Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ. Μέρος πρώτο - ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΣ


Kelleigh Nelson
 
Ο τρόπος για να συντρίψεις την αστική τάξη είναι να την αλέσεις ανάμεσα στις μυλόπετρες της φορολογίας και του πληθωρισμού. Βλαντιμίρ Λένιν

Ο κομμουνισμός δεν έχει έρθει ποτέ στην εξουσία σε μια χώρα που δεν διαταράχθηκε από πόλεμο ή διαφθορά ή και τα δύο. Πρόεδρος Τζον Κένεντι

Για εμάς στη Ρωσία, ο κομμουνισμός είναι ένα νεκρό σκυλί, ενώ για πολλούς ανθρώπους στη Δύση είναι ακόμα ένα ζωντανό λιοντάρι. Αλεξάντρ Σολζενίτσιν

Ο καθένας μπορεί να αποκαλείται "σύντροφος", αλλά μερικοί σύντροφοι έχουν τη δύναμη της ζωής και του θανάτου πάνω σε άλλους συντρόφους. Thomas Sowell, 1930 -, Αμερικανός πολιτικός στοχαστής '


Το 1952, καθώς ο John F. Kennedy έκανε προεκλογική εκστρατεία για τη Γερουσία, μίλησε στο τμήμα της Μασαχουσέτης της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Εργασίας.  Επικεντρώθηκε στην επέκταση του κομμουνισμού και στην προτεραιότητα της ανάσχεσης. Ο μελλοντικός γερουσιαστής αναφέρθηκε στην κομμουνιστική απειλή ως "έναν εχθρό, ισχυρό, αδυσώπητο και αμείλικτο που επιδιώκει να κυριαρχήσει στον κόσμο με ανατροπή και συνωμοσία".

Υποστήριξε ότι "όλα τα προβλήματα επισκιάζονται από την ανάγκη της Δύσης να διατηρήσει έναντι των κομμουνιστών μια ισορροπία ισχύος". Επισήμανε επίσης ότι η ανάσχεση ήταν απαραίτητη όχι μόνο για τη στρατιωτική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και λόγω της απειλής που αποτελούσε ο κομμουνισμός σε "πολιτικούς και οικονομικούς" τομείς.

Ακολουθεί η πλήρης απομαγνητοφώνηση αυτής της καταπληκτικής ομιλίας.

Μπορείτε να φανταστείτε οποιοδήποτε πρόσωπο που θέτει υποψηφιότητα για αξίωμα, ή για το θέμα αυτό, οποιονδήποτε στο Κογκρέσο να εκφωνεί μια τέτοια ομιλία σήμερα; Ο βουλευτής Λάρι ΜακΝτόναλντ ήταν ο τελευταίος Δημοκρατικός που μίλησε με λόγια ελευθερίας. Ήταν ο πρόεδρος του John Birch Society.

Όπως είπε ο Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: "Το απλό βήμα ενός θαρραλέου ατόμου είναι να μη συμμετέχει στο ψέμα. Μια λέξη αλήθειας υπερτερεί του κόσμου". Μην συμμορφώνεστε!

Συγκρίνετε την προεκλογική ομιλία του Τζον Κένεντι στη Γερουσία με τις ομιλίες των μελών του Δημοκρατικού Κόμματος σήμερα.
 
Η κομμουνιστική διείσδυση της Αμερικής
 
Η αργή καταστροφή ενός κάποτε όμορφου και ακμάζοντος λαού βρίσκεται στα σκαριά από τότε που οι πρώτοι σοσιαλιστές έφτασαν στην Αμερική το 1824. Ο Ρόμπερτ Όουεν δημιούργησε την Ουτοπική Σοσιαλιστική Εταιρεία του Νιου Χάρμονι της Ιντιάνα το 1825. Δοκίμασε μερικά από τα γραπτά και τις ομιλίες του τόσο στη Σκωτία όσο και στην Ιντιάνα και τα πειράματά του άσκησαν μεγάλη επιρροή στον Μαρξ, τον Ένγκελς και άλλους σοσιαλιστές και κομμουνιστές της εποχής εκείνης και αργότερα. Αυτό οδήγησε στο να αναφερθεί ο Όουεν στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο και θα οδηγούσε στη δημιουργία άλλων ουτοπικών εταιρειών σε όλη τη χώρα.

Η επιρροή του Ρόμπερτ Όουεν έφτασε σε βασικά μέλη της κοινωνίας. Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 1825, ο Όουεν έδωσε δύο ομιλίες στο Κογκρέσο, όταν ήταν παρόντες προσωπικότητες όπως ο Τζον Άνταμς, ο Τόμας Τζέφερσον, ο Τζέιμς Μάντισον, ο Τζέιμς Μονρόε, ο Τζον Κουίνσι Άνταμς και άλλοι. Δεν θα θέλατε να μάθετε τι σκέφτονταν οι πρώτοι πρόεδροι και ιδρυτές μας για τις ομιλίες του Όουεν!

Το 1848 κατακλυστήκαμε από μετανάστες από τη Γερμανία, πολλοί από τους οποίους ήταν μαρξιστές, των οποίων ο σοσιαλισμός είχε αποτύχει στη Γερμανία. Μέχρι το 1861, υπήρχαν 13 υψηλόβαθμοι μαρξιστές αξιωματικοί στον στρατό της Ένωσης. Αυτό είναι τεκμηριωμένο.

Μέχρι τη δεκαετία του 1930, οι κομμουνιστές είχαν διεισδύσει στα σχολεία μας (The Turning of the Tides των πρώην βουλευτών Paul Shafer και John Howland Snow). Οι δάσκαλοι διδάσκονταν πώς να διδάσκουν διακριτικά τον μαρξισμό. Τα συνδικάτα των δασκάλων ξεκίνησαν ήδη από το 1916.

Από το 1950 έως το 1954, το κοινό ειδοποιήθηκε για τον αυξανόμενο κομμουνισμό σε όλα τα τμήματα της κυβέρνησής μας και ήταν ήδη αργά στο παιχνίδι. Ο γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθι προσπάθησε να σώσει τη χώρα, αλλά καταστράφηκε ο ίδιος και η φήμη του σπιλώθηκε με ψέματα.

Τώρα, η κομμουνιστική Κίνα κατέχει σχεδόν όλη την Αμερική, τη γη, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, τις τράπεζες, τα περισσότερα τμήματα της κυβέρνησης και βεβαίως τον στρατό, ειδικά τον πρόεδρο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Μαρκ Μίλεϊ, ο οποίος δύο φορές δεν υπάκουσε στις εντολές των αρχηγών. Πρώτα η προδοτική πράξη με την Κίνα όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος και η πρόσφατη άρνησή του να καταρρίψει το κόκκινο κινεζικό κατασκοπευτικό αερόστατο όταν ο Μπάιντεν διέταξε να το καταρρίψουν.

Οι πόρτες της χώρας μας είναι πλέον ανοιχτές, όχι για όσους έχουν ικανότητες να αυξήσουν το μεγαλείο της Αμερικής, αλλά για τα κατακάθια του υποκόσμου, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι άνδρες, μέλη συμμοριών, έμποροι ναρκωτικών, διακινητές παιδιών και άλλοι. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει στην Αμερική από τότε που ανέλαβε ο Μπάιντεν.

Είμαστε ιδιοκτησία των εχθρών της ελευθερίας και δεν μπορώ να βάλω τους συμπολίτες μου να τηλεφωνήσουν και να γράψουν στους συνωμοτικούς, πεινασμένους για χρήμα και εξουσία μπάσταρδους στην Ουάσιγκτον ούτε στα πολιτειακά νομοθετικά σώματα και να τους πουν τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε. Μόνο μια χούφτα ανθρώπων θα αφήσουν τη φωνή τους να ακουστεί.

Έχουμε ακούσει κανέναν πολιτικό να εκθέτει τα προφανή δεινά της Μεγάλης Επαναφοράς του Κλάους Σβαμπ, του Γιουβάλ Χαράρι και των Ηνωμένων Εθνών; Αυτές είναι οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις των οποίων τα σχέδια είναι να μειώσουν τον πληθυσμό σε δουλοπάροικους και σκλάβους.

Είναι οι νέοι κομμουνιστές αφέντες των σκλάβων.

Θα ξυπνήσουν έστω και όταν τους φορτώσουν στα βαγόνια;

Αυτό επαφίεται στους ανθρώπους.
 
Απομάκρυνση της ψωμιέρας της Αμερικής
 
Το να πούμε ότι η ψωμιέρα της Αμερικής μειώνεται θα ήταν μια υποτίμηση.

Μια γαλακτοπαραγωγική φάρμα στο Τέξας καταστράφηκε ολοσχερώς σε μια μεγάλη έκρηξη και 18.000 βοοειδή είναι νεκρά. Η βιομηχανία βοοειδών των ΗΠΑ βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1962.

Οι εγκαταστάσεις βοοειδών εκρήγνυνται παντού. Ένα άρθρο στο To the Point News από τον Mike Ryan εξηγεί τι συμβαίνει. Αν δεν σας έρχεται, γίνετε μέλος, καθώς ο Dr. Jack Wheeler και ο Mike Ryan σκοράρουν σταθερά με πολύτιμες πληροφορίες.

Η Μπελ Κάρτερ σε ρεπορτάζ για το Natural News μας λέει ότι σχεδόν δύο στις δέκα αγελάδες στις οποίες γίνεται ένεση με mRNA πεθαίνουν αμέσως. Για να κρατήσουν οι Αυστραλοί αγρότες/κτηνοτρόφοι τα βοοειδή τους και να μην βγουν εκτός επιχείρησης, η κυβέρνηση επιβάλλει τις ενέσεις mRNA που περιέχουν πρωτεΐνη spike σε όλα τα βοοειδή. Ο Dylan Eleven αναφέρει για το Principia-Scientific ότι από ένα κοπάδι 200 αγελάδων, 35 αγελάδες πέθαναν από τις ενέσεις mRNA.

Υπήρξαν πάνω από 100 πυρκαγιές σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων τα τελευταία δύο χρόνια. Πάρα πολλές για να είναι τυχαίες, αν και υπάρχουν περίπου 5300 πυρκαγιές σε εργοστάσια επεξεργασίας κάθε χρόνο, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσες από αυτές επεξεργάζονται τρόφιμα.

Ο δικηγόρος Thomas Renz ανέφερε ότι οι λομπίστες των Ενώσεων Κτηνοτρόφων και Χοιρινών σε διάφορες πολιτείες επιβεβαίωσαν ότι θα χρησιμοποιούν εμβόλια mRNA σε χοίρους και αγελάδες από τον Απρίλιο του 2023. Ο Renz δηλώνει: "Κανείς δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό, αλλά όλοι μας αντιμετωπίζουμε ενδεχομένως τον κίνδυνο να γίνουμε #πέθανε ξαφνικά, αν δεν το σταματήσουμε αυτό".

Από το 2018, οι παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν προσαρμοσμένα "εμβόλια" με βάση το mRNA στα κοπάδια τους και αυτό έχει περάσει εντελώς απαρατήρητο.

Το άρθρο του Dr. Joseph Mercola για την Υπεράσπιση της Υγείας των Παιδιών είναι απαραίτητο ανάγνωσμα. Ο ίδιος γράφει:
 
Όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της Merck για την υγεία των ζώων:
"Μια επαναστατική πλατφόρμα εμβολίων για χοίρους, το SEQUIVITY αξιοποιεί την τεχνολογία σωματιδίων RNA για τη δημιουργία εξατομικευμένων συνταγογραφούμενων εμβολίων κατά στελεχών του ιού της γρίπης Α στους χοίρους, του ιού των χοίρων (PCV), του ροταϊού και όχι μόνο. Υποστηρίζεται από ένα εξελιγμένο ταμπλό γεμάτο με ολοκληρωμένα δεδομένα και πληροφορίες ...

"Το πρώτο εμβόλιο για ζώα με βάση το RNA, ένα εμβόλιο RNA για τη γρίπη των χοίρων (H3N2), έλαβε άδεια κυκλοφορίας πριν από μια δεκαετία, το 2012, και αναπτύχθηκε από την Harris vaccines. Η εταιρεία ακολούθησε με ένα εμβόλιο mRNA για τη γρίπη των πτηνών το 2015. Η Harris vaccines εξαγοράστηκε από την Merck Animal Health αργότερα το ίδιο έτος".
Σωστά, και υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι η κατανάλωση κρέατος από ένα ζώο στο οποίο έχουν γίνει όλες αυτές οι ενέσεις δεν θα βλάψει τον ανθρώπινο πληθυσμό;! Μάλλον είναι καλή ιδέα να κάνουμε όπως κάνουν οι Εβραίοι αδελφοί μας και να αποφεύγουμε το χοιρινό σε όλες του τις μορφές. Όχι άλλο μπέικον!

Ο Dr. Peter McCullough σας λέει να κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα στο τελευταίο του άρθρο στο Substack, Novel Vaccine Technologies in Veterinary Medicine: A Herald to Human Medicine Vaccines (Νέες τεχνολογίες εμβολίων στην κτηνιατρική: Ένας κήρυκας για τα εμβόλια της ανθρώπινης ιατρικής).

Έτσι, τα baby back ribs και το μπέικον έχουν φύγει, και τα βοοειδή είναι τα επόμενα.

Ανάλογα με τους κρατικούς νόμους που απαιτούν από όλους τους κτηνοτρόφους και αγρότες να εμβολιάζουν τα βοοειδή τους, συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων γάλακτος, γεγονός που θα εξαλείψει το βούτυρο, το γάλα, το βουτυρόγαλα, το τυρί, το τυρί cottage, τις μπριζόλες, τα παϊδάκια, τα ψητά, τα χάμπουργκερ και το αγαπημένο μου παγωτό κ.λπ., το βοδινό κρέας θα γίνει επίσης απαγορευμένο.

Από ένα άρθρο του AP News, Όχι, οι κτηνοτρόφοι δεν υποχρεούνται να εμβολιάζουν τα ζώα με εμβόλια mRNA, "Δεν υπάρχει καμία απαίτηση ή εντολή να εμβολιάζουν οι παραγωγοί τα ζώα τους για οποιαδήποτε ασθένεια.," Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ Marissa Perry δήλωσε σε ηλεκτρονικό μήνυμα. "Είναι μια προσωπική και επιχειρηματική απόφαση που επαφίεται στον παραγωγό και θα παραμείνει έτσι".

Ο Jason Menke, εκπρόσωπος του National Pork Board, ανέφερε σε δήλωσή του ότι "η απόφαση για τη χρήση εμβολίων και άλλων ιατρικών θεραπειών για την προστασία της υγείας και της ευημερίας των ζώων λαμβάνεται από τον κτηνοτρόφο υπό την καθοδήγηση του κτηνιάτρου της αγέλης".

Προς το παρόν, ο εμβολιασμός των βοοειδών είναι προαιρετικός, αλλά πόσες πολιτείες θα επιβάλουν νόμο που θα απαιτεί να εμβολιάζονται όλα τα βοοειδή και το χοιρινό κρέας για τη "δημόσια υγεία".
 
Αλλά έχουμε ακόμα κοτόπουλο! Ουπς! Δεν έχουμε! Πάνω από 151.700.000 σκοτωμένα πουλιά: Μαζική θανάτωση του ζωικού κεφαλαίου κοτόπουλου υπό το πρόσχημα της μείωσης της γρίπης των πτηνών. Μια τεράστια πυρκαγιά σε μια φάρμα αυγών στην κομητεία Wright της Μινεσότα έκαψε έναν αχυρώνα που φιλοξενούσε δεκάδες χιλιάδες κοτόπουλα. Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες χιλιάδες πανικόβλητες κότες παρέμειναν παγιδευμένες σε μικροσκοπικά κλουβιά, καθώς τις καταπλάκωναν οι φλόγες. Συνολικά, χάθηκαν περίπου 200.000 ζωές. Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της φάρμας, "κανείς δεν τραυματίστηκε".

Εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά κάηκαν ζωντανά σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αυγών στο Κονέκτικατ με 100.000 κοτόπουλα νεκρά. Οι τιμές των αυγών βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με άρθρο του Guardian που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2022: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ζώων αναφέρει ότι 140 εκατομμύρια πτηνά σκοτώθηκαν σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα μόλις έτος, συμπεριλαμβανομένων 48 εκατομμυρίων πτηνών που σκοτώθηκαν στην Ευρώπη και 53 εκατομμυρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το CDC έβγαλε ένα δελτίο τύπου στις 3 Νοεμβρίου 2022 σχετικά με την καταστροφή του αμερικανικού εφοδιασμού τροφίμων:

"Από τις αρχές του 2022, περισσότερα από 49 εκατομμύρια πτηνά σε 46 πολιτείες είτε πέθαναν ως αποτέλεσμα μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών είτε εξολοθρεύθηκαν (θανατώθηκαν) λόγω έκθεσης σε μολυσμένα πτηνά".

Νομίζετε ότι είστε ασφαλείς αν είστε χορτοφάγος; Σκεφτείτε το ξανά! Το WLTreport.com μας λέει ότι τα λαχανικά μας μπορεί σύντομα να περιέχουν το mRNA στις σαλάτες μας. Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας αναφέρει: Οι στόχοι του προγράμματος, που κατέστησαν εφικτοί με επιχορήγηση 500.000 δολαρίων από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, είναι τρεις: να δείξουν ότι το DNA που περιέχει τα εμβόλια mRNA μπορεί να παραδοθεί με επιτυχία στο τμήμα των φυτικών κυττάρων όπου θα αναπαραχθεί, να αποδείξουν ότι τα φυτά μπορούν να παράγουν αρκετό mRNA για να ανταγωνιστούν ένα παραδοσιακό εμβόλιο και, τέλος, να καθορίσουν τη σωστή δοσολογία.

Φάτε τα εμβόλιά σας, εννοώ τα λαχανικά!

Παρακαλούμε να συνειδητοποιήσετε ότι το mRNA διαταράσσει το γονιδίωμα. Το γονιδίωμα είναι το σύνολο των οδηγιών του DNA που βρίσκονται σε ένα κύτταρο. Στον άνθρωπο, το γονιδίωμα αποτελείται από 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων που βρίσκονται στον πυρήνα του κυττάρου, καθώς και από ένα μικρό χρωμόσωμα στα μιτοχόνδρια του κυττάρου. Το γονιδίωμα περιέχει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την ανάπτυξη και τη λειτουργία ενός ατόμου.
 
Δηλητηριασμένο έδαφος, νερό και αέρας
 
Τι γίνεται με τα ψάρια; Λοιπόν, ο ποταμός Οχάιο έχει κλείσει για το πόσιμο νερό του Σινσινάτι μετά τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη. Τα ψάρια στο Ανατολική Παλαιστίνη ήταν όλα νεκρά. Το δηλητηριασμένο χώμα από τον εκτροχιασμό του τρένου απορρίφθηκε στην Ιντιάνα και ένα φορτηγό που μετέφερε το χώμα αυτό σε άλλα μέρη του Οχάιο ανατράπηκε πρόσφατα. Η βροχή θα ξεπλύνει το δηλητήριο παντού. Και μια τεράστια φορτηγίδα με τόνους τοξικής μεθανόλης βυθίστηκε πρόσφατα, μολύνοντας και πάλι τον ποταμό Οχάιο.

Οι μισοί από τους ερευνητές των ΗΠΑ αρρώστησαν ενώ μελετούσαν την καταστροφή της Ε. Παλαιστίνης. Οι τοπικές και πολιτειακές αρχές είχαν προηγουμένως εκκενώσει όλους τους κατοίκους σε ακτίνα ενός μιλίου από τον εκτροχιασμό της 3ης Φεβρουαρίου και είχαν ξεκινήσει ελεγχόμενη καύση των ουσιών στα βαγόνια. Ο κυβερνήτης Mike DeWine ενέκρινε την καύση της Norfolk Southern. Αυτά τα δηλητήρια θα μπορούσαν να είχαν αποστραγγιστεί από τα βαγόνια και να είχαν μεταφερθεί μακριά, σώζοντας τον αέρα, το νερό και το έδαφος και κυρίως τους κατοίκους, τα αγροτικά ζώα και τα κατοικίδια ζώα τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τα τεράστια προβλήματα με τους ωκεανούς μας. Το σχέδιο της Βραζιλίας να βυθίσει ένα πλοίο 34.000 τόνων θα ήταν μια περιβαλλοντική καταστροφή- οι τοξικές ουσίες περιλαμβάνουν, αμίαντο και εκατοντάδες μετρικούς τόνους άλλων τοξικών ουσιών στα ηλεκτρικά καλώδια, τα χρώματα και τις αποθήκες καυσίμων.

Το Newsweek ανέφερε ότι ένα πλοίο στα ανοικτά των ακτών της Σρι Λάνκα που περιείχε 25 τόνους τοξικών χημικών ουσιών προκάλεσε σημαντική ζημιά στον πλανήτη. 


Ένα ναζιστικό ναυάγιο διαρρέει τοξικά χημικά στη θάλασσα. Τα πολλά αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν και τα πλοία που βυθίστηκαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, του Πολέμου της Κορέας, του Βιετνάμ και των συνεχιζόμενων πολέμων κατά της τρομοκρατίας έχουν μολύνει τους ωκεανούς μας παγκοσμίως. Είναι άραγε περίεργο που βλέπουμε φάλαινες στην παραλία; Δεν λέω ότι αυτή είναι η αιτία, αλλά σίγουρα δεν είναι από τις προσπάθειες των παγκοσμιοποιητών για φόρους και έλεγχο αυτών που ισχυρίζονται την "κλιματική αλλαγή".

Εκατοντάδες άνθρωποι στο Ρίτσμοντ της Ιντιάνα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους όταν μια εταιρεία πλαστικών συνέχισε να καίει και τοξικά σύννεφα μαύρου καπνού γέμισαν τον αέρα.


Στο Brunswick της Georgia, μια μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ρητίνης απαίτησε την εκκένωση των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με νέα έκθεση, το 2022 ήταν η χειρότερη χρονιά για τις δημόσια αναφερόμενες πυρκαγιές σε εγκαταστάσεις αποβλήτων και ανακύκλωσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά,

Οι μεσοδυτικές πολιτείες είναι αγροτικές περιοχές και το έδαφος, το νερό και ο αέρας μολύνονται. Ρωτήστε τους κατοίκους της Ε. Παλαιστίνης καθώς και τους γύρω τους πόσο ασφαλείς αισθάνονται όταν κανείς στην κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να βελτιώσει την τραγωδία που επέτρεψε ο κυβερνήτης τους, Mike DeWine.

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να το καταπολεμήσετε αυτό. Γι' αυτό κάντε το!

Η Μεγάλη Γεωργία πανικοβάλλεται για το νομοσχέδιο που απαιτεί την επισήμανση των προϊόντων γονιδιακής αλλοίωσης

Συμπέρασμα
 
"Όπου είναι το κουφάρι, εκεί θα έρθουν τα όρνεα ... από τα ορεινά φρούρια, τους βραχώδεις βράχους, τα όρνεα του ουρανού κατεβαίνουν σ' αυτό το λαμπερό σάπιο για να το κατασπαράξουν. Αυτά τα φτερωτά πλάσματα είναι ένα είδος εκδικητή και τιμωρού. Είναι μια κρίση κατά του θανάτου και της διαφθοράς. Ακριβώς μόλις η διαφθορά αρχίζει, αυτά τα φτερωτά τέρατα εμφανίζονται ουρλιάζοντας και κράζοντας και φτερουγίζοντας προς τον ίδιο τον θάνατο..... Κάθε φορά που ένας πολιτισμός αρχίζει να πεθαίνει ηθικά ή πνευματικά, τότε αρχίζουν να εμφανίζονται οι γύπες. Αυτή είναι η αποστολή του κομμουνισμού στον κόσμο. Ο κομμουνισμός είναι ο πτωματοφάγος ενός πολιτισμού που παρακμάζει". Αρχιεπίσκοπος Fulton J. Sheen

Ναι, η μάχη μας είναι ενάντια στον κομμουνισμό/φασισμό- δύο φτερά του ίδιου πουλιού. Είναι δαιμονικό. Δεν πολεμάμε ενάντια σε σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε αρχές, ενάντια σε εξουσίες, ενάντια στους άρχοντες του σκότους αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική κακία σε υψηλούς χώρους. Και σίγουρα έχουμε δει πολλές από αυτές τις κακίες.

Όσοι από εμάς ανήκουμε στον Δημιουργό, όσοι λατρεύουμε τον Ένα Αληθινό Κύριο, γνωρίζουμε ότι το θέλημά Του είναι η ζωή και όχι ο θάνατος. Στις Παροιμίες 1:33, μας λέει: "Όποιος, όμως, με ακούει, θα κατοικεί με ασφάλεια και θα είναι ήσυχος από τον φόβο του κακού".

Θα έρθει η ημέρα κατά την οποία οι κακοί θα αποκαλυφθούν. Οι μάσκες με τις οποίες έχουν καλυφθεί θα ξηλωθούν.

"Η εκδίκηση είναι δική μου", λέει ο Κύριος.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου