Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ. Μέρος ΔΕΥΤΕΡΟ - Το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα

Το πρώτο μέρος ΕΔΩ 
 
Kelleigh Nelson
 
"Η επιδίωξη των Ροκφέλερ και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια μονοκοσμική κυβέρνηση που θα συνδυάζει τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω από την ίδια σκηνή, όλα υπό τον έλεγχό τους..... Εννοώ συνωμοσία; Ναι, εννοώ. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει μια τέτοια συνωμοσία, διεθνής σε έκταση, με σχεδιασμό γενεών και απίστευτα κακή πρόθεση". -Ο βουλευτής Larry P. McDonald, 1976, που φέρεται να σκοτώθηκε στο 747 της Korean Airlines, που υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε από τους Σοβιετικούς

Ο κομμουνισμός είναι η τελική λογική της απανθρωποποίησης του ανθρώπου. Ο βιομηχανικός πολιτισμός του δυτικού κόσμου δεν έχει καμία πρόθεση να καταστρέψει την ελευθερία του ανθρώπου ή να αρνηθεί την προσωπικότητά του. Αλλά ο κομμουνισμός το κάνει. Αρνούμενος τον Θεό, υποβιβάζει τον άνθρωπο σε ρομπότ.  -Αρχιεπίσκοπος Fulton J. Sheen

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια τελική, ολομέτωπη μάχη μεταξύ του κομμουνιστικού αθεϊσμού και του Χριστιανισμού. Οι σύγχρονοι πρωταθλητές του κομμουνισμού έχουν επιλέξει αυτή τη στιγμή, και κυρίες και κύριοι, οι μάρκες έχουν πέσει, πραγματικά έχουν πέσει.  -Τζόζεφ Μακάρθι, γερουσιαστής των ΗΠΑ και κομμουνιστής κυνηγός, 1950

Όταν ο δρόμος φαίνεται δύσβατος μπροστά σας, θυμηθείτε τον Άνθρωπο από πάνω και τη λέξη, Ελπίδα.  Κρατηθείτε και από τις δύο και αντέξτε.  -Τζον Γουέιν
 
Πριν από μερικούς μήνες, πήγα σε μια νέα φυσικοθεραπεύτρια και ρώτησα στο τέλος της πρώτης συνεδρίας γιατί αυτή και όλοι οι άλλοι θεραπευτές ήταν μασκαρεμένοι. Είπε ότι κυκλοφορούσαν η γρίπη, το Covid και ο RSV. Της είπα ότι υπάρχουν μελέτες για μάσκες εδώ και 45 χρόνια, μία μάλιστα που ολοκληρώθηκε από το Στάνφορντ το 2020, οι οποίες δηλώνουν ότι είναι άχρηστες και στην πραγματικότητα επιβλαβείς. Μου είπε: "Ωχ, όχι, στο Knoxville είχαμε πτώση του C-19 όταν αναγκαστήκαμε να φοράμε μάσκες και έχω κάνει πέντε εμβόλια C-19".

Σηκώθηκα από το τραπέζι και της είπα: "Τότε δεν θα ξαναγυρίσω, γιατί η βλακεία σας μπορεί πραγματικά να μου κάνει κακό". Ξέχασα να ακυρώσω το επόμενο ραντεβού και πριν το κάνω, με πήρε τηλέφωνο η γραμματέας και μου είπε ότι ο PT μου ήταν άρρωστος. Είπα, "Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη", και ακύρωσα όλα τα ραντεβού.

Αυτή είναι η κατάσταση του ιατρικού βιομηχανικού μας συγκροτήματος σήμερα. Απόλυτη συμμόρφωση!

Ο εχθρός
 
Ο κόσμος χωρίζεται σε δύο μέρη, τον κομμουνιστικό κόσμο και τον μη κομμουνιστικό κόσμο.  Ο μη κομμουνιστικός κόσμος είναι ο στόχος.  Οι κομμουνιστικές ιδεολογίες είναι εντελώς αντίθετες με εκείνες του ιουδαιοχριστιανικού μας πολιτισμού.  Με το σύνθημά τους, "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", οι κομμουνιστές εκλογικεύουν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό συνείδησης, κάθε απάνθρωπη και διεστραμμένη πράξη σκληρότητας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Σύνδεσμος.

Το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα διοικείται τώρα από τους παγκοσμιοποιημένους υποστηρικτές του αποπληθυσμού και της ευγονικής, δηλαδή από τα Ηνωμένα Έθνη, τον Schwab, τον Harari, τον Gates, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το FDA, το CDC, το NIH και άλλους. Είναι αποφασισμένοι να ελέγξουν ολόκληρο τον πληθυσμό του κόσμου, ή ό,τι θα απομείνει από αυτόν, αφού η πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα έχει πεθάνει από τις θανατηφόρες πρωτεΐνες τους mRNA Spike.

Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε μια μάχη με τους εχθρούς της Αμερικής, και όμως πρέπει.  Σε μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου, ξέρουμε ότι η παράδοση είναι θάνατος.  Αν δεν πολεμήσεις το ρεύμα του ωκεανού, πνίγεσαι.  Αν σταματήσεις να τρέχεις από τη φωτιά, πεθαίνεις.  Αν δεν πολεμήσεις τους κακούς, διαλύεσαι.

Λοιπόν, τι θα γίνει Αμερική;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζεις γονατιστός.
 
Πρώτον, τα καλά νέα
 
Οι δικηγόροι του Δικτύου Δράσης για την Ενημερωμένη Συναίνεση (ICAN) κέρδισαν θρησκευτική απαλλαγή από τον εμβολιασμό στο Μισισιπή για τα παιδιά των σχολείων.  Το ICAN εξασφάλισε μια ιστορική και κρίσιμη νίκη με μια απόφαση από την έδρα μετά από μια αποδεικτική ακρόαση, όπου ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ότι η Πρώτη Τροποποίηση απαιτεί, μέχρι τις 15 Ιουλίου 2023, η Πολιτεία του Μισισιπή να παρέχει στους κατοίκους της μια θρησκευτική εξαίρεση για τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς ένα ή περισσότερα εμβόλια που επιβάλλει η Πολιτεία!

Όπως αναφέρθηκε αρχικά στις 20 Δεκεμβρίου 2021, η νομική ομάδα της ICAN, με επικεφαλής τον Aaron Siri, επικράτησε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο, ακυρώνοντας την εντολή του Σαν Ντιέγκο για τα σχολικά εμβόλια Covid-19.

Ο Aaron Siri ήταν αυτός που άσκησε αγωγή κατά του FDA για τη δημοσιοποίηση των ενδιάμεσων εγγράφων που δημιούργησε η Pfizer στο πλαίσιο της εξάπλωσης των ενέσεων mRNA.  Τα έγγραφα αυτά έδειχναν τι συνέβαινε στους ανθρώπους όταν τους γινόταν η ένεση.  Ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεση ζήτησε από τον FDA να κρατήσει τα έγγραφα κρυφά για 75 χρόνια.  Ο δικαστής είπε όχι και τα έγγραφα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αυτά τα έγγραφα της Pfizer περιέχουν αποδείξεις για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.  Τα έγγραφα απέδειξαν ότι τα "εμβόλια" ήταν αποτυχημένα και ότι η τρίτη μεγαλύτερη παρενέργεια της αποτυχίας των εμβολίων είναι το COVID.

Τον Ιανουάριο του 2023, η ICAN, μέσω των δικηγόρων της, έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) ζητώντας εξηγήσεις για την ανεξήγητη απόφασή της να διευρύνει τις παραμέτρους της υγείας της καρδιάς των πιλότων.
 
Η ICAN θα χρηματοδοτήσει τώρα κάθε νομική αμφισβήτηση κάθε πολιτείας που επιβάλλει στους μαθητές της να λαμβάνουν το εμβόλιο COVID-19 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή υπερασπιζόμενη τα πολιτικά σας δικαιώματα!

Με το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα να υποστηρίζει τα εμβόλια mRNA για όλα τα γουρούνια, τα βοοειδή και τα κοτόπουλα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να καλλιεργήσετε τα δικά σας λαχανικά και να τα κονσερβοποιήσετε.  Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα μέρη για να αγοράσετε κρέας που είναι απαλλαγμένο από αυξητικές ορμόνες, αντιβιοτικά και ενέσεις mRNA.

Το Alderspring Ranch διαθέτει μια ποικιλία από αγνό υγιεινό βοδινό, χοιρινό και αρνίσιο κρέας χωρίς τις αρνητικές προσθήκες.  Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους, καθώς έχουν εβδομαδιαίες προσφορές.

Το Riverbend Ranch της Melaleuca είναι μια άλλη πηγή για εξαιρετικό βοδινό κρέας.  Εγγραφείτε στο Melaleuca.com.

Οι ενέσεις C-19 περιέχουν Spike Proteins (SP), mRNA και λιπιδικά νανοσωματίδια καλυμμένα με πολυαιθυλενογλυκόλη, η οποία είναι προϊόν πετρελαίου.  Κανένα από αυτά τα περιεχόμενα δεν είναι καλό για το ανθρώπινο σώμα.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί εργάζονται για να σώσουν όσους πήραν οποιονδήποτε αριθμό από αυτές τις ενέσεις.

Υπάρχει ελπίδα.

Για να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από αυτό το κακό, επισκεφθείτε το FLCCC.net και κάντε κλικ στην επιλογή Πρωτόκολλα θεραπείας και στη συνέχεια στο I-Recover, Post Vaccine Treatment.

Η σελίδα Substack του Dr. Peter McCullough δείχνει ότι η Nattokinase εξαλείφει το SP.  Πουλάει τη Ναττοκινάση μέσω της "The Wellness Company", αλλά μπορεί επίσης να αγοραστεί στο διαδίκτυο.  Η απαιτούμενη δοσολογία είναι 2000 FU, και με 30,00 δολάρια αγοράζονται 270 κάψουλες.
 
Η Naomi Wolf στο Hillsdale
 
Στην ομιλία της στο Hillsdale College, η Naomi Wolf αποκάλυψε τα έγγραφα της Pfizer για τα οποία ο Aaron Siri συνέβαλε καθοριστικά στη δημοσιοποίηση τους.  Τόσο ο FDA όσο και η Pfizer γνώριζαν τους κινδύνους των ενέσεων πριν από τη δημοσιοποίηση των εγγράφων τους στο κοινό.

Η Naomi δήλωσε: "Δεν είναι καν οι θάνατοι, δεν είναι καν οι αναπηρίες, αλλά στο κέντρο αυτών των εγγράφων, υπάρχει κυριολεκτικά ένα πείραμα τύπου Mengele σε μεγάλη κλίμακα πάνω στην ανθρώπινη αναπαραγωγή.  Ήταν ένα πείραμα 360 μοιρών για το πώς να διαταράξουμε και να βλάψουμε την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

"Στις γυναίκες είπαν να μην μείνουν έγκυες, αλλά από τις 270 γυναίκες που έμειναν έγκυες, η Pfizer έχασε 234 από τα αρχεία που έπρεπε να κρατήσει, κάτι που είναι παράνομο.  Από τις 36 γυναίκες που έμειναν, πάνω από το 80% από αυτές έχασαν τα μωρά τους με αυτόματη έκτρωση ή αποβολή".

Η Naomi Wolf εξήγησε: "Πρόκειται για βιολογικό όπλο και δεχόμαστε επίθεση".

Αλλά περιμένετε!  Μαντέψτε ποιος βοήθησε στην παρασκευή αυτών των δισεκατομμυρίων φιαλιδίων με το δηλητήριο που εγχύθηκε σε ανθρώπους από δύο μηνών μέχρι τους 90χρονους ασθενείς του γηροκομείου;

Μια γερμανική εταιρεία έφτιαξε τις ενέσεις της Pfizer, αλλά αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια.
 
Η Naomi είπε στο ακροατήριό της στο Hillsdale: "Η Pfizer είναι μια γερμανοκινεζική εταιρεία και η θυγατρική της, η BioNTech, την οποία αγόρασε ακριβώς πριν από την πανδημία, είναι μια γερμανοκινεζική εταιρεία.  Η BioNTech υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας (MOU) με τη φαρμακευτική εταιρεία Fosun το 2021.  Η Fosun Pharma ανήκει εξ ολοκλήρου στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Κίνα.  Κάθε εταιρεία στην Κίνα διοικείται από το ΚΚΚ και λογοδοτεί σε αυτό.  Έτσι, είναι ανοησία για τον Δρ Fauci να πιστεύει ότι το Wuhan είναι ένα μάτσο ανεξάρτητων επιστημόνων που τρέχουν και κάνουν ωραία πράγματα για την Αμερική.  Διοικούνται από το ΚΚΚ και τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της Κίνας.

"Η Fosun Pharma, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος είναι ανώτερος αξιωματούχος του ΚΚΚ, δεν υπέγραψε απλώς ένα μνημόνιο συνεργασίας με την BioNTech.  Αλλά το 2021, αν κοιτάξετε την κατάθεση της SEC, η οποία είναι η κατάθεση του χρηματιστηρίου μας για την BioNTech, δείχνει μια 100% ολοκληρωμένη μεταφορά τεχνολογίας της τεχνολογίας, της πνευματικής ιδιοκτησίας, από την BioNTech στην Κίνα.  Αυτή τη στιγμή, το 2023, αν πάρετε μια ένεση της Pfizer, παίρνετε μια ένεση της οποίας η IP (Μια IP μπορεί να σημαίνει τη φόρμουλα που χρησιμοποιούν- μπορεί να σημαίνει τα δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση της- μπορεί να σημαίνει τη διαδικασία παραγωγής- ή οτιδήποτε από αυτά), όλα αυτά ανήκουν τώρα στην Κίνα όταν μπαίνουν στο αμερικανικό σας σώμα".

Στην πολύωρη ομιλία της περιλαμβανόταν και η δήλωσή της σχετικά με την αποβολή.  Είπε: "Στα έγγραφα της Pfizer, η Pfizer όρισε ως έκθεση στο εμβόλιο την επαφή με το δέρμα, την εισπνοή και τη σεξουαλική επαφή ειδικά κατά τη σύλληψη".

Τα μωρά που γεννιούνται από εμβολιασμένες μητέρες παρουσιάζουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες.

Ολόκληρη η ομιλία της είναι εξαιρετική- παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να την παρακολουθήσετε.
 
Ψεύτικοι ποιμένες
 
Με σκανδάλισε το γεγονός ότι ο Φράνκλιν Γκράχαμ είπε στους ανθρώπους: "Αν ο Ιησούς ήταν εδώ, θα υποστήριζε το "εμβόλιο" του COVID".  Αμφιβάλλω πολύ γι' αυτό, αλλά τι συνέβη στον Γκράχαμ αφού έκανε τα εμβόλια;  Κατέληξε με περικαρδίτιδα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην Κλινική Μάγιο.

Η Συνέλευση των Βαπτιστών του Νότου προτρέπει σε επέκταση των νόμων περί κόκκινης σημαίας.  Υποθέτω ότι δεν διαβάζουν τη Βίβλο τους.

Το Walter Reed ακύρωσε ξαφνικά την ποιμαντική φροντίδα των στρατιωτών για τους καθολικούς και αντικατέστησε τους ιερείς με ξύπνιους κοσμικούς.

Πολλοί προαναγγέλλουν τα εμβόλια C-19 από τους άμβωνες και τις ιστοσελίδες τους, λέγοντας στους ανθρώπους να βεβαιωθούν ότι είναι "εμβολιασμένοι".

Άλλοι σιωπούν για το κακό που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
 
Το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα
 
Τον Φεβρουάριο του 2022, έγραψα ένα άρθρο για τον Dr. Richard Day και την ομιλία του το 1969 σε ένα ακροατήριο ιατρών.  Ο Day πιθανότατα συμμετείχε στα πρώιμα σχέδια για την καταστροφή της υγειονομικής περίθαλψης της Αμερικής.  Είπε στο ακροατήριό του ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν σημειώσεις ή να μαγνητοσκοπήσουν την ομιλία, αλλά ο Δρ Λόρενς Ντάνεγκαν πήγε σπίτι του και κατέγραψε ό,τι μπορούσε να θυμηθεί.  Δύο από τις τρεις κασέτες του απομαγνητοφωνήθηκαν.  Τα σχέδιά τους για την υγειονομική περίθαλψη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.  Παρακαλούμε διαβάστε τους ιατρικούς στόχους που απαριθμεί ο Δρ Ντέι στο παραπάνω συνδεδεμένο άρθρο.  Είναι συγκλονιστικοί.

Συμμετείχε η CIA στο σχεδιασμό αυτής της πανδημίας;  Ναι!  Το βιβλίο του Robert F. Kennedy, Jr., The Real Anthony Fauci, αναφέρει ότι υπήρξαν πάνω από 20 προσομοιώσεις "πανδημίας" που ξεκίνησαν το 2000, και ο Bill Gates, ο Anthony Fauci και η CIA συμμετείχαν σε κάθε μία από αυτές. "Η CIA έγραψε το σενάριο, υψηλόβαθμα στελέχη της CIA συμμετείχαν σε κάθε μία από αυτές τις προσομοιώσεις πανδημίας".

Ας το παραδεχτούμε!  Ολόκληρη η κυβέρνησή μας συμμετείχε στην απάτη του COVID, συμπεριλαμβανομένης της ευγονικής, της αποανάπτυξης, της προπαγάνδας και της προώθησης αυτών των τοξικών ενέσεων από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Μας είπαν ψέματα για τον αριθμό των θανάτων από το COVID;  Ναι!  Μήπως οι εξετάσεις γίνονταν με πολύ υψηλούς κύκλους για να δείξουν σκόπιμα ψευδώς θετικά αποτελέσματα; Ναι!  Θα μπορούσε κάποιος να μεταδώσει τον ιό αν ήταν ασυμπτωματικός; Όχι!  Ήταν έγκυρη η κοινωνική αποστασιοποίηση;  Όχι!  Οι μάσκες ήταν ωφέλιμες; Όχι! Ήταν το κλείδωμα αποτελεσματικό στην αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού;  Όχι!

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές ισχυρίζονται τώρα ότι η μακροχρόνια COVID προκαλείται από τη χρήση μάσκας.

Ο αντιπρόσωπος Thomas Massie (R-KY) δημοσίευσε έγγραφα που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι γιατροί πρωτοβάθμιας περίθαλψης και οικογενειακής ιατρικής και άλλοι δωροδοκήθηκαν για να συστήσουν εμβολιασμούς για το COVID-19 στους ασθενείς τους.

Έχουν τα πρωτόκολλα της AMA, του CDC, του FDA, του NIH σώσει ασθενείς;  Με τίποτα! Οι αντιφρονούντες γιατροί, επιστήμονες και εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης γνωρίζουν ότι υπήρχαν επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα (φθηνά και διαθέσιμα) που θα μπορούσαν να έχουν σώσει έως και το 86% αυτών που χάθηκαν.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τον Οκτώβριο του 2019, έλαβε χώρα η άσκηση προσομοίωσης πανδημίας EVENT 201, η οποία φιλοξενήθηκε από το Κέντρο Δημόσιας Ασφάλειας του Johns Hopkins, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε.

Ένα εκατομμύριο Αμερικανοί πέθαναν εξαιτίας των νοσοκομειακών πρωτοκόλλων για το COVID, και τώρα πεθαίνουν περισσότεροι από τις ενέσεις C-19 της Big Pharma.

Ψέματα, ψέματα και ακόμα περισσότερα ψέματα.

Τώρα θέλουν να μάθουν ποιος δεν συμμορφώθηκε με την προπαγάνδα τους.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το National File ανέφερε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρακολουθεί τους ανεμβολίαστους ή μερικώς εμβολιασμένους με έναν ειδικό κωδικό ασφάλισης που καταχωρείται στον ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο.

Σκεφτήκατε ποτέ να πείτε ψέματα στους γιατρούς σας;
 
Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ
 
Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί χρόνια πριν από την "αύξηση της λειτουργικότητας" από το Υπουργείο Άμυνας μας, το οποίο αποφάσισε ότι έπρεπε να συνεργαστούμε με τους Κινέζους για τα βιολογικά όπλα.

Η Sasha Latypova, η οποία εργάστηκε για φαρμακευτικές εταιρείες για πάνω από 25 χρόνια, αποκάλυψε την εμπλοκή του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) στον τριετή εφιάλτη του Sars-coV-2.  Αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Άμυνας είναι ο κύριος παίκτης στην οπλοποίηση των εμβολίων της Γουχάν, λέγοντας ότι βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για την παραποίηση των κλινικών δοκιμών.

Αλλά δεν ήταν μόνο το υπουργείο Άμυνας.  Η Latypova είπε ότι η Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) δίνει διάφορες επιχορηγήσεις και συμβάσεις για την ανάπτυξη τέτοιου είδους πραγμάτων. "Έτσι, αυτές οι συμβάσεις είναι όλες με το Υπουργείο Άμυνας και το BARDA καθώς και με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS). Στην πραγματικότητα συγχωνεύονται στον ίδιο οργανισμό και αναφέρονται στον εκτελεστικό κλάδο της κυβέρνησης".

Σε μια εξαιρετική συνέντευξη στη Maria Zeee, η Latypova συνεχίζει να μιλάει για τις βρώμικες συνθήκες παραγωγής των εργοστασίων που παρήγαγαν τις ενέσεις C-19 και για το πώς ένας ελεγκτής δοκιμών εμβολίων απολύθηκε αφού κατήγγειλε απάτη σε κλινικές δοκιμές στον FDA.  Πιστέψτε με άνθρωποι, ο FDA είναι εδώ και καιρό εχθρός του αμερικανικού λαού.
 
Συμπέρασμα
 
Ο ερευνητής δημοσιογράφος Leo Hohmann έγραψε ότι η Γερουσία των ΗΠΑ κήρυξε την υπόθεση κλειστή σχετικά με την προέλευση του C-19, ξεπλένοντας κυριολεκτικά το έγκλημα του αιώνα.  Ο Hohmann γράφει: "Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, που ερευνά τον εαυτό της, αποκρύπτει ζωτικής σημασίας πληροφορίες από το αμερικανικό κοινό".

Αυτό που έκανε η κυβέρνησή μας ήταν να ενώσει τις δυνάμεις της με το ΚΚΚ για να ερημώσει και να σακατέψει την Αμερική, καθιστώντας την πιθανώς ώριμη για την κινεζική εισβολή.

Αυτό είναι προδοσία και δολοφονία.

Το τελευταίο μέρος αυτής της τριλογίας αφορά την ιατρική διαστροφή.

 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου