Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Η προμήθεια κρέατος στις ΗΠΑ μπορεί σύντομα να είναι ευρέως μολυσμένη με πρωτεΐνες mRNA από βιοτεχνολογικά "εμβόλια"



 
Σύντομα θα υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να επιλέγετε χορτοφαγικές επιλογές διατροφής ή να προμηθεύεστε το κρέας σας από τοπικές, αξιόπιστες πηγές: τα εμβόλια mRNA πρόκειται να εφαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό σε ολόκληρη τη βιομηχανία κρέατος, με βοοειδή, κοτόπουλα, χοίρους, κατσίκες και άλλα ζώα να στοχεύουν σε τακτικές ενέσεις mRNA.

Όπως έχουμε δει με τους ανθρώπους, οι ενέσεις mRNA μπορούν:
  1. Να κυκλοφορήσουν σε ολόκληρο το σώμα και να καταλήξουν στο αίμα και τα όργανα.
  2. Να προκαλέσουν στον οργανισμό την παραγωγή τοξικών πρωτεϊνών που μπορούν να προκαλέσουν τοξικές επιδράσεις.
  3. Να φράξουν τις αρτηρίες και να καταλήξουν να σκοτώνουν ή να βλάπτουν ανθρώπους από εγκεφαλικά επεισόδια ή καρδιακές προσβολές.
  4. Να αλλοιώσουν τα χρωμοσώματα και να προκαλέσουν μόνιμες γενετικές αλλαγές στον οργανισμό.
Οι υποδερμικές βελόνες, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτές οι οδηγίες mRNA μπορούν να εισαχθούν στο ανθρώπινο σώμα. Μπορούν επίσης να καταποθούν ή να εισέλθουν μέσω της επαφής με το δέρμα. Ο απλός χειρισμός ωμού κρέατος που έχει μολυνθεί με προϊόντα mRNA είναι πιθανότατα ισοδύναμος με την έκθεση σε "αποβολή" από τους λήπτες εμβολίων. Και παρόλο που το οξύ του στομάχου πιθανότατα καταστρέφει τις αλληλουχίες mRNA, υπάρχει απορρόφηση που λαμβάνει χώρα στο στόμα, κάτω από τη γλώσσα, γι' αυτό και πολλά φάρμακα και συμπληρώματα - συμπεριλαμβανομένων των ελαίων CBD και του ψευδαργύρου - απορροφώνται συχνά καλύτερα κάτω από τη γλώσσα παρά να καταπίνονται.

Έτσι, η απλή εισαγωγή εμβολιασμένων με mRNA ζωικών προϊόντων κρέατος στο στόμα σας, εάν δεν είναι πλήρως μαγειρεμένα, μπορεί να σας εκθέσει σε ένα είδος "τροφικής αποβολής" προϊόντων mRNA που μπορούν να απορροφηθούν στο αίμα σας και να κυκλοφορήσουν σε όλο το σώμα σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πρωτεΐνες οι οποίες είναι ξένες για το ανθρώπινο σώμα.


Η Pfizer, η Bayer και άλλοι φαρμακευτικοί κολοσσοί έχουν ήδη ανακοινώσει εμβόλια mRNA για ζώα του κρέατος

Όπως αποκάλυψε ο Dr. Robert Malone σε πρόσφατο άρθρο του στο substack, οι μεγάλοι φαρμακευτικοί κολοσσοί άρχισαν να ανακοινώνουν εμβόλια mRNA για ζώα ήδη από το 2016. Από το άρθρο του: "Ο Δρ:

Bayer συνεργάζεται με την BioNTech για την ανάπτυξη εμβολίων mRNA, φαρμάκων για την υγεία των ζώων (10 Μαΐου 2016)

SEQUIVITY: Προσαρμοσμένα εμβόλια για χοίρους, χρησιμοποιώντας εμβόλια RNA (ιστοσελίδα της Merck, Ιανουάριος, 2023)

Η εξαγορά επεκτείνει και συμπληρώνει το ισχυρό χαρτοφυλάκιο εμβολίων της Merck Animal Health (δελτίο τύπου της Merck, Νοέμβριος, 2015)

Η NSW παρακολουθεί γρήγορα τα εμβόλια mRNA κατά του αφθώδους πυρετού και της νόσου του κολοβώδους δέρματος (στα βοοειδή) (κυβέρνηση της Αυστραλίας)

Συμφωνία για εμβόλιο mRNA κατά του αφθώδους πυρετού υπεγράφη μεταξύ της κυβέρνησης της NSW και της αμερικανικής εταιρείας Tiba Biotech (δελτίο τύπου της Tiba Biotech)

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κλάδος των αγροτικών ζώων πρόκειται να ξεπεραστεί από τα εμβόλια mRNA, τα οποία πιθανότατα θα σκοτώσουν έναν συγκλονιστικό αριθμό αγροτικών ζώων (και θα προωθήσουν την αυξανόμενη στειρότητα), καθώς και θα μολύνουν την προμήθεια κρέατος με τεχνουργήματα mRNA, όπως οι πρωτεΐνες spike. Σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα είδος ατζέντας "ερήμωσης των ζώων του ράντσου" για την εξάλειψη του κρέατος και την εξαναγκαστική μετακίνηση των ανθρώπων σε αλευρώδεις σκουλήκια και γρύλους (βλ. παρακάτω).

Σύντομα, αν τρώτε συμβατικά προϊόντα κρέατος, θα τρώτε τα αποτελέσματα της βιοτεχνολογικής παραγωγής από τον μαζικό "εμβολιασμό" των ζώων με mRNA.
 
Αν τρώτε κρέας, να ξέρετε από πού προέρχεται

Από εδώ και πέρα, αν επιλέξετε να φάτε κρέας, να ξέρετε από πού προέρχεται. Αν προέρχεται από εργοστασιακές μονάδες παραγωγής ζώων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα είναι μολυσμένο με βιοτεχνολογία mRNA.

Αν και αποτελεί ακόμη υπόθεση, είναι πιθανό το μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία να καταστρέψει κάποιες ευαίσθητες πρωτεΐνες που παράγονται από τη βιοτεχνολογία mRNA. Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε να τρώτε ωμά / ροζ προϊόντα κρέατος, όπως οι σπάνιες μπριζόλες. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη με βεβαιότητα ότι το μαγείρεμα καταστρέφει τις πρωτεΐνες ακίδας, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί όταν καταναλώνετε προϊόντα κρέατος από συμβατικές πηγές. (Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα αυτό και θα σας αναφέρουμε τα ευρήματά μας).

Αν τρώτε κρέας, προσπαθήστε να βρείτε τοπικούς προμηθευτές κρέατος που ακολουθούν πιο ολιστικές, φυσικές πρακτικές, όπως η αποφυγή ενέσεων mRNA για τα κοπάδια τους. Υποστηρίξτε την τοπική κτηνοτροφία και θα έχετε μια γραμμή εφοδιασμού με καθαρότερα τρόφιμα. Επιλέγετε πάντα ζώα που εκτρέφονται με μη GMO (μεταλλαγμένες καλλιέργειες), βιολογικές ζωοτροφές, αν είναι δυνατόν.
 
Ή θα μπορούσατε να τρώτε αλευρώδεις και "μπιφτέκια σκαθαριών" για να κατευνάσετε τους παγκοσμιοποιητές

Φαίνεται προφανές ότι οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν τόσο να μολύνουν την προμήθεια κρέατος όσο και να την εξαλείψουν με την πάροδο του χρόνου, αντικαθιστώντας τα ζωικά κρέατα με προνύμφες, αλευρώδεις, γρύλους και προνύμφες της μύγας του μαύρου στρατιώτη, μεταξύ άλλων πλασμάτων. Ένα άρθρο του StudyFinds.org υπογραμμίζει μια πρόσφατη μελέτη για τους αλευρόσκονες που ισχυρίζεται ότι αυτές οι αποξηραμένες προνύμφες θα αντικαταστήσουν σύντομα το κοτόπουλο στα chicken nuggets.

Δεν μοιάζει με ένα νόστιμο γεύμα; Σύντομα, αυτό θα προσφέρεται στις εξαθλιωμένες μάζες ως πηγή πρωτεΐνης:
 

Εν τω μεταξύ, χωρίς αμφιβολία, οι παγκοσμιοποιητές θα απολαμβάνουν παϊδάκια στα ιδιωτικά τους τζετ, ενώ θα τσιμπολογούν βιολογικές σαλάτες χωρίς GMO, επειδή γνωρίζουν ότι η καθαρή τροφή προάγει τη μακροζωία.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

1 σχόλιο:

  1. Ερχεται η εποχη που ελεγαν οι Πατερες : Θα υπαρχουν πολλα προιοντα , αλλα δεν θα μπορειτε να φατε τιποτα! Οι εμβολιολαγνοι φυσικα δεν θα εχουν προβλημα θα τα τρωνε ολα κανονικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή