατοικίες για ευαλωτους Έλληνες νέους, ήτοι γιοuftoi και πρεζόνια, και μάλιστα αναλαμβάνει με τα λεφτά μας να τους τα ανακαινίσει, γιατί οι προηγούμενοι λάθρο τα άφησαν στα μπετά. 

Εισάγει τον όρο κοινωνική κατοικία, η οποία θα υποβαθμίσει περαιτέρω τις ήδη βεβαρυμενες περιοχές και θα απλώσει τους γύφτους σαν τον τραχανά μέσα στις πόλεις. 

Ο Χατζηδάκης είναι ο υπεύθυνος του ξεπλύματος της Golden Visa και της εισβολής των Κινέζων στην αγορά ακινητων, το οποίο δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα. ΄Οχι μωρέ, εδώ δεν τα παίρνει κανένας. Μόνο στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Ο Χατζηδάκης ειναι ένας άχρηστος ο οποίος ό,τι κατεβάζει για ψήφιση είναι μία καταστροφή. 

Η κοινωνική κατοικία για νέους και γενικως για "ευάλωτους" είναι υποβάθμιση, ευνουχισμός της νεολαίας και ενίσχυση του περιθωρίου. Ο νέος να πάει να δουλέψει. Δεν θα του χαρίζεται και 200 χιλιάρικα σπίτι με δανεικά κι αγύριστα. 

Εάν ο Χατζηδάκης αγαπά τόσο πολύ τους ευάλωτους, των οποίων ζητά τις ψήφους προφανώς, να πάει να γραφτεί στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αίσχος για μία ακόμη φορά.
Και το διαφημίζουν κιόλας.
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Αν ξεκινούσαν πάλι την εργατική εστία, βλέπε εργατικές κατοικίες,
    με καθαρά κριτήρια, θα βοηθούσαν πολύ κόσμο που δεν έχει ακίνητα. Υπάρχει τρόπος να γίνουν αντικειμενικά και να δώσουν μεγάλη ανάσα στον κόσμο που είχε κρατήσεις στο μισθό του για τέτοια σημαντικά βοηθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή